Εφτιαξαν και αλλοι απο το φορουμ νομιζω εκει Μητσο,σαν δουλεια εγω το ειδα τελειο.
Ο Σαρκυ πρεπει να πηγε και σιγουρα ο Lil Mike απο το μοτορσπορτ...
Printable View
οχι δεν πηγα ακομη. Ο φανης εχει παει - ευχαριστημενος
Kαι ποσο σου ειχε παρει Γιωργο?
Σε ενδεχόμενο ντύσιμο με δέρμα λέτε να μπορεί ο εγκαταστάτης να φτιάξει και τα "αυτάκια" στο απλό (όχι από Μ3) τιμόνι? Να βάλει κανένα σκληρό αφρολέξ πχ από μέσα..
Με 100 ευρώ μία πλήρης ανανέωση του τιμονιού δεν ακούγεται άσχημη. :original:
Αν και αυτό το alcantara φαίνεται υπέροχο... :whistle:
100euro kats και γεμισμα και ραφες και ολα?
Δεν πρεπει να ηθελε γεμισμα του γιωργου
Θα τον παρω απο Δευτερα αυτον που πηγες Γιωργο.Εδω στα Χανια μου ζητανε 150 και δεν μου αρεσει και το δερμα που βαζουν...
Τυπου αλκανταρα μπορει να στο κανει με το να σου βαλει το δερμα αναποδα, απο το να σου βαλει αλκανταρα.Για τον συγκεκριμενο βεβαια που πηγε ο Γιωργος τον γνωστο Jimmy εχω την ακριβως αντιθετη αποψη μετα απο 2 χρονια που εντυσε το δικο μου αλλα δεν θα επεκταθω..
Sorry παιδια αλλα ταπεινα λεω Alcantara, you only live once! Τα καλυτερα και πιο αξιοζηλευτα μοντελα το φορανε και με καμαρι για καποιο λογο , right ???
Το μαγαζι που το πηγες Γιωργο μου ειπε απλο δερμα στα 90¤ και ναπα στα 110.
Ενημερωτικά,επειδή πήγα τιμόνι φίλου μου για ντύσιμο με δέρμα στον τζίμυ,να πώ ότι δεν το φτιάχνει εκεί αλλά τα στέλνει έξω σε άλλον.90 Ευρώ με χρέωσε και η δουλειά καλούτσικη αν και θα μπορούσε τα "αυτάκια" να τα έχει κάνει πιο περιποιημένα.
γιωργη, εαν κρινω απο ενα lancia που ετυχε να υπαρχει στην οικογενεια θα σου προτεινα δερμα
Γιωργο ο κατς το εχει φτιαξει το τιμονι του...
Τιμη απο τον βρανακη 180¤.Λιγο ακριβος δεν ειναι?
Τα 180 πολλά μου ακούγονται και μένα αλλά ίσως να ισχύει το γνωστό "ότι δίνεις παίρνεις..."
Πείτε γνώμες για καλά μαστόρια γτ θέλει ντύσιμο το τιμόνι του θείου και είναι λίγο ψείρας και θα με κυνηγάει αν το πάω σε κανέναν μ****α...
Πάντως όσον αφορά δέρμα-αλκαντάρα εγώ ψηφίζω αλκαντάρα (έχω πιάσει το τιμόνι του 120ie87 (Ηλία) και είναι τέλειο...όταν χρειαστεί αλλαγή το δικό μου αλκαντάρα με 1000....άλλη φάση και αίσθηση απλά...
:thnx:
υπηρχε ενα παληκαρι που του διναμε τα τιμονια και τα εφτιαχνε τελεια με τιμες κατω απο 100 ευρω στο αλλο forum motosport απο οτι θυμαμε παλια και ειχαν φτιαξει πολλα παιδια ....πρεπει να εχω τηλ του αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε.το ειχα για παν ενδεχομενο.το εχω το τηλ ακομα.οποιος θελει του το στελνω
... για μελλοντικη χρηση το χρειαζομαι... :original:
Πήγα την Παρασκευή στο Ρέλλα στην Ερυθραία για κάποιες επισκευές στην κουκούλα
του z3 που χρειαζόταν κ μιας κ χρειαζόμουν κ τιμονάκι άφησα κ το αμάξι και γι αυτό...
Το αποτέλεσμα εμένα μ αρέσει πάρα πολύ αν κ τι να συγκρινω αφού πριν ήταν χάλια!
Στα 100Ε έγινε με γκρι ραφές... για τρίχρωμη 110-120 περίπου
Και οσοι ειναι απο επαρχια τι κανουμε?Παμε το αμαξι εκει ή βγαζουμε τιμονια?Και αν στελνουμε μόνο τιμονι ποσο δυσκολο ειναι να βγει?
καλησπερα !!! μιας και ενδιαφερομαι για τιμονι ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα.. παρ'ολα αυτα εαν χρειαστει ας μεταφερθει... το προβλημα μου ειναι το εξης, επειδη εχω φαει κολλημα με αυτο το τιμονι δεν ξερω εαν οντως υπαρχει η ειναι πειραγμενη η φωτογραφια. χρειαζομαι τα φωτα σας λοιπον
https://img211.imageshack.us/img211/...36interior.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Υπαρχει,
δες κατι παρομοιο εδω
ΥΓ
το τιμονι του Μ3 δεν σου αρεσει?
ποιο ειναι του μ3 γιατι τα εχω μπερδεψει ??? εγω φοραω το ιδιο με της φωτο αλλα χωρις τα φουσκωματα... ειναι πανεμορφο τιμονι της φωτογραφιας πολυ αγωνιαρικο και πανακριβο χεεχεχχε
Αυτό είναι σαν της Μ3, αλλα γία ρίξε μια ματιά σε αυτό και σε αυτό
:original::original::original:
https://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll...m=271129729600
Παλαιοτερα ειχα στηλει απο το 1ο μου Ε46 σε εναν κυριο στην Αθηνα για ντυσιμο !!!
Εκανε τρομερη δουλεια νομιζω 100 ευρω μου το ειχε ντυσει μαζι με τριχρωμες ραφες !!!
Μηπως ξερουμε κανεναν καλο μαστορα να μου ντυσει 3 Μ3 τιμονια που εχω ; ; ;
απο φωτο που εχω δει αλλα και απο το σαλονι της m 3 monsta
εδω
https://www.rellas.gr/
σαν αυτο εχω https://www.ebay.de/itm/Lederlenkrad...#ht_8312wt_967
απλα ειναι τερμα απλο.. και μπορουν να μου κανουν και τα αυτακια και γενικα σαν αυτο?? που μπορω να το κανω ξερεις ?
δερμα....
Επειδή το νέο δερμάτινο λεβιεδάκι μου καλάρεσε, έχουμε καμία πρόσφατη τιμή προσφορά για αλλαγή στο πολυκαιρισμένο δέρμα του τιμονιού? Να υπολογίζω 100ευρο στους γνωστούς δερματάδες?
Τόσο πολύ;παιδια και εγω ενδιαφέρομαι για λευγε αλλά οχι τη φούσκα το πάνω κομμάτι μου παν γίνεται ....το θέμα μου ειναι θ ειναι ωραίο ;επειδή στο ενα αμάξι εχει ξεραθει ..αν έχετε καμία ιδέα