Καλα εε γιατι δεν τα έκανες λευκά ;;;
Σαν το γκολφ τα έκανες μπλιαχ
Printable View
Καλα εε γιατι δεν τα έκανες λευκά ;;;
Σαν το γκολφ τα έκανες μπλιαχ
Ετοιμο και το δικο μου τελικα... :thumbsup: μετα απο προσωπικη εργασια και τη βοηθεια ενους φιλου(στις κολλησεις των led) με τελικο κοστος 15 ευρω (αγορα led και κοκκινο χρωμα για τους δεικτες) και μου περισεψαν και 10 led. thumb
ιδου το αποτελεσμα...
Βασιλη οι δεικτες βαφονται πανευκολα (ειδικα αν ασχοληθηκες ποτε με μοντελισμο) με χρωματακι.
Μια καλη φτηνη λυση ειναι χρωμα για μοντελισμο που με λεπτο πινελακι μοντελισμου τους βαφεις ,απλα προσοχη οχι και απο τις δυο μεριες αλλα μονο απο την πανω οπως τους βλεπουμε κανονικα στο καντραν.
πολυ σωστα απαντησε ο φιλος κατσοραιος,βλεπω δεν ημουν μονο εγω που ασχολιομουν παλια με μοντελισμο thumb ,εγω προτιμησα χρωμα υδατοδιαλυτο οπου ειναι πιο ασφαλες και ειχα την δυνατοτητα τυχων διορθωσης απο πασαλιμα.
Παράθεση:
απλα προσοχη οχι και απο τις δυο μεριες αλλα μονο απο την πανω οπως τους βλεπουμε κανονικα στο καντραν.
Γιωργο μια μικρη ενσταση thumb δεν τουσ βεφεις απο πανω αλλα απο την κατω προς το κοντερ.Αυτο ουτωσι αλλως θα το δει καποιος με το που βγαλει τους δεικτες οτι απο εργοστασιο ειναι λευκο χρωμα...το ξυνεις για να μεινει διαφανες και μετα το βαφεις προσεχτικα.
:thnx:
Το χρωματακι ειναι ειδικο για βαψιμο διαφανων πλαστικων σε μινιατουρες,απο κατω δεν θα βγαζει τον φωτισμο σωστα φιλε οταν ξεκινησα να ασχολουμαι αυτο ειδα και σε ξενα φορουμ ..
Αν δεις και τους μαμα δεικτες ειναι απ την κατω μερια βαμενοι και το διαφανο πλαστικο ειναι τετοιο ωστε να αντανακλα το φωτισμο.αν τους βαψεις απο πανω με το διαφανο κοκκινο χρωμα (που χρησιμοποιητε στα κολοφαναρα στο μοντελισμο) δεν θα δειχνουν το ιδιο ομορφα και φυσικα οχι οπως ειναι απο το εργοστασιο.(δες ολα τα αυτοκινητα που εχουν κοκκινους δεικτες απ το πλαι να δεις το διαφανο πλαστικο).στα ξενα φορουμ δεν κανουν παντα και τα πιο σωστα πραγματα προς παραδειγματισμο...
Τελειωμενο και το display στο καντραν.
Το dιsplay εχει 10 smd leds τα οποια πρεπει να αλλαχτουν και αυτα.
Βγαινει η οθονιτσα πολυ ευκολα και αφαιρουμε την πλαστικη πορτοκαλι ταινια που φαινεται στην 2η φωτο ,στην θεση της οποιας πρεπει να μπει λευκο χαρτι ελαφρα διαφανο.
Οι διακοπτες των παραθυρων,του ASC-ESP η πλαφονιερα και ο διακοπτης που βρισκεται διπλα στον διακοπτη του αλαρμ για κλειδωμα -ξεκλειδωμα ,παιρνουν δυακιδα κανονικα leds οχι smd .
Το πανελ με τις λειτουργιες για τα φωτα αφου αφαιρεθει ανοιγει πανευκολα και εχει smd για τις σκαλες των φωτων και μικρα δυακιδα για τους διακοπτες των προβολεων.
Το πανελ του κλιματισμου εχει smd leds και στο display οπου ακολουθεις την ιδια διαδικασια με το display του καντραν.
Σε μενα εχει απο μεινη η αλλαγη στο μαμα ραδιοcd και αν μπορεσω στον διακοπτη του asc (ειναι δυσκολο ).
DSC or ASC?
Mε το asc το έχω κινήσει εγώ άπειρα χωρίς τον διακόπτη με κανένα πρόβλημα ;)
προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα :thumbsup:
Αν και διαφωνώ μαζί σου στο χρώμα,μιας και θεωρώ ότι το περτικαλί της bmw είναι απλά τέλειο,ωστόσο αξίζει συγχαρητήρια η όλη προσπάθεια μιας και θέλει πολύ χρόνο και υπομονή :warriorsmiley::rally:
Άνοιξα πριν απο λίγο απο περιέργεια το πάνελ με την λειτουργεία των φώτων...
Διαπίστωσα ότι υπήρχαν τα smd και μικρά δυαδικά led....
Eρώτηση: Αυτά τα δυαδικά led που τα βρίσκουμε??????
Σαν άπειρος που είμαι με την διαδικασία αυτή έλεγα πως να ακουμπήσει χέρι τώρα εδώ πέρα....
Κολλημα στο μαμα ραδιο....:ranting2: με τα λεντακια
https://www.youtube.com/watch?v=ptU_...eature=related
Aκριβώς αυτό θέλω....