εχω το 4S απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε στη ΝΥ , κανενα απολυτως προβλημα!!!!
Printable View
εχω το 4S απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε στη ΝΥ , κανενα απολυτως προβλημα!!!!
Ε Π Ε Σ Α _ Α Π Ο _ Τ Α _ Σ Υ Ν Ν Ε Φ Α Α Α Α
Σημερα μεχρι πριν απο λιγο ημουν σε ενα φιλο και "επαιξα" λιγο με το S του.
Τυχαια πηγα στους χρονους αναμονης.......
Ιphone 4s με 4 μερες αναμονη σε 5.0.1..........:shok::shok::shok:
Το φορτιζει καθε 4 μερες, αντε βια 3 και μιλαμε για ανθρωπο που δε το εχει σε μια τσεπη και το ξεχναει εκει.Περιπου 1ωρα χρηση καθε μερα.........
Αν δεν εχεις πολλα application μονιμα ανοικτα και ολες τις ειδοποιησεις ανεργες... το φορτιζω καθε δυο μερες,
οταν το ξεσκιζω με MSN, FB, Fans, email trapster, beatthetraffic, το φορτιζω μια φορα την ημερα, οταν κοιμαμαι........
Eγω με ΟΛΑ ανοιχτα, καμια 80ρια apps επανω και jb με μερικα καλουδια να τρεχουν ειμαι στη 1.5 μερα σταθερα ενω με το 4ρι ημουν 2 σταθερα.
πετυχα σημερα εναν ιατρικο επισκεπτη με ενα πολυ ομορφο expansion pack σε θηκη με πανω απο 2000αμπερωρες και αλειωνε ελαχιστα το χαρακτηρα του τηλεφωνου.
Μου πε τα καλυτερα αλλα δισταζω γιατι φοβαμαι την φθορα που μπορει να προκαλεσει στη δικια μου μπαταρια.
απορια...πηρα το 4αρι απο την αδερφη μου γιατι εκεινη πηρε το 4s.το κουμπι δε μπορω να το πατησω καλα. αυτη το κανει με τη μια! στου κολλητου μου το κανω και πιανει με τη μια. εχει κανενα θεμα? αν ναι, διορθωνεται ευκολα? μερσι!
μαλλον εννοεις οτι δεν ''ακουει'' παντα το κουμπι...
μαλλον ειναι θεμα software κ την λυση την ειχε δωσει οπως παντα ο aceman!
λοιπον...
ανοιγεις μια οποιαδηποτε εφαρμογη...
πατας το button πανω απο το iphone που ειναι για κλεισιμο (το πατας διαρκως ωσπου να σου εμφανισει την μπαρα που ειναι για κλεισμο του κινητου)
το αφηνεις ελευθερο και...
πατας το Home button (αυτο που εχει προβλημα δλδ) ωσπου να κανει respring η οθονη κ να επανελθει στην οθονη με τα προγραμματα το κινητο σου...
αν ειναι λοιπον software προβλημα ,αυτη ειναι η λυση...αλλιως πας για button.
παρακαλω τον aceman να με διορθωσει αν εχω γραψει κατι λαθος στα βηματα...(εγω πυκνα συχνα παντως αυτο κανω κ ολα οκ)
διορθωθηκε αλλα οχι πληρως. ισως φταινε και τα παλιοχερα μου. τι να πω...
ξανακαντο...
ετσι μου χε πει ο χρηστος
αν χρειαστει καντο ξανα δυο τρεις φορες...
μια φορα συνεχομενα
μεχρι να αλλαξει η οθονη...
Πολυ σωστα Βασιλη.
Με αυτη τη διαδικασια γινεται reset του home button.
Αν οποιος αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα μετα απο το παραπανω "κολπο" του λυνεται το προβλημα και μετα απο λιγο επανερχεται, ειναι πολυ πιθανο με ενα restore να επανελθει 100% η υγεια του κουμπιου σας!!
Προσοχη ομως αν σας παιδευει(και ειναι θεμα λειτουργικου παντα) ΜΗ το πιεζετε με δυναμη ή το ταλαιπωρητε γιατι μπορει ενα απλο προβλημα software να μετατραπει σε hardware και να κοστισει αρκετα μετα η αλλαγη του....
Χριστός Ανέστη!
Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή που να συγχρονίζει videos μεταξύ PC και itunes εκτός όμως απο mp4? πχ mpeg2, wmv κτλ?
Και φυσικά να τα παίζει και το ipad....
Α, και να είναι και καλή γιατί όλο reviews για προβλήματα διαβάζω
vlc(πλεον μονο στο installous)
movie player
buzz player hd
....
....
Από τον Cam Bunton (and marilina from awh)
Aπό τότε που κυκλοφόρησαν φήμες για την συνεργασία της Apple με τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck πάνω σε ένα "επαναστατικό" προιόν, το μυαλό μου έχει τρελλαθεί να προσπαθεί να σκεφτεί το τί μπορεί να σημαίνει αυτό. Το παραδέχομαι ότι οι σκέψεις μου έχουν ξεφύγει λίγο όσον αφορά αυτό το θέμα. Μερικά απο τα παρακάτω είναι πολύ λιγότερο πιθανά απο κάποια άλλα.
1. iTV
Από τότε που ο Steve Jobs είπε τις λέξεις "Το κατάφερα" (I Cracked it) στον βιογράφο του Walter Isaacson, οι φανατικοί της Apple έχουν τρελλαθεί με τις φήμες σχετικά με το τί θα είναι το επόμενο προιόν το οποίο το Cupertino σχεδιάζει (υποτίθεται) αυτή τη στιγμή. Η HDTV σίγουρα θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή τηλεόραση. Να θεωρήσετε ότι θα είναι ο καινούριος "κόμβος" της ζωής σας, και θα έχει απίστευτη ανάλυση. Θα τολμούσε η Apple να βάλει retina display σε τηλεόραση 50 ιντσών? Γιατί όχι.
Θα έθετε ένα νέο πήχη για ανάλυση και θα έκανε κάθε άλλη Plasma, LED ή LCD οθόνη να μοιάζει με τηλεόραση της δεκαετίας του 1980. Και φυσικά, με την σχέση της με το iTunes και το AppStore, δε θα χρειαζόταν ποτέ να αγοράσετε DVDs, CDs, ή παιχνίδομηχανές ποτέ πια. Θα αντικαταστήσει τα πάντα στο entertainment system σας.
2. iLawyer
H Apple συνεχώς εμπλέκεται σε μηνύσεις με τους κορυφαίους ανταγωνιστές της, απο τους οποίους όλοι "αντιγράφουν σχεδόν πιστά" την αγαπημένη μας μάρκα. Αυτές οι υποθέσεις σίγουρα απαιτούν πολλές εργατώρες, γιατί να μην φτιαχτεί ένας βοηθός τύπου Siri με εκτενή γνώση των νόμων περί αντιγραφής (copyright) σε φυσική μορφή? O iLawyer θα είναι προγραμματισμένος να δημιουργεί πεδία διαστρέβλωσης πραγματικότητας κατά βούληση, και θα είναι ικανός να πείσει οποιονδήποτε δικαστή, ένορκο ή κατηγορούμενο ότι η Apple είναι πραγματικά η καλύτερη εταιρία, και οποιοδήποτε άλλο προιόν είναι απλά μια κακή απομίμηση. Οτιδήποτε έξοδα για αυτό το project θα αποπληρωθούν πολύ εύκολα απο τα κέρδη των δικαστικών υποθέσεων. Χάρη στο ταλέντο και στο σχεδιαστικό γούστο του Philippe, θα είναι ο πιο καλοντυμένος δικηγόρος στον κόσμο.
3. iWatch
https://www.appleworldhellas.com/upl...1334479312.png
O σχεδιασμός συναντά την λειτουργικότητα. Σκεφτείτε iPod nano, με ένα αμετακίνητο λουράκι φτιαγμένο απο Κοάλα. Λέει την ώρα και σας διαβάζει και όλα σας τα μηνύματα. Χάρη στη σύνδεσή του με το iCloud, δεν χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο και μπορεί να μεταδόσει όλα σας τα βίντεο και τη μουσική ασύρματα. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το ρολόι είναι φτιαγμένο απο ένα μόνο κομμάτι αλουμινίου και έχει οθόνη ultra-sharp μιας ίντσας.
4. iHouse
Όλα όσα χρειάζεστε μέσα στο προαστιακό σπίτι των ονείρων σας. Όλες σας οι συσκευές μέσα σε αυτό είναι φτιαγμένες απο την Apple. Oι γυάλινοι τοίχοι και οι λάμπες με το φωτισμένο λογότυπο της Apple σημαίνουν ότι οποιοσδήποτε ο οποίος περνάει απ'έξω μπορεί να κοιτάξει μέσα και να ζηλέψει το καταπληκτικά σχεδιασμένο Καλιφορνέζικο σπίτι σας. Ο Starck σχεδίασε όλα τα έπιπλα, και φυσικά έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με τον δικό του κήπο, περιτριγυρισμένο απο τοίχο. Μπορείτε να καθίσετε μέσα και να τον θαυμάσετε, αλλά, για να φυτέψετε οτιδήποτε καινούριο θα πρέπει να πάρετε authorization από το Plant Store.
5. iLoo
Oι τουαλέτες έχουν τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό από τότε που ο Thomas Crapper υποτιθέμενα σχεδίασε την πρώτη τουαλέτα με καζανάκι. Η Apple και ο Starck θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια τουαλέτα τόσο καλή, που θα βρίσκεται έξω απο το μπάνιο ώστε να μπορούν να τη δουν όλοι. Τα μαγικά χαρακτηριστικά της θα περιλαμβάνουν το να μπορείτε να μετατρέψετε τα "......." σας σε χρυσό, και θα είναι έξυπνη και θα μπορεί να μαθαίνει. Μόλις μάθει τις καθημερινές σας "συνήθειες", θα σας έρχεται στην κατάλληλη στιγμή. Θα είναι τετράγωνη, φτιαγμένη απο Αλουμίνιο και Γυαλί. Θα είναι πάρα πολύ γλιστερή, αλλά ποιός νοιάζεται, κανείς δεν θα έχει φανεί τόσο ωραίος εν ώρα "................".
6. iEye
https://www.appleworldhellas.com/upl...1334480058.png
Η retina display πραγματοποιήθηκε, και οι αναλύσεις θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, οπότε τώρα η Apple χρειάζεται να δημιουργήσει νέα μάτια. Για να μπορεί κάποιος να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ 326ppi στο τωρινό iPhone και 652ppi στο επόμενο μοντέλο, οι άνθρωποι χρειάζονται καινούριους κερατοειδείς. Αναβαθμίστε τα μάτια σας σε οποιοδήποτε Apple Store για 999 δολλάρια, θα έχουν καταρτισμένους iSurgeons (i-χειρούργους) οι οποίοι θα κρύβονται πίσω απο το Genius Bar. Για μια αμοιβή της τάξης των 24.99 δολλαρίων το χρόνο, θα μπορείτε να κάνετε streaming περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης (HD) στα καινούρια σας μάτια μέσω iCloud. Πάρε να μάθεις, Project Glass.
7. Νέα iPods
Και ένα πιο σοβαρό: κι αν ο Γάλλος σχεδιαστής χρησιμοποιήθηκε για να συνεργαστεί πάνω σε μερικά πολύ σέξυ σχέδια για την νέα και επαναστατική σειρά των iPods? Χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα εδώ και χρόνια, και μια νέα προοπτική μπορεί να είναι αυτό που χρειάζονται τα δημοφιλή MP3 players για να τονωθούν.
Ποιές πτυχές της καθημερινής σας ζωής χρειάζεται να επαναστατικοποιήσει η Apple κατά τη γνώμη σας? Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω, και μπορείτε να είστε όσο σοβαροί ή όχι θέλετε.
Πηγή
αν η apple έχει βάλει τον σταρκ για σχεδιασμό, έχει θέσει τον πύχη τραγικά ψηλά στον σχεδιασμό. να είστε σίγουροι ότι οι επόμενες συσκευές, θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό...
γνωρίζω πολά έργα του συγκεκριμένου, μιάς και μαζί με τον καρίμ ρασίντ είναι οι δύο μεγαλύτερες φίρμες παγκοσμίως γύρω απο τον σχεδιασμό επίπλου.
δημιουργήθηκαν εταιρείες, που στον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους, έκαναν ρεκόρ πωλήσεων μόνο και μόνο επειδή ανέθεσαν τον σχεδιασμό της πρώτης τους κολεξιον, σε έναν απο τους δύο.
την τρίτη που θα πάω στην έκθεση του μιλάνου, σχεδόν οι μισές εταιρείες που συμμετέχουν θα έχουν και απο κάποιο έκθεμα που σχεδιάστηκε απο έναν απο τους δύο.
και μια ιδέα απο το επίσημο site του.
https://www.starck.com/en
τσεκάρετε στην στήλη με τους partners, για να δείτε με ποιές εταιρείες έχει να κάνει ο μάγκας...
τι γνώμη έχετε για το arnova 9 που το κοιτάει ένας φίλος?
https://www.amazon.co.uk/gp/product/...pf_rd_i=468294
:whistle:
χωρις να χω προσωπικη αποψη...
απο τα χαρακτηριστικα που βλεπω κ απο την τιμη που χει , θα το χτυπουσα!
για ενα ιντερνετ,φεισμπουκ κτλ δεν το θελεις ή για αλλο λογο?
ας μιλησουν οι ειδικοι βεβαια...
Ερώτηση...
Όταν προσπαθώ να στείλω mail, στέλνω κανονικοτατα στους εταιρικουσ λογαριασμούς του εργοστασίου, αλλα πουθενά αλλού. Συνεχώς το ίδιο μήνυμα. Ο παραλήπτης τάδε, απορρίφθηκε απο τον διακομιστη εξερχομενης αλληλογραφίας.
Λάμβανω κανονικοτατα όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, αλλα δεν μπορώ να απαντήσω πουθενά, εκτός απο τα μηνύματα που στέλνω στις διευθύνσεις της εταιρείας. Δηλ αυτα που είναι του σερβερ μας.
Καμμια ιδέα κανείς με το κ@λοiphone???
Θωμακο,χρονια πολλα...
δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του μηλοφωνου.
ή καποιο λαθος στις ρυθμισεις εχει γινει ή
προβλημα του σερβερ σου,μιας κ δε στελνει πουθενα αλλου αλλα μονο στις δ/νσεις αυτου.
ποσες email δ/νσεις εχεις περασμενες στο μηλοφωνο?
μονο της εταιριας ή κ αλλες ?
(κατσε να το δει κ ο γκουρου το ποστ σου)
Ο σερβερ είναι οκ, όλοι οι υπολογιστές στέλνουν κανονικοτατα. Μόνο στο τηλ γινεται αυτο το θέμα.
Οι ρυθμίσεις με τα στοιχεία των λογαριασμών, είναι σωστοί. Τι σκατα έπαθε πάλι ρε γμτ. Και μια ακόμα φορα το έπαθε, αλλα έστρωσε με μια επανεκινηση. Αυτή τη φορα, εδώ και δυο ώρες προσπαθώ να στείλω ένα πολυ σημαντικό μήνυμα, και δεν μπορω.
Θα το σπάσω μόλις γυρίσω γμτ μπελα μου...
Με 3G στέλνει?
Στο λέω γιατί είχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το wifi της cyta που έχω σπίτι και δεν άφηνε τα εταιρικά mail να φύγουν (παρά μόνο να λάβω). Ένα otenet όμως που επίσης είχα στο iphone έπαιζε κανονικά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις βέβαια..
Θα δοκιμάσω με 3G, και επανέρχομαι...
Τα ίδια.
Για να γίνω πιο κατανοητος. Απο τους υπολογιστές του γραφείου και του σπιτιού, στέλνω παντού χωρίς πρόβλημα.
Απο το κινητό, μπορω να στείλω, ΜΟΝΟ σε διευθύνσεις του εργοστασίου. Πουθενά αλλου.
Οπουδήποτε και να προσπάθησα να στείλω, παίρνω το ίδιο μην...
Ο τάδε παραλήπτης, απορρίφθηκε απο τον διακομιστη εξερχομενης αλληλογραφίας.
Το mail είναι του τύπου θωμακος@thomelefcorp.gr???
Ή μήπως είναι γνωστό, τύπου yahoo/gmail κλπ....;
Αντε να ρωτησω και εγω κατι σαν ασχετος
Μου βγαζει μηνυμα αναβαθμισης λογισμικου σε 5.1 ...σε 4 αρι καινουριο.
Το κανω η οχι?
Το mail είναι τύπου θωμακος@thomelefcorp.gr και όχι λογαριασμός yahoo google κτλ.
Mε ενα προχειρο ελεγχο...
Σαν πρώτη εκτίμηση πρέπει να τσεκάρεις τον διακομιστή εξερχομένης αλληλογραφίας (SMTP outgoing server) στο κύριο email account σου.
Πιθανον, να χρειάζεται να βάλεις την πλήρη διευθύνση email σου και password και τον SMTP server (διακομιστή) για να επιτρέψει να φύγει το mail.
π.χ
για gmail είναι smtp.gmail.com
username@gmail.com
to password soy
Κοιταξε αν αυτα τα εχεις σωστα
https://www.idownloadblog.com/2010/0...otmail-iphone/
Xωρίς να ειμαι σίγουρος το πρόβλημα μου μυρίζει απο τις ρυθμίσεις σου.
Ισως κάποιο update OTA του παρόχου που ειχες παραλείψει? καποια αλλαγή SMTP?....
Πολλα σκεφτομαι.Άρχισε να απομονώνεις περιπτώσεις μεχρι να το λύσεις.
Στον διακομιστη εξερχομενης, δεν έχω γραμμένα username - psw...
Τόσο καιρο δούλευε κανονικά, εκτός απο κάποιες φορές που φλασαριζε, αλλα επανερχοταν.
Τώρα έχει γ@μηθει τελείως απο χθες...
ΒΒ, και τα μυαλά στα μιξερ.
Σε εκδικειται που θες να "πας" με αλλο!!!!
Φτιαχτα ρε τομ να δεις αν θα παιξει οπως πρεπει.
Αν δε παιξει πετα το απο το παραθυρο να το χαρεις....αλλα πριν πες τι ωρε και που θα εισαι να ερθουμε εξω απο το παραθυρο!!!
Δεν τα ξέρω απ'εξω ρε γμτ...τα έχω γραμμένα αλλα όχι μαζί μου, και Ελλάδα θα είμαι αύριο βράδυ.
Τι να πω ρε γμτ...thx πάντως για την βοήθεια.
τπτ τομ, γι αυτο ειμαστε εδω.
Και φυσικα την ωρα που το πετας απο το μπαλκονι θα σου κανουμε και κανταδα απο κατω!
Στο μπουρδ@λο iphone 4 οταν ειναι απενεργοποιημενο δεν λειτουργει η προγραμματισμενη απο πριν ειδοποιηση ξυπνητηριου?
Μονο οταν ειναι stand by δουλευει???
Ελεος ρε
ποιες ρυθμισεις ???
σε κανενα τηλεφωνο που ειχα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα ,ουτε πειραξα κατι στη μαλα@ια οπως μου το δωσανε απο το κουτι καινουριο ετσι το εχω .
ε ρε κατι ρδελαμπου ,καλα τοσο καιρο για αυτη την πα@@ρια ανοιγετε θρεντ??:hystericalbs1:
Που σαι βρε Σταματη καλα τα εχωνες για το μηλοφωνο:whistle: