-
Μαλλον παμε για F20
Δεν μπορώ να σε πείσω
Κοιτά στο bmw.de
-
Αν και το θεμα της διαφορας στην αξια τους λυθηκε με μια ενδεχομενη εκπτωση (αρκει να μην εχει αναλογη και το βενζινη), οικονομικα πλεον συμφερει χωρις αμφιβολια το diesel. Ψαξε να βρεις να κανεις test και τα δυο και αν μπορεις να 'συμβιβαστεις' με τις λιγοτερες στροφες στο στροφομετρο βουρ για diesel!
-
Μαλλον παμε για F20
Έκπτωση για το βενζίνης δεν νομίζω να έχει. Τουλάχιστον επίσημα και στα -2500 με 3000 ευρω.
Στην Γερμανία πάντως η διαφορα στην τιμη τους είναι ελάχιστη, εκτιμώ ότι κάνουν την προσφορά για προμοσιον σε συνδυασμό με το κόμπλεξ που έχουν πολλοί στο να πάρουν ντίζελ...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Υπάρχει 1600κυβικα πετρέλαιο με 116 άλογα στην καρότσα F20.
Κοστιζει περίπου 3000 ευρω πάνω απο ότι το βενζίνας των 136 ίππων._
Μου είπαν σήμερα απο την μπεμβε ότι το δίνουν προσφορά σε τιμη κοντά με το βενζινα.
Με αυτο το δεδομένο συν την παταμετρο των περι 25k χλμ τον χρόνο πως βγαίνουν τα κουκιά ;
με αυτα τα χιλιομετρα που θα κανεις το diesel ειναι μονοδρομος και σε θεμα καταναλωσης και σε θεμα μακροζωιας του κινητηρα αλλα και σε θεμα μεταπωλησης αφου σε μια 5ετια θα εχεις κανει πανω κατω 150000χλμ. για σκεψου τι απαξιωση θα εχει ενα βενζινοκητο turbo με αυτα τα χλμthumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Έκπτωση για το βενζίνης δεν νομίζω να έχει. Τουλάχιστον επίσημα και στα -2500 με 3000 ευρω.
Στην Γερμανία πάντως η διαφορα στην τιμη τους είναι ελάχιστη, εκτιμώ ότι κάνουν την προσφορά για προμοσιον σε συνδυασμό με το κόμπλεξ που έχουν πολλοί στο να πάρουν ντίζελ...
λαλακιες λεω...
2000 διαφορα εχουν
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
..θεωρω οτι "εβγαλε" με το παραπανω τα λεφτα του. Εκανε τον κυκλο του στα χερια μου.
Μπααα, οχι, το ευχαριστηθηκα. Πες πως ηταν ενα ..... υπεροχο γευμα που καποια στιγμη τελειωνει...
https://www.planetsmilies.com/smilies/sad/sad0005.gif https://www.planetsmilies.com/smilies/sad/sad0015.gif
Παράθεση:
Σε μια ώρα θα ’χουν όλα τελειώσει
πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός
Ας πεθαίναμε αγκαλιά πριν τελειώσει
ο τελευταίος χορός
Τουλάχιστον πάρτην μια τελευταία μεγάλη σωστή βόλτα να σου δείξει όσα δεν της έμαθες και άκουσε για τελευταία φορά την μεταλλική της κραυγή. Όχι ικεσίας, αλλά υπενθύμισης: Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο._
-
δοκιμή 116d Efficient Dynamics
-
Προβλημα....
Της Κυριας μου δεν της βγηκε χαμογελο οδηγοντας την 116d, σε αντιθεση με την 116i, που την βρηκε πολυ σπιρτόζα....
Τι κανουμε ?
Δεδομενα:
1. Περιπου 20.οοο+ χλμ τον χρονο
2. Το 116i 2.5oo ευρω φτηνοτερο
Σκεψη: Το κιτακι βελτιωσης της Hartge (142hp για το 116d)
Μιληστε ελευθερα
-
Αμάν ρε Ντίνο, με το ζόρι το ντίζελ ?? Χτύπα το i αφού της αρέσει και βάλε εκεί πρόγραμμα κάποια στιγμή αργότερα.
-
Μαλλον παμε για F20
Ντίζελ, τέλη μηδέν, σωστά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gnx
Ντίζελ, τέλη μηδέν, σωστά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για την ώρα thumb
Από του χρόνου ? :th_Laie_67-1: :ranting2:
-
υπονοεί κάποιος ότι σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει?
:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
120ie87
υπονοεί κάποιος ότι σε αυτή τη χώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει?
:)
Ποιος ? :whistle: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
-
-
Μαλλον παμε για F20
Ευχαριστώ άπαντες
Θα κοιτάξω την ερχόμενη εβδομάδα να οδήγησω και το 116i, και θα αποφασίσουμε ποιο απο τα 2 τελικά....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Ευχαριστώ άπαντες
Θα κοιτάξω την ερχόμενη εβδομάδα να οδήγησω και το 116i, και θα αποφασίσουμε ποιο απο τα 2 τελικά....
μη βιαζεσαι κατσε να περασει ο ιουνιος...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Χμμμμμμ... Κάποιος είναι τρομοκρατημένος τώρα τελευταία!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Χμμμμμμ... Κάποιος είναι τρομοκρατημένος τώρα τελευταία!
στηθος μαρμαρο καρδια πατατα χαχαχαχα
υγ. offtopic
το απογευμα θα παμε σε ενα γαμο απο το σοι της γυναικας μου
παντρευονται δυο που ειναι και οι δυο ανεργοι... τι να πω τωρα? το μονο καλο ειναι οτι μολις ηρθε μια βυζαρου κομμωτρια στο σπιτι για χτενισμα!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
το μονο καλο ειναι οτι μολις ηρθε μια βυζαρου κομμωτρια στο σπιτι για χτενισμα!!!
:hystericalbs1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
υγ. offtopic
το απογευμα θα παμε σε ενα γαμο απο το σοι της γυναικας μου
παντρευονται δυο που ειναι και οι δυο ανεργοι... τι να πω τωρα? το μονο καλο ειναι οτι μολις ηρθε μια βυζαρου κομμωτρια στο σπιτι για χτενισμα!!!
https://i136.photobucket.com/albums/...this/dirty.jpg
Γιάννη, βγάλε μια φωτογραφία με την κομμώτρια να την αξιολογήσουμε βρε συ:
https://i136.photobucket.com/albums/.../12204_kid.jpg
-
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
αν με παρουν χαμπαρι θα με σκισουν...
vivere pericolozamentethumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Την έβγαλες βρε αθεόφοβε??? :hystericalbs1::hystericalbs1:
-
ναι αλλα με επιασε ταχυκαρδια χαχαχαχαχα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
στηθος μαρμαρο καρδια πατατα
καρδιά κουρκούτι, κώλος γιαούρτι :thumbsup:
Πόσα χρόνια είχα να το ακούσω αυτό!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
ναι αλλα με επιασε ταχυκαρδια χαχαχαχαχα
Αν συνεχισουμε μας βλεπω να σκιζουμε εντελως το νημα...
https://www.youtube.com/watch?v=JtyB...?v=JtyByefOvgQ
Nτινο το 116i ειναι πιο γκαζιαρικο,αλλα για καθαρα για λογους οικονομιας θα σου προτεινα diesel.
Εγω αμα μπορουσα θα εβαζα το 118i στο δικο μου με το 8αρι αυτοματο,ονειρα δικα μου τωρα:th_Laie_67-1:
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nick bmwlover
Αν συνεχισουμε μας βλεπω να σκιζουμε εντελως το νημα...
https://www.youtube.com/watch?v=JtyByefOvgQ
Nτινο το 116i ειναι πιο γκαζιαρικο,αλλα για καθαρα για λογους οικονομιας θα
σου προτεινα diesel.
Εγω αμα μπορουσα θα εβαζα το 118i στο δικο μου με το 8αρι αυτοματο,ονειρα δικα μου τωρα:th_Laie_67-1:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2462427/
Χωρίς το 8αρι αυτόματο όμως...thumb
-
άλλο ένα όμορφο (αν σου αρέσει το κόκκινο) και με πολλά εξτρα αλλά είναι το 118
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2306990/
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Ειπα με το 8αρι γιατι το εχω οδηγησει κ επαθα πλακα...
Εξωτερικα δεν μου αρεσε τοσο πολυ,αλλα οταν μπηκα μεσα κ το οδηγησα δεν σκεφτομουν καθολου ποσο ασχημο ειναι απ'εξω...Τωρα αντε να καταλαβεις αν κανω πλακα η οχι,αλλα λεω αληθεια,δεν σκεφτομουν καθολου πως ειναι απ'εξω,μου αρεσε παρα πολυ το κιβωτιο του,το εσωτερικο του γενικα με εξαιρεση τα σκιαδια,τοσο πολυ που με εκανε να αλλαξω γνωμη για αυτο το αμαξι κ να αναιρεσω πολλα απο αυτα που ειχα πει κ να μεινω αυπνος για μερικα βραδια...
-
Ευχαριστω παιδια για τα λινκ, και τις αποψεις σας.
Θα ηθελα να ρωτησω, ας μου απαντησει καποιος που ξερει στα σιγουρα....
Ας πουμε οτι πας και παραγγελνεις ενα αυτοκινητο, κανει 26.500. Ο εμπορος εχει κερδος Χ ευρω.
Αν βαλεις αλλα 7-8 χιλιαρικα εξτρα, και τελικα παρει στα 34.000, το κερδος του εμπορου, παραμενει "Χ" (καποιο ποσοστο επι του 26.500), ή εχει κερδος και απο τα εξτρα ?
Η λογικη μου λεει, πως βγαζει και απο τα εξτρα, γνωριζετε τι ισχυει στην πραγματικοτητα ?
(παιζει το σεναριο μηπως κιολας, να βγαζει περισσοτερα σε αναλογια παντα, απο τα εξτρα)
Ευυχαριστω προκαταβολικως
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Νino, πες μου εναν λογο αν θες
(Δεν εχω επιχειρηματα για να διαφωνησω, αλλα που στηριζεις την αποψη σου)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Μάλλον εννοεί κάτσε να περάσουν οι εκλογές για να δούμε τί θα μας ξημερώσει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Ας πουμε οτι πας και παραγγελνεις ενα αυτοκινητο, κανει 26.500. Ο εμπορος εχει κερδος Χ ευρω.
Αν βαλεις αλλα 7-8 χιλιαρικα εξτρα, και τελικα παρει στα 34.000, το κερδος του εμπορου, παραμενει "Χ" (καποιο ποσοστο επι του 26.500), ή εχει κερδος και απο τα εξτρα ?
Ευυχαριστω προκαταβολικως
To κέρδος του εμπόρου θα αυξηθεί αν προστεθούν extras στο αμάξι και το κέρδος του είναι επί της τελικής τιμής του αυτοκινήτου._
Απλά το margin έχει πλέον συρικνωθεί από την πληθώρα εκπτώσεων (περίπου 3-5% )
-
Merci Μπουλις
Τι παει να πει "margin".
Το 3 - 5% ειναι δικη σου εκτιμιση, η πληροφορια εκ των εσω ?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Merci Μπουλις
Τι παει να πει "margin".
Το 3 - 5% ειναι δικη σου εκτιμιση, η πληροφορια εκ των εσω ?
Είναι το κέρδος του εμπόρου στο αμάξι. Ότι info δίνω είναι πάντα εκ των έσω και τσεκαρισμένη. Ένα όνομα έχουμε στην πιάτσα, απλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός (πρόεδρας, σιτάθς, Πάνος, κλπ) :hystericalbs1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinos
Να περασουν οι εκλογες να δουμε τι γινεται, αυτη τη στιγμη υπαρχει μια ασταθεια-αβεβαιοτητα, γενικως η εποχη δεν ευνοει για μεγαλα "ανοιγματα" ενω παραλληλα γινεται παρτυ απο bank run.
Τι θα συμβει? το πιθανοτερο τιποτα αλλα...
-
Θενκς Γιαννη
Πιθανοτατα, για ψυχολογικους τουλαχιστον λογους να κανουμε ενα postpone μεχρι τελος Ιουνη....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ptboul
Είναι το κέρδος του εμπόρου στο αμάξι. Ότι info δίνω είναι πάντα εκ των έσω και τσεκαρισμένη. Ένα όνομα έχουμε στην πιάτσα, απλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός (πρόεδρας, σιτάθς, Πάνος, κλπ) :hystericalbs1:
Στα 32.850 (πχ) τελικη, το 3% ειναι 985 ευρω, και το 5% 1.642
Οταν κοβει ενα χιλιαρικο χωρις καν να το ζητησεις, η αισθηση μου ειναι οτι το κερδος ειναι μεγαλυτερο απο 3 - 5% ...
-
Μπααα μη το λες Ντίνο, έχουν ψωμολυσάξει, δεν αγοράζει κανένας αμάξι πλέον και κάνουν τρελές εκπτώσεις-προσφορές.
Επιπλέον μιλάμε για Bmw, εξ ορισμού το κέρδος είναι μεγαλύτερο μιας κ δε μιλάμε για fiat μπράβο ή golf αλλά για σειρά 1.. πάνε αναλογικά αυτά.