Mα καλα κανενας δε διαβαζει ολο το θρεντ.....βαριεσαι ρε παππου???
125 δούλευα μαμα και με stage1 χωρις cooler, οταν το πρεσσαριζα το αμαξι.
Τωρα για να πιασω 120, πρεπει να το ξεζουμίζω πανω απο 180+, με συνεχή πατήματα.......
Printable View
Σήμερα έγινε και το τελικό τεστ.....
Βόλτα μεχρι το Άγιος ring και πίσω......
Ταχύτητες εθνικής απο 18@-29@ συνεχώς!....θερμοκρασία 110-115!!......(120-125+!!)
Αναβαση στον Αγιο σε τρελό ρυθμό....η θερμοκρασία δε πέρασε τους 120-122max (125+) βαθμούς σε κανένα σημείο....με εξωτερική θερμοκρασία 18-25!!, να φανταστείτε οτι στο τελος της ανάβασης στην κορυφή πριν την κατηφόρα για τον Αγιο Ιωάννη τον Ρωσσο, σταματήσαμε για 10 λεπτά για ξεκούραση και τα φρένα μου κάπνιζαν....:thumbsup:
Σε προηγούμενη βόλτα μου με ιδια εξωτερική θερμοκρασία και χωρίς πρόγραμμα!!!! στον Αγιο ειχα τις ανάλογες θερμοκρασίες που εχω σε παρένθεση με κόκκινα νούμερα
Για όσους δουλεύουν με N54 νομίζω οτι θα με καταλάβουν γιατι είμαι τόσο happy:thumbsup: με τέτοιες θερμοκρασίες kai stage2 προγραμμα!!
Ριξε και μια λιστα με κωδικους ανταλλακτικων βρε Γιαννη.
Ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι.
Εμενα το 120 το χτυπαει μολις σκεφτω να πατησω το γκαζι παντως...
Εγω το 120 το ειχα χωρις προγραμμα σε μονιμη βαση......πλεον πρεπει να το ''σκισω '' για να δω 120..... και με προγραμμα:thumbsup:
Τους κωδικούς τους εχει ο Νίκος ρε συ,....ήθελε ψάξιμο...thumb
Στις κοκκινες θερμοκρασιες παραπανω ειμαι και φειδωλός.....βαλε και 1-2 βαθμους παραπανω!!!
17117602241
17127602294
64219222129
51647154545
+ μια μικρή βάση στήριξης που δεν έχω βρει ακόμα τον κωδικό.
εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι οι 120+ και μάλιστα αυτή την εποχή, είναι πολλοί...
το Μ3, με εξωτερική θερμοκρασία στους 20, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το ανεβάσεις εκεί...
βέβαια, δεν επιμένω και πολύ, γιατί σίγουρα τα λάδια του ενός με του άλλου θα έχουν διαφορετικό σημείο βρασμού, απλά αυτό που σκέφτομαι είναι το μπλόκ...αν το λάδι έχει τέτοια θερμοκρασία, το μπλόκ θα έχει και κάτι τις παραπάνω...4 - 5 βαθμούς δεν θα έχει???σκέψου τώρα με εξωτερική θερμοκρασία στους 35+ τι θα γίνεται.
δεν ξέρω αν θα πώ μ@λ@κί@, αλλά το Ν54 δεν είναι σχεδόν το ίδιο μπλόκ με το Μ54???μην βαράτε, αυτή την εντύπωση έχω...
απλα ρε Θωμα τα λαδια του μοτερ δεν ψυχουν και τις τουρμπινες στα Ν54?οποτε λογικο δεν ειναι να ανεβασει θερμοκρασια?ρωταω και γω δεν ξερω απλα υποθετω!!!
δεν έχω ιδέα...εγώ απλά υποθέτω ότι το καλοκαίρι, οι θερμοπκρασίες θα βαράνε 130 φεύγα, αν τώρα βαράει 120+...θεωρώ ότι είναι πολύ. μπορεί να κάνω και λάθος.
anyway, εδώ που έφτασε ο γιάνκος πάντως, να χώσει και ένα μεγαλύτερο κούλερ να γίνει κούκλος...
μπάς και γυρίσει και καμμιά γυναίκα να τον κοιτάξει...
γιάννη!!!δοκίμασες να συνδέσεις την μελιτζάνα σου με το μοτέρ να κάνεις εσύ την σκάστρα???
μπα δεν λέει εεε???σαν φιατάκι με 600 άλογα θα ακούγεται. σσσσσσστρρρρρρρρ.
χαχαχαχαχαχαχα!!!
Ακριβως!!! το κύκλωμα λαδιού περνάει απο τα τούρμπο.....μιλάμε για τρΕλες θερμοκρασίες εκει....αλλα για τετοιες το εχουν ρυθμισει, φαντασου οτι στις ιδιες θερμοκρασίες λαδιου(110) ανοιγει και ο θερμοστάτης στα αμαξια που ειναι Σαουδικη Αραβια....εχω μιλησει με ντιλερ εκει!.....και τα μοτερ δουλευουν με 125 συνεχως για πλακα...φαντασου στα ανοιγματα τι παιζει εκει κατω:shok:
Αλλα που να ξερει ο ΒλαχοΘωμας....εκει με το ατμοσφαιρικο....βλεπει 100 σε σκισιμο και τον πιανει η καρδια του....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΠΑ ΜΕΤΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
άσε ρε μλκ πτερυγιοφόρε που θα μας πείς για τα μέταλα μας...
τα δικά μας μέταλα είναι αντρικά και κροταλίζουν ρε. όχι τπτ αδερφίστικα να μην ακούγονται καν.
που ξές και εσύ απο Μ μοτέρς ρε βλαχοκαμπριολάκια...παλιογ μπρέ που μου ξεμωράθηκες στα γεράματα και θέλεις να μου αερίζεις και την κασίδα σου...
σποκ του μουν τρεκ...:th_Laie_67-1:
το σταρ τρεκ είχε τον σποκ με τα μεγάλα αυτιά...εμείς θα κάνουμε το μουν τρεκ, με τον γιάννη σαν σποκ με την μεγάλη μύτη...χαχαχαχαχα
:shok:
πωπωπω ρε φιλε!!!....φανταζομαι να βλεπω στους καθρεπτες την μουρακλα του Ζ4 ,ετσι φαρδυ και χαμηλο που ειναι να πλησιαζει........κολαση!!!:thumbsup :
Γιάννη από ότι φαίνεται ,πρόκειται για ουσιαστική αναβάθμιση καλής λειτουργίας ,μπράβο για το μπάξιμο σου!
στρόφαλο τώρα πόσο το υπολογίζεις ότι είναι;
Απο οτι λεει η ess ....κάπου εδω είμαστε τροχο τωρα (360+) τωρα.......θα δούμε οταν ερθει η ώρα...:original:
https://www.esstuning.com/product_im...85528_zoom.jpg
DirectFlash Stage 2 :
Top Speed Governor: Removed
RPM Limit: 7200RPM
Fuel requirement: 91US/95Euro
Horsepower: 400 DIN (Stock 306) - 390DIN if used with stock intercooler
Torque: 550NM (Stock 400NM)
Εγω βαζω μονο 100αρα
Βαλε και οτι τα τούρμπο του Ν54 ειναι ΚΑΙ υδρόψυκτα....πράγμα που δείχνει πόσο δίκιο εχει η μαμά bmw που δίνει upgrade ψυγείο νερού σε δικα της ''upgrade'' αμάξια thumb
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...5&d=1334814524
:whistle::whistle::whistle: no further comment
Ναι αυτο πρεπει να ειναι...
Γιαννη ,σε παλιοτερο θεμα που ειχες ανοιξει καποιος σου ειχε πει γι 'αυτο το intercooler οτι
έχει τρελό lag και κάνει 1 δευτερόλεπτο να σηκώσει πίεση...
Δεν ισχυει τελικα κατι τετοιο? Ψαχνω και εγω intercooler γι αυτο ρωταω.
thumb
Μεχρι στιγμής σε χαμηλες στροφες (εως 4500) δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα με το μαμα.....ακομα δεν το εχω τεστάρει σε πατηματα στην εθνικη.....
Εδω ειναι ενα λινκ απο καποιον που το εβαλε στο 1Μ....και ολα ειναι αψογα!!:thumbsup:
https://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=665379
Ενα μονο εχω να πω.......τοποθέτηση με ολα...βγάλε βάλε πλαστικά......35 λεπτά...κουμπώνει στις μαμά σωληνώσεις τελεια!!! max:thumbsup::thumbsup::thumbsup:......
Γιαννη, ποσο βγηκε το IC και απο που;