Αν πάρεις του Κώστα ΔΕΝ θα το μετανιώσεις! Δεν θα βρεις καλύτερο και τόσο φορτωμένο με after market πράγματα σε αυτήν την τιμή.
Printable View
Αν πάρεις του Κώστα ΔΕΝ θα το μετανιώσεις! Δεν θα βρεις καλύτερο και τόσο φορτωμένο με after market πράγματα σε αυτήν την τιμή.
το τι αυτοκίνητο είναι το Μ3 του Μονστα το είπαν ήδη τα παιδιά, το επαναλαμβάνω και εγώ.
θα σου πω όμως κάτι ακόμα. Μην μπλέξεις με το Μ5 Ε60, θα σε αφανίσει οικονομικά στη βενζίνη, μιλάμε γιά νούμερα που δεν θα πιστευεις στα μάτια σου. Το δε κόστος συντηρησής του ξεφεύγει από τη λογική.
Ειλικρινα, αν σκεφτεσαι και για 46αρι και αντεχει η τσεπη σου που λεει ο λογος, πανε ριξε μια ματια και το σι ες ελ που ποσταρανε προχθες, η ακομα και το μαυρο.
Αξιζει το κατι παραπανω ενα καλο σι ες ελι...
To Μ3 που ειχες βαλει το ειχα πετυχει στα village πριν 1 χρονο και ειχε τρακαρει μπροστα το ειχα βγαλει και φωτο εψαχνα να την βρω να την ανεβασω αλλα δεν την πετυχα ..δεν ηθελα να σε μπερδευψω μην ηταν αλλο αλλα απο της ζαντες το καταλαβα μεχρι και η κοπελα μου το θυμονταν...του κωστα χωρις δευτερη σκεψη :thanks:
Ετσι εγινε οταν πουλαγα το δικο μου Μ3 Ε46,ηρθανε 2 φιλοι με απανωτα ραντεβου και προφανως το πηρε ο πρωτος.
Παντως μπορει να σου φανει οτι προμοταρουμε το αμαξι του Κωστα ολοι μαζι εδω μεσα......ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΜΕ χεχεχε!!!!
Καταλαβαινεις οτι δεν μπορει ολοι μαζι εδω μεσα να κανουμε λαθος για το αμαξι ή για τον ιδιοκτητη του.
Τον ξερω πολλα χρονια και ειναι σοβαρος ανθρωπος,οχι κανιβαλος και οτι σου πει ειναι αυτο.-
Κανε τον σταυρο σου να μην το παρει ο αλλος αλλα μαλλον αν παει ανθρωπος να το δει...το πηρε εφοσον ειναι και αυτος σοβαρος χριστιανος και αγοραστης.
Παντως σε αυτα τα λεφτα ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ απο τις λιγες και δεν θελεις να ακουσεις ποσο εχει κοστισει.
Απλα μια προταση εκανα.
Φιλε μου δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις.
Ενας τυπάκος απο το ιντερνετ ειμαι και αν θες με ακούς το πολύ πολύ να χάσεις 5 λεπτά απο το χρόνο σου.
Ξέρω τον Κώστα κάτι χρόνια τώρα και μπορώ να πώ ότι είναι απο τους πολύ καλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτου.
Αν θες ενα τέτοιο, σταμάτα εκεί.
Μην ψάξεις άλλο.
Αν θες 92, οκ, συνεχίζεις να ψάχνεις.
ΟΚ thumb
Ωραίος, ξέρεις τι οδηγείς τότε.
Δεν ξέρω ποια Μ3 έχεις οδηγήσει, αλλά νομίζω το Ε46 θα σου αρέσει πολύ.
Είναι πιο αυτοκίνητο για όμορφη οδήγηση σε στροφές, το Ε92 είναι ολίγον της ευθείας.
Επιμένω για Κώστα και άψογο Μ3 Ε46.
Και μόνο την αγγελία να δεις τι έχει ξοδέψει ο άνθρωπος να το κάνει άψογο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2719901/ αυτος το κατεβασε κιαλο 32000
ρε φιλος, δέκατο χέρι αμαξι το εμπιστεύεσαι?Παράθεση:
10 χέρι,Ελληνικό
ΜΠΡΑΒΟ!
Ωραία μπράβο !
μπραβο φιλε ! Χαιρόμαστε και εμείς :original::original:
Αψογος και δεν θα το μετανιωσεις !!!
Με γειες...
Mε το καλό! Τι να κλ@σει το 92άρι μπροστά του???? :whistle:thumb
καλοτάξιδο φίλε! Έκανες την καλύτερη επιλογή.:thumbsup:
Πραγματικα εκανες την καλυτερη επιλογη.
Του κωστα το αμαξι, ηταν το πιο καλο σε ολοκληρο το car.gr...και φορτωμενο καλα, αλλα προπαντως αριστα συντηρημενο. Το ειχα δει μπροστα μου στα μεγαρα, και ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα.
Μεγειες πολυυυ ωραιο :thumbsup:
Είμαι λίγο με τις μέρες μου τι να κάνουμε...:whistle:
P.S. Εσύ ξέχασες να με κράξεις στο άλλο thread για τα Hamann splitters...:hystericalbs1:
Ευχαριστω πολυ παιδια όλους σας κ για τις ευχές κ για τη βοήθεια αλλα κ για την προτροπή.
Σήμερα πήγα το είδα , μου άρεσε κ αυριο έχουμε πινακίδες , ΚΤΕΟ, μεταβίβαση! Μία αλλαγή λαδιων κ φιλτρων κ ......... Καλα χιλιόμετρα για Θεσσαλονίκη .
Την απόφαση την πήρα πριν καν το δω απο κοντά. Να σκέφτητε δεν έχουμε παει καν βόλτα, δεν κάθησα καν στο κάθισμα .
Ανυπομονω να το οδήγησω !
Ξέρω ότι δεν έκανα την τρέλα της υπερβολής ( που ήθελα να την κάνω κάποια στιγμή στη ζωη μου..... ) μ5, νέα μ3, Maserati, Ferrari κλπ.... Αλλα μάλλον αυτο θα το ευχαριστήθω περισσότερα γιατι απλα θα το οδήγησω περισσότερο.
Σας ευχαριστω όλους κ ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω Σέρρες !