ειναι περιεργο αυτο μπορει απλα να ειναι κωδικος αντικαταστασης δεν εχουν διαφορα ολα κουμπωνουν κανονικα αλλιως δνε θα ειχαν ουτε ιδια μεσαια τριβη.σιγα την διαφορα στην ροπη δεν παιζει κατι τετοιο
Printable View
ειναι περιεργο αυτο μπορει απλα να ειναι κωδικος αντικαταστασης δεν εχουν διαφορα ολα κουμπωνουν κανονικα αλλιως δνε θα ειχαν ουτε ιδια μεσαια τριβη.σιγα την διαφορα στην ροπη δεν παιζει κατι τετοιο
Χθες πήγα για σέρβις.
Ο Μηχανικός μου είπε ότι καλό θα ήταν να αλλαχθεί ο σύνδεσμος κεντρικού άξονα την επόμενη φορά (δείχνει σημάδια φθοράς). Από ότι καταλαβαίνω ο συγκεκριμένος είναι φτιαγμένος από πλαστικό. Ενδεικτικά μου αναφέρθηκε ότι το κόστος του είναι μικρό (σαν ανταλλακτικό), αλλά έχουμε και τα εργατικά. Μου ανέφερε συνολικό κόστος ~120 ευρώ. Σχόλιο; Λογική τιμή;
Επίσης ξέρει κάποιος τον κωδικό του συγκεκριμένου συνδέσμου (BMW Z3, 2.0, 2000) για τον βρω στο realoem;
φίλος, σε κοροϊδεύει σιγά τ δουλειά να ξεβιδώσει 8 βίδες 10 λεπτά υπόθεση είναι να αλλαχθεί. ακου 120 ευρώ για σύνδεσμο το πολύ 90 ευρώ όλα μαζί είναι μια ΚΆΠΩΣ λογική τιμή
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα καταλάβει (από όσα διάβασα κιόλας) ότι έχει αρκετή περισσότερη δουλειά. Γενικά είναι φθηνό το συνεργείο που πάω, και πιστευώ καλό, οπότε ξαφνιάζομαι να με χρεώνει περισσότερα για κάτι τόσο απλό όπως λες.
Ξέρεις μήπως τον κωδικό του ανταλλακτικού για να βρω πόσο κάνει τουλάχιστον;
Κανα 50άρικο κάνει το ανταλλακτικό απ'οσο θυμάμαι ;)
Το νο1 εδω https://bmwfans.info/parts/catalog/E...iversal_joint/
Aπλά θέλω να πω ότι για το 50άρικο πλέον δεν είμαι σίγουρος και 100% μιας και είναι χρόνια που έχω ακούσει αυτή την τιμή. Και βλέπω τώρα στο bmwfans.info ότι είναι 72 ευρώ τώρα,μάλλον κανα 100αρικο θα βγαίνει.
Καλύτερα με το part number πάρε ένα τηλ. μια αντιπροσωπεία και ζήτα τιμή για να ξέρεις ακριβώς ;)
Υ.Γ Αμα μάθεις ακριβώς τιμή πόσταρε και εδω για να ξέρουμε ;)
ΟΥΠΣ! αυτό είναι το λινκ για Ζ3 2.0 του 2000 https://bmwfans.info/parts/catalog/Z...iversal_joint/
Πάλι στο 1 είναι ή ο κωδικός σαν του Ε46 ή αυτός
26 11 7 511 454
O σύνδεσμος κεντρικού για Ε36 κάνει στην αντιπροσωπεία ~90¤. Τόσο θα κάνει περίπου κ του Ζ3. Αν ο τύπος εννοούσε 120 με γνήσιο ανταλλακτικό, μην το λες ούτε του παπά. Τζάμπα είναι.
Γιατί δεν είναι απλά 6 βίδες να βάλει κ να βγάλει. Πρέπει πρώτα να βγει ο άξονας μετάδοσης, που σημαίνει και αφαίρεση εξάτμισης. Η εργασία για αυτή τη δουλειά σε εξειδικευμένο ξεκινάει το λιγότερο από 35-40¤.....
Αυτό είχα καταλάβει και εγώ - ότι δηλ. είναι φθηνά τα 120 ευρώ. Το ανταλλακτικό είναι γνήσιο (θα το πάρει από Σπανό). Οι τιμές που μου κάνει είναι πραγματικά χαμηλές και δοκίμασμένος πολύ καιρό τώρα, για αυτό και παραξενεύτηκα όταν ειπώθηκε ότι είναι ακριβά. Το συνεργείο είναι εξειδικευμένο.
Ευχαριστώ Bill και 6ylinder για τις πληροφορίες.
Υπάρχει λόγος να μην εμπιστευτούμε ένα τέτοιο ανταλλακτικό από MEYLE;
https://www.ebay.de/itm/MEYLE-Hardys...item4852163eb4
Γνωρίζει κάποιος ποιανής μάρκας είναι ο ΟΕΜ σύνδεσμος;
Κοίτα εγώ πριν μια εβδομάδα τον άλλαξα. Έβαλα λοιπόν Meyle που τον πήρα από Αθήνα όμως σε πολύ χαμηλή τιμή (τόσο που με προβλημάτισε...).
ΟΕΜ μάρκα για το σύνδεσμο προφανώς θα είναι κάποια εκ των Lemforder, Meyle, Mahle, Febi-Swag. Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν πάρεις σύνδεσμο από το εμπόριο τέτοιας μάρκας θα είναι σίγουρα αντίστοιχης ποιότητας με της αντιπροσωπείας. Παίζουν σίγουρα θέματα διαλογής ανταλλακτικών.
Αλλά αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι ένα ανταλλακτικό Meyle ή Lemforder δεν είναι καλό. Μπορεί να είναι εξίσου καλό με το OEM (και πιστέυω είναι το πιο πιθανό).
Παίζει και ρόλο η διαφορά στα χρήματα βέβαια...σε αυτό που είσαι είναι ήδη μισή τιμή κάτω που είναι δέλεαρ!!!
Πόσο τον αγοράσες από εδώ; Έχει κάποια αντιπροσωπεία η Μeyle;
Νομίζω ότι με κέρδος ένα 50άρικο αξίζει τον κόπο. Επίσης ο μηχανικός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα να του πάω εγώ το ανταλλακτικό και να μου το τοποθετήσεις εκείνος (το κάνουμε πάντα έτσι με τα λάδια, το έχουμε κάνει με μονάδα εγκεφάλου ABS, αλλά και πρόσφατα με τη βαλβίδα αναθυμιάσεων που έβαλα - Meyle ήταν & αυτή και ~40 ευρώ φθηνότερη από την ΟΕΜ).
H Meyle έχει αντιπροσωπεία στον Ασπρόπυργο. Εγώ το πήρα 28¤ εάν θυμάμαι καλά, αλλά όχι από την αντιπροσωπεία της. Παραξενεύτηκα πολύ με την τιμή, αλλά σε συνδυασμό με τα οικονομικά μου αυτήν την περίοδο ήταν τέλεια:thumbsup::thumbsup:!
Γενικά τα περισσότερα ανταλλακτικάδικα στην Αθήνα έχουν Febi σύνδεσμο με τιμή ~40-45¤.
Και στην αντιπροσωπεία της Meyle κανά 25¤ έχει νομίζω.
Επαναφερω το θεμα, διοτι φτιαχνει ενας φιλος ενα BMW και χρειαζεται κοψε-ραψε ο κεντρικος και ζυγοσταθμιση..
Εχετε να προτεινετε καποιον, διοτι εγω δεν γνωριζω..?? Αθηνα περισσοτερο..
Λοιπον..
Σημερα μπηκε μεσα το αμαξι για να μπει επιτελους η γεφυρα του Μ3 που εχω εδω και 2 μηνες σχεδον στην αποθηκη..
Ειχα παρει απο τον φιλο Θαναση (M54 POWER) το πισω κομματι του αξονα του Μ3 το οποιο φορουσε στο δικο του, επισης 330Ci 5αρι χειροκινητο με αξονα Μ3 πισω, οποτε το πισω κομματι ηταν ετοιμο κομμενο-ραμμενο-ζυγοσταθμισμενο, για να το βαλω.. τον οποιο ευχαριστω κιολας που μου τον εδωσε free..
Διαπιστωνω ομως οτι δεν ταιριαζει, διοτι ο δικος μου κεντρικος ειναι διαφορετικος..
Και λεω τωρα.. μηπως ειναι διαφορετικος επειδη εμενα ηταν απο αυτοματο η μετατροπη? Ο αξονας μου βεβαια λεει πανω με μαρκαδορο 330Ci 5 speed..
https://bmwfans.info/parts-catalog/E...elocity_joint/
Εδω φαινεται οτι ειναι διαφορετικος στα αυτοματα 330 απο τα 5αρια μανιουαλ..
Στα αυτοματα σασμαν ειναι κοντυτερος ο κεντρικος..
L=1403MM auto
L=1550MM manual
Δειτε και τις φωτο να καταλαβετε πως ειναι ο κεντρικος μου.. και πως ειναι το πισω κομματι του Μ3..
Εμενα δεν φαινεται να εχει αυτο το παξιμαδι που "λυνει" ο κεντρικος του Μ3 στα 2..
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1390246874
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1390246930
Οποτε πιστευω οτι εχω 2 λυσεις..
1) Να κρατησω τον κεντρικο που εχω τωρα και να γινει κοψε ραψε ζυγοσταθμιση το πισω κομματι απο τον αξονα του Μ3..
2) Να βρω εναν αξονα απο 5αρι χειροκινητο 6κυλινδρο και να χρησιμοποιησω το μπροστα κομματι..
Για πειτε..
Πρωτος απο 330 και ο δευτερος ειναι απο 318/320/325 φτιαξε τον δικο σου boy.... και στην δευτερη φωτο ειναι μονο το προστινο κοματι το πισω δεν το εχεις?
Για να μην γινει μπερδεμα το προστινο κομματι ειναι αυτο του αξονα απο τα δυο κομματια το πισω μερος στην φωτο..
Η μεταβολή στα μήκη γίνεται απο τη μεσαία τριβή και πίσω (εως συνδεσμο διαφορικού)
Η απόσταση συνδεσμου διαφορικού-μεσαίας τριβής πρέπει να αλλάξει,
ενώ η απόσταση ελαστικού συνδέσμου-μεσαίας τριβής αλλάζει μονο αν αλλάξουμε σασμάν.
Τι σχέση έχει το μπροστά κομμάτι?
Κοιταζα φωτο απο αξονες στο car.gr και ειδα οτι καποιοι αξονες εχουν τον σταυρο πριν τον ενδιαμεσο συνδεσμο και καποιοι αλλοι μετα... τωρα ποιος ειναι ο λογος δεν ξερω...
Και για να γινω ποιο σαφης θες το πισω κομματι του αξονα απο m3 με μπιλιοφορο και το κολλας στον δικο σου αξονα η βαζεις ολο τον αξονα απο m3 και κολλας το μπροστονο κομματι απο τον δικο σου που ειναι το τριχαλο.. ουσιαστικα τον μακραινεις για το m ειναι ποιο κοντος στο μπροστινο κομματι λογο οτι φοραει εξαρι...!!
Λογικα (επειδη αποτι φαινεται δεν ειναι ολοι οι κεντρικοι αξονες ετσι, με βιδα στη μεση-μεσαια τριβη) αμα ο κεντρικος εχει βιδα στη μεση, θα αλλαζει το μηκος του..
Εγω δεν αλλαζω σασμαν.. 5αρι ειχα και παραμενω με 5αρι.. αυτο που αλλαζω ειναι διαφορικο-πισω αξονα απο Μ3 και εκει ειναι και η διαφορα.. στο πλακακι που βιδωνει ο κεντρικος με το διαφορικο.. αλλο σχημα εχει του 330 και αλλο του Μ3..
Γιαυτο εχω παρει το πισω κομματι ενος αξονα Μ3 για να το ταιριαξω στον αξονα του 330 μου..
παιδια μου!!!!!!!!!!!!
αγαπες μου γλυκιες!!!!!
δεν ειναι αναγκη να αγοραζεται κεντρικο Μ3!!!!!!!!!!!!!!!
λοιπον τι θα ταξει ο καθενας για να του πω!!!
βεββαια παλι εχει κοψε ραψε αλλα οχι κεντρικο Μ3!!!!!!!!
δλδ τζαμπα λεφτα....
Αυτος ειναι ο κεντρικος του 330 που φοραω αυτη τη στιγμη στο αμαξι μου..
Η φωτο ειναι τραβηγμενη απο μπροστα.. προς τα πισω.. στεκομαι ακριβως κατω απο το σασμαν.. εχει αφαιρεθει ολη η πισω γεφυρα..
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1390262549
Βρε αγάπη μου γλυκιά αυτό το κομμάτι που έχεις (δανείστικες) μου κάνει για το κομμάτι που ενώνει σασμάν μέχρι μεσαία τριβή...
Το μπροστινό μέρος δλδ...
Όλες οι υποδοχές στα μπροστινά κομμάτια των αξόνων είναι θηλυκοί για να εδράζεται μέσα εκεί το πίσω κομμάτι με το τσουτσούνι...
Δες εδώ:
Συνημμένο Αρχείο 23445
Ζαχο τη μαστιχα εεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
λοιπον
για να κουμπωσει το διαφορικο Μ3 σε απλο δε χρειαζεται να πληρωνεις και να κοβεις κεντρικο Μ3!! θελουμε το πισω μερος του κεντρικου που ειναι διαφορετικο με το απλο!! τα λεω σωστα???????
εδω λοιπον με κοστος απο ebay τουλαχιστον 50$ με τα μεταφορικα αγοραζουμε
κεντρικο απο e38 740-750 περνουμε το πισω μερος που ειναι ιδιο με του Μ3 κοψε ραξε και ειναι ετοιμος ο κεντρικος!
η φωτο ειναι απο κεντικο 740-750!
οι αμερικανοι βαζουν Μ3 diff σε 335 με αυτον τον τροπο !
εμένα πάντως ο κεντρικός μου στοίχισε 40 ευρώ, κόψιμο και ζύγισμα
Ακριβώς αυτό έχω κάνει και εγώ (330d πίσω γέφυρα) έκοψα το 320d και κόλλησα απο 5ρα ε39.Προσωρινά στην αρχή
Αλλά για αποφύγει ο Ζάχος κοψίματα αν πάρει το ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ του κεντρικού απο το Μ3 δε χρειάζεται τίποτα!
Αυτό έκανα και εγώ με 330d πίσω τμήμα άξονα για να βγάλω τις "αλχημίες"!!!
Το κομμάτι που έχεις στη φωτογραφία Ζαχαρία έχει τον μπιλιαφόρο ?
Στο πλαίσιο το κόκκινο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει(έχει 6 βίδες)
Αν δεν υπάρχει είναι μπροστινό τμήμα του κεντρικού