Μιχαλη ζαχαροπλαστης εισαι?
Printable View
Λευκό εγω!!
18/3
1) limas
25/3
Καντε copy-paste το παραπανω και τοποθετείστε το nickname σας αναλογα με το ποτε σας βολευει..
και 18 αλλα και 25 εγω θα σας δω μετα τις 3 και μιση το μεσημερι λογω δουλειας!...επομενως....λευκο !
λευκό και απο εμένα... μέχρι στιγμής μόνο ο limas για 18/3 ...άλλος?
Για 18 μεσα και εγω..... :thumbsup:
Ωπα ωπα.. Εγω εννοουσα οτι αναμεσα σε 18/3 και 25/3 πριτιμω 18/3. Στις 11/3 δεν εχω προβλημα. Οποτε ακυρη η προηγουμενη καταχωρηση. Λευκο κι απο εμενα. Σορρυ για το μπερδεμα.
11/3
1) limas
2) kloukakis
3) stavr
4) YiorgosXania
18/3
1) tzanis320si
25/3
1)
Υ.Γ.: Συμπληρωστε στην παραπανω λιστα την ημερομηνια που επιθυμειτε
Μιχαλη ο stavr ειπε οτι στις 11 ειναι απογευματινος οποτε δεν μπορει,λαθος τον εγραψες.αν το λεω λαθος ας το διορθωσει ο ιδιος,επισης και τα αλλα παιδια δεν εχουν προβλημα σε καμια ημερομηνια απ τις 3,δεν ειπαν μονο για τις 11.Δεν νομιζω οτι εκανες σωστα τη λιστα.κατσε να μας πουνε οι ιδιοι αν τα λεω σωστα η εχω καταλαβει εγω λαθος
Οκ πασο..
Οποτε το ερωτημα ειναι αν στις 18 μπορουνε ολοι...thumb
Εχουμε λοιπον κανενα που να εχει προβλημα για τις 18???
μπρε σεις....οποτε και να γινει απο τις 3 προτεινομενες ημερομηνιες θα ρθω αλλα ......η θα φυγω νωρις η θα ερθω αργα λογω δουλειας......κανονιστε εσεις!!
Ελα ενα up να οργανωνομαστε λιγακι... :warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley:
Ειναι κανεις που εχει αντιρρηση για τις 18 τελικα???
Αμα ειναι να αλαχτει και στην αρχικη σελιδα η ημερομηνια... thumb
παιδια ας τοποθετηθει καποιος για μια τελικη ημερομηνια
με τοσα που εχουν συζητηθει εχω μπερδευτει !
ποτε θα κανουμε εν τελη την συναντηση ?
πρεπει εαν γινει η πολυσυζητημενη αλλαγη ημερομηνιας
να ενημερωσουμε ενγκαιρα τον κοσμο
Κι εγω το βλεπω να γινεται μπερδεμα. Για αυτο λεω να φτιαξουμε ενα ποστ με πιθανες ημερομηνιες και ο καθε ενας να δηλωσει ποτε επιθυμει. Για να ειναι πιο οργανωμενα.
Εγω επειδη θα ειμαι εκτος Ηρακλειου, δεν θα εχω προσβαση σε ιντερνετ. Οποτε και να πειτε θα μπορω λογικα.
Δεν χρειαζετε ρε τοσο μπερδεμα,ειναι απλα τα πραγματα,αν μεχρι την Κυριακη δεν δωσει κανεις αρνητικη ψηφο για τις 18,θα γινει τοτε... thumb
Μην ανησυχεις για το οτι δεν θα εχεις προσβαση σε ιντερνετ,αν αλαξει κατι θα σε παρω τηλ.να στο πω.
Καλησπερα σας !!
Επειδη παρακολουθω μερες τωρα τη προσπαθεια για ημερομηνια κοπης της πιτας οπως και την επιθυμια σας.
Εχω να πω τα εξης συμβουλευτικα και φιλικα παντα.
Η εμπειρια μου μεχρι τωρα λεει πως με τετοιες διαδικασιες ακρη δε θα βγει και θα παιδευεστε
ισως για καιρο ακομα και πιθανο χωρις αποτελεσμα.
Η Προταση μου εχει ως εξης:
Αναλαμβανει ΕΝΑΣ απ ολους το θεμα της κοπης για το που,ποτε,τι ωρα και τελος !!!!
Η πολυφωνια σε τετοιες καταστασεις δε βοηθαει και αυτο γιατι ο καθενας θελει την ωρα τη μερα,το τοπο που τον εξυπηρετει (λογω υποχρεωσεων η οτι αλλο) και ειναι απολυτα λογικο !!!
Η αλλη λυση ειναι πως δειτε τι εχετε μεχρι τωρα και οποια ημερομηνια εχει τις περισσοτερες συμμετοχες αυτη και να ειναι η μερα και ωρα της κοπης,αλλιως δε θα τελειωσετε ποτε !!!!
Ετσι και αλλιως ολοι μαζι ειναι δυσκολο να συμφωνησετε ακομα και αν εχετε τη καλυτερη προθεση !!!
Καλη συνεχεια.
Πολυ σωστα τα λες φιλε μου και ευχαριστουμε για τις συμβουλες σου. thumb
ειμαστε βλεπεις πρωταριδες εδω ακομα και προσπαθουμε να κανουμε οσο το δυνατο μεγαλυτερη μαζωξη :thumbsup:
Θελω να πιστευω πως μεχρι την Κυριακη θα ξεκαθαρισει το τοπιο γιατι τουλαχιστον ειμαστε συναινετικοι και τα βρισκουμε :thumbsup:
Ελπιζω Κωστα να καταληξουμε εως την Κυριακη. Αν υπαρξει προβλημα παρε με τηλ. Εγω δουλευω το ΣΚ της 25ης Μαρτιου. Τα αλλα ΣΚ τα εχω free. Οπως και να'χει θελω να παρευρεθω..
Aπο οτι βλεπω δεν εχει κανεις προβλημα για τις 18. Ας κλεισει λοιπον η ημερομηνια για τις 18 και παρακαλω ας αλλαχτει (απο οποιον γνωριζει)και στην αρχικη σελιδα του φορουμ ωστε να μην μπερδευομαστε.thumb
Και μετα το κλεισιμο της ημερομηνιας ας προχωρησουμε στην ευρεση μαγαζιου.Γιωργο αναλαμβανεις με τον γνωστο σου που ειχες πει???
:thanks:
Το έβαλα στην πρώτη σελίδα!
Μόλις καταλήξετε σε μαγαζί θα το προσθέσουμε και αυτό!!
bill987 δεν εννοουσα αυτο λεγοντας να διορθωθει στην αρχικη σελιδα η ημερομηνια αλλα στην αρχικη σελιδα του φορουμ που γραφει ακομα.
Κοπή Πιτας - Συναντηση Κρητης BMWfans 11 Μαρτίου 2012
Περισσότερες Πληροφορίες - Συμμετοχές
Ευχαριστω πολυ παντως για την πολυτιμη προσφορα και το ενδιαφερον σου...!!!
Eυχαριστουμε φιλαρακι thumb ,σου μενουμε υποχρεοι :thumbsup: :thumbsup:
:thanks:
Υπαρχη πιθανοτητα να ειμαι χανια για κατι δουλειες.αν ναι θα ερθω και εγω...αν και για μια στιγμη νομισα οτι θα την κοβατε μαζι με το αρνι....παντως οπως και να εχει καλα να περασετεthumb
Kανενα νεο σχετικα με το μαγαζι....????? Οι μερες περνανε....:whistle:
...ακόμα περιμένω απάντηση.... είναι πολύ καλό μέρος να βρεθούμε εκεί... θα περιμένω λίγο ακόμα και δεν ξέρει κάτι ο A8hnaios θα ψάξω να βρώ τηλέφωνο.
Ταβέρνα του Ζήση - Διεύθυνση Μάχης Κρήτης 63, Μυσίρια
Τηλέφωνο 28310 28814
https://maps.google.gr/maps?q=%CF%84...el&sa=N&tab=wl
το σωστό λινκ στο χάρτη ....
https://maps.google.com/maps?q=%CE%9...CF%82&t=m&z=17