Pilot sport........τραινο-αθορυβα-πολυ καλο στη βροχη-και ας λενε οτι ειναι μαλακο...εγω 50.000χλμ εβγαλα και ειχε ψωμι ακομα,χωρις πολλες μαλ@κιες βεβαια.:worthy:
Printable View
Pilot sport........τραινο-αθορυβα-πολυ καλο στη βροχη-και ας λενε οτι ειναι μαλακο...εγω 50.000χλμ εβγαλα και ειχε ψωμι ακομα,χωρις πολλες μαλ@κιες βεβαια.:worthy:
εγω απο τη μερια μου εχω βαλει απο τον ιουνιο το\α conti σε runflat και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος σε αυτα τα 2500 χλμ!
Λοιπον ειμαι κ εγω σε αναζητηση ελαστικων.
225/45/17 91δεικτης φορτιου, w η y δεικτης ταχυτητας.
Απο τις προσφορες που εχω παρει εχω συλλεξει τις καλυτερες για τα λαστιχα που με ενδιαφερουν.
Εχουμε και λεμε...
1)bridgestone potenza s001 550ευρω
2)good year eagle f1 A2 550ευρω
3)perelli p zero rosso A 550ευρω
4)dunlop sport maxx 500ευρω
5)michelin pilot sport 3 500ευρω
6)conti sport contact 5 530ευρω
7)bfgoodrich(πιο δεν ξερω) 470ευρω
8)firestone(παλι πιο δεν ξερω)470ευρω
9)kleber (" " " " " ) 470ευρω
* εδω να σημειωσω οτι δεν γνωριζω αν ειναι σωστο που αναφερω τιμες. Ειδα που αναφερθηκαν πιο πριν και σκεφτηκα να σας συμβουλευτω. Ελπιζω να μην προκυψει καποιο θεμα.
Περιμενω τα σχολια σας. Ειναι απο διαφορετικους λαστιχαδες αλλα ολοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι μου(ειμαι καλος πελατης :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:)
Δεν ξερω ποσο φθηνοτερα βγαινουν να τα παραγγειλω απο ιντερνετ αλλα ξερω οτι για τοποθετηση και ζυγοσταθμιση θα μου παρουν 20-25 ευρω. Και 100 ευρω φθηνοτερα να τα βρω για 75 ευρω ψιλοντρεπομαι να παω να τους πω τα πηρα απο αλλου βαλτε τα πανω. Χωρια που βαζεις λαστιχα σε εναν ανθρωπο και συνηθως τις πρωτες φορες που πας για ζυγοσταθμιση(παω τακτικα :whistle:) δε σε χρεωνει. Τουλαχιστον ετσι εχω δει. Δεν ξερω αν ειναι γενικο. Δε θα το κανουν και ολοι φανταζομαι.
Αρα σκεφτομαι κατι απο τα παραπανω.
Ταλαντευομαι για την ακριβεια μεταξυ της ποιοτητας κυλισης του μισελεν και των πιο σπορ χαρακτηριστικων του good year που τοσα χρονια μονο ακουω γι αυτο και δεν ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω.
Εντονα βεβαια παιζει και το potenza s001 μιας και απο ξεπερασμενο πλεον 050Α εμεινα ευχαριστημενος.
Το pirelli δεν σκεφτομαι καθολου μιας και οπως εχω ξαναπει, αν και εκπληκτικο λαστιχο σε γκριπ, οσες φορες το εβαλα μου στραβωσε...
Απο τιμες πως ειναι ομως? Ειδα πριν αναφερθηκε τιμη για τα good year 450 στην ιδια διασταση(αν γινεται με ΠΜ περιοχη και ονομασια βουλκανιζατερ). Εχω ρωτησει αρκετους κ εχω βαλει κ γνωστους. Δεν εχω βρει τετοια τιμη. Και επανω βασικα εχω παραθεσει τις καλυτερες προσφορες που μου εδωσαν.
Για τα michelin πχ καποιος μου ζητησε 620(ηταν και η μεγαλυτερη διακυμανση που πετυχα μεταξυ διαφορετικων λαστιχαδων 500-620). Ισως βεβαια εχει να κανει και με το ποσα κομματια απο καθε εταιρεια δινει ο καθενας και τι τιμες πετυχαινει, δεν ξερω πως πανε αυτα.
Τελος μπας και να παω να μπαξω κανενα cup επανω να κανω το κομματι μου?
Ετσι κ αλλιως τωρα τελευταια το χω παρκαρει.
Για cup 225/45/17 δε ρωτησα τιμες...
Α, συγνωμη, αναφερονται τα στοιχεια του λαστιχα. Ευχαριστω!!!
Πράγματι παίζουν πολύ καλύτερες τιμές, το goodyear και το bridgestone τα έχω βρεί σε λαστιχάδες 470 και 460, αντίστοιχα. Τα goodyear 470 μου τα δίνουν στο μαγαζί που ψώνισε ο gupakos, στη λιοσίων 100 είναι, δε θυμάμαι όνομα. Για τα s001 μου έδωσε τιμή 460 ένα μαγαζί στην καραθεοδωρή. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες, πες να σου στείλω pm.
Ναι, ποσταρα χωρις να διαβασω ολο το θρεντ :th_Laie_67-1:
Ειναι Αθηνα ομως.
Εγω ειμαι 360χλμ μακρυα...
Απ οσο βλεπω σε σχετικα ανταγωνιστικη τιμη εχω πετυχει μονο τα μισελεν.
Αν καταληξω σε αυτα τα μπηγω πανω.
Αν καταληξω αλλου θα παω να παζαρεψω.
Αν δεν πεσουν θα το συνδυασω με καποιο σερβις(στο ιλιον παω. Πρεπει να ειναι κοντα) και θα τα μπαξω στη λιοσίων...
Πάντως 450 ευρώ μου τα είχε αφήσει ο λαστιχάς στη Λιασίων 100 (λέγεται Τάσος Παυλικανίδης) και μάλιστα με 2 άτοκες δόσεις σε πιστωτική. Τον είχα δεν πρώτη φορά τότε (δηλ. δεν τον ήξερα). Θα δοκίμαζα να του έλεγα ότι ο Κωνσταντίνος με τη Ζ3 μου είπε ότι θα μπορούσες να μου τα αφήσεις 450 ευρώ όπως και σε εκείνον, γιατί μας έγραψε στο φόρουμ ότι η προσφορά ισχύει - αν μάλιστα του τα δώσετε μετρητά θεωρώ την τιμή αυτή δεδομένη.
Αυτά φυσικά αν τα 20 ευρώ σας κάνουν διαφορά. :)
Παιδες μιλησα και γω με τον Παυλικανίδη σημερα.
Οποιος θελει να παρει τηλεφωνο γιατι οι τιμες που ειχε προ μηνων εχουν αλλαξει. Ηταν μου ειπε για προωθηση - να γινουν γνωστοι. Τωρα εχουν ανεβει λιγο οι τιμες του, αν και συμφωνω οτι ειναι 10-20 ευρω κατω (στο συνολο - και στα 4 λαστιχα) απο τις τιμες που πηρα απο αλλους
Παιδιά κοιτούσα σήμερα κι εγώ για ελαστικά, στο μαγαζί που τα είχα βάλει και την προήγουμενη φορά, ContiSport 2 σε διάσταση 205/55/16 μου είπε τιμή 360 ευρώ.
Είχε όμως στην άκρη και μία ζάντα που μου γυάλισε άσχημα, AEZ Antigua Dark, αλλά είδα ότι βγαίνει από 18αρα και πάνω.
Είδα όμως ότι η AEZ βγάζει σε μαύρο ματ και την Sydney Dark, η οποία έχει και 17" μοντέλο και θυμίζει λίγο τις BMW Performance..
Για τις 17αρες Sydney μου ειπαν τιμή 650 ευρώ και ContiSport 5 225/45/17 στα 520 ευρώ.
Πώς σας φαίνονται καταρχήν σαν σχέδια? Θα ταιριάζουν λέτε στην Compact?
Από θέμα ποιότητας και τιμής? Με 18αρες απ'ότι ξέρω θα κόψει πολύ το αμάξι σε θέμα επιδόσεων και θα "κοπανάει" περισσότερο στις ανωμαλίες του δρόμου, σωστά?
Κάποια BBS CH Replica σε μαύρο υπάρχει σε παραπλήσια τιμή? :whistle:
Εγω συμφωνω με sydney καλα ειναι γαματη!!!
Προσωπικα με τα Michelin δεν εχω μεινει καθολου μα καθολου ευχαριστημενος !!!
Αντιθετα τα conti τα θεωρω πολυ καλυτερα και τα οποια θα βαλω με τη πρωτη ευκαιρια !!!
Σκληρα αλλα κρατανε .
Για τη τιμη τους ειναι μια χαρα .
Τα φορεσα στη Ζετα και ηταν οκ.
Βεβαια η Ζετα δεν ειναι το οικογενειακο στο οποιο δε θα τα εβαζα .
Ομως για τη δυναμη της ειχαν καλη συμπεριφορα .
Αν τα κρατησεις πολυ παραπανω απο το επιτρεπτο ισως να παρατηρησεις πως ανοιγουν στο πλαι.
Φοράω τα potenza s001 πάνω από χρόνο με άριστες προς το παρόν εντυπώσεις.
Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...7&postcount=17
'Εβαλα ξανά σημέρα νέα ελαστικά στη Ζ3 (Goodyear F1 Asymmetric 2 σε διάσταση 225/45/17). Έβαλα και πάλι την ίδια μάρκα/τύπο μιας και δεν είχα κανένα παράπονο μετά από περίπου 19,000 χλμ. Τα ελαστικά είναι DOT 4713! Η τιμή (430 ευρώ) και πάλι καταπληκτική από το ίδιο κατάστημα στη Λιοσίων 100. Ο ιδιοκτήτης (Τάσος) είναι διατεθειμένος να κάνει τέτοιες τιμές και στα άλλα μέλη του Club, οπότε αν θέλει κάποιος να αλλάξει μέρες που είναι τα λάστιχά του, ας πάρει μία τιμή και απο αυτόν.
Κάντε του ένα τηλέφωνο (210 82 28 743) και ρωτήστε τον κατευθείαν για άλλες μάρκες ή διαστάσεις, και μπορείτε να του πείτε ότι μάθατε για την προσφορά από τον Κωνσταντίνο με τη Ζ3 που έβαλε τα Αsymmetric.
Ποιος το ειπε αυτο? Εγω εβαλα conti sport contact 5 runflat πριν καποιους μηνες.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Παιδιά η camskiil ξανά στέλνει στην Ελλάδα μου έστειλε μήνυμα. Οπότε ξανακάνετε ένα ζάπινγκ εκεί... Είχε πολύ καλές τιμές...
Από ότι γράφει που κοίταξα τα Conti 5 235-40-18 κάνουν 180,40¤ και με τα μεταφορικά γράφει 183,98¤ αν δεν κάνω λάθος, για κοίτα και εσύ... thumb
Το κόστος είναι 180,40 το ένα, άρα 180,40 x 4 = ~720. Τα μεταφορικά είναι άλλα 65 ευρώ (και για τα 4). Άρα 785 ευρώ. Θα χρειαστείς άλλα 40 ευρώ για περαστικα, άρα τελικά θα σου βγει 825 ευρώ.
Για να αξίζει τον κόπο θα πρέπει το αντίστοιχο κόστος από ελλάδα να είναι min 850 - 900 ευρώ, γιατί όταν τα πάρεις από Ελλάδα θα ξέρεις DOT, θα μπορείς να διεκδικήσεις (πρακτικά) την εγγύηση κτλ. Άρα υπάρχει όφελος να τα πάρεις από εδω, εκτός φυσικά ότι σε τέτοιες εποχές καλό είναι να στηρίζουμε τους εγχώριους προμηθευτές, όταν οι τιμές είναι παραπλήσιες.
750 ευρω κοστιζουν στην Ελλαδα παντως με ολα μεσα . . .
Περασμα,ζυγοσταθμηση,αζωτο ,νεες βαλβιδες.πλυσιμο ζαντων . . .
Δε διαφωνώ...με τις τιμές πλέον όπως έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα, αλλά και τις τιμές του camskill δεν αξίζει να φέρεις ελαστικά από έξω, τουλάχιστον στις εμπορικές διαστάσεις/μάρκες.
Σε αυτη τη τιμη δεν αξιζει να φερεις λαστιχα απ'εξω !
Γενικά δεν συμφέρει τωρα πια τα ελαστικά απο έξω γιατι δεν ξέρεις ουτε ημ. κατασκευής ούτε εγγύηση θα έχεις συν τα περαστικά που είπαν τα παιδιά .
πριν 3.5 χρονια ειχα βαλει τα bridgestone b250 στο αμαξι....
απο τοτε εκανα 30.000 χιλιομετρα και το πελμα τους ειναι ακομα αφαγωτο αλλα...
εχουν ξεραθει απιστευτα και το αμαξι να φανταστειτε το καλοκαιρι το αλλαζω 2 φορες θεση για να μν το βλεπει ο ηλιος...και σχεδον παντα παρκαρω σε ισκιο
πανω λεει made in turkey
ενας γειτονας φοραει φοραει μισελεν στο 30αρι του απο το 2008....δεν ξερω ποσα χιλιομετρα εχει κανει αλλα δεν το κουναει πολυ....το βλεπει και ο ηλιος ολη μερα.....και δεν εχουν ρωγμη επανω!!!!νομιζω λενε οτι ειναι φτιαγμενα ιταλια ή γαλλια ξεχασα τωρα
ποιες ειναι οι δικες σας εμπειριες?
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20906
πολυ καλο βουλκανιζατερ στην Λαρισα
Ποσο αερα βαζετε σε διασταση 225/35/19 και 255/30/19?
Και τωρα το χειμωνα αλλα και το καλοκαιρι!
τιποτα ρε μαγκες?
οσο γραφει ο κατασκευαστης ..συνηθως αναγραφεται στην πορτα του οδηγου
Γραφει 2,2 και 2,7 αλλα δε θυμαμαι ποια ειναι η αντιστοιχια στα βενζιναδικα!
Γυρω στο 33?
Γυρω στο 33?
Γράψε στο google : μετατροπή bar σε psi , θα σου εμφανίσει πολλά site με τέτοιες αντιστοιχίες...
Δεν παραθέτω κάποιο όχι γιατί βαριέμαι, αλλά για λόγους διαφήμισης.
2.2 bar=32 psi
2.7 bar=38 psi
Δεν χρειαζεται να ξερεις την αντιστοια...ολα τα οργανα εχουν και τις δυο κλιμακες,εσυ να κοιτας την κοκκινη που δειχνει psi