εχει ενα πολυ καλο υγρο ψεκασμου με την ιδιοτητα της "εργοστασιακης" αρχικης καινουριας μυρωδιας του εσωτερικου του αυτοκινητου,μου διαφευγει το ονομα ειναι πρασινο το υγρο...
Printable View
chemical guys new cent.
https://www.swell.gr/car/index.php?p...mart&Itemid=72
αποτι ξερω ομως εχει και η bmw ενα που θυμιζει καινουρια bmw
μηπως ξερει κανενας το σπρει αυτο ποιο ειναι? μηπως υπαρχει και στην sonax μιας και αποτι εμαθα τα περισσοτερα bmw τα βγαζει μαζι με την sonax?
Tης bmw έχουμε το part number ή το όνομα ή έστω κάποια εικόνα?
:thnx:
Για το μοτερ τι κανουμε? Σε μια κουβεντα με το Σπυρο και το Σταματη τις προαλλες, ειπαν πως δεν χρειαζεται να καλυψεις κατι, το πλακωνεις με το karcher οπως ειναι αφου αφησεις τον αφρο 20 λεπτα πανω. Ποιον αφρο λοιπον?
Ρε στέκεις με τα καλά σου?
Θα πλακώσεις το μοτέρ με το πιεστικό χωρίς να εχεις καλύψει εγκέφαλο?
Πώπω, έχεις κάψει φλάτζα λέμεεεεεεεεε
Τελείωνε και έλα να βάλουμε παραγγελία ή να πάμε μαζί στον Μιχάλη www.swell.gr
ρε παιδια αυτο το iron x για τις ζαντες ποιας εταιρειας ειναι και ποσο στοιχιζει?το δουλευουμε αραιωμενο?καποιο αλλο καλο καθαριστικο για ζαντες?για δυσκολες βρωμιες
για το μοτερ σουαζ 5 ευρο τα 4λιτρα λεμε...
Καθαριστικό κινητήρα παίρνω απο τον "καλαματιανό" σε 10 λιτρο της automagic.
(χοντρική για πλυντήρια)
Βάζω την προβοσκίδα του κάρχερ στο μπιτόνι και ρίχνω μια καλή παντού.
αφήνω και μετά πλένω με νερό.
Πάντα σε κρυα μηχανή.
Φανη αν το χεις κανει θα μεινεις εκπληκτος....
απλα το σουαζ ειναι η καταρα οποιου ασχολειται με το detailing εμενα μαρεσει!!!!!
υ.γ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ?
εχει δικιο ο προεδρας....
αλλα και αδιαλυτο με ενα 5λεπτο και μετα πλυσιμο και μετα περασμα ολα τα πλαστικα με κρεμα ή wd40 ειναι κομπλε!
αμα το αφησεις ομως μιση ωρα μην περιμενεις να βγαλει τπτ θα κολλησει η μακα πανω και θα στεγνωσει
γνωριζει κανεις τι μεταφορικα εχει η swell πανω κατω για ενα μικρο δεματακι?στην ουσια συμφερει να κανεις αγορα απο εδω η απ εξω?παντα στα ιδια προιοντα μιλαμε
Νομίζω τα αναφέρει στο site στους τρόπους πληρωμής και αποστολής
Από το εξωτερικό έχεις μεγαλύτερη ποικιλία αλλά σαφέστατα πιο ακριβά!
Το swell.gr σου είναι υπέραρκετο!
τι εγινε τελικα φανη αποκοιμηθηκες?
γιατι φανη το σουαζ ειναι πολυ δραστικο και καυστικο και για τις δουλειες που κανει υπαρχουν 15 διαφορετικα apc και εγω οταν το ειχα πει στον swell μονο που δεν με αφορισε... εγω ομως εχω συνηθισει γιατι το σουαζ τα καθαριζει ολα το αφηνεις 5 λεπτα και τα κανει ολα καινουρια!
τα ασπρακια που τα ειδες?
βασικα απ οτι ειδα για θεσ/νικη που θελω εγω ειτε απο swell ειτε απο sine.... ειναι η μια η η αλλη ιδια τιμη βγαινει.για αθηνα εχει πιο φθηνα μεταφορικα.
Το Shinearama έχει για τις γιορτές 3.5 λιρόνια μεταφορικά!!!!
Βουρ!!!!
αααα γι αυτο λεω οτι βγαινει το ιδιο με εδω.εχει προσφορα για τις γιορτες?
Ναι αλλά για τώρα, όχι γενικά!!!
Εγώ βάζω μια παραγγελιούλα τώρα!
Η αρχη εγινε με αυτα, απο τον Mike-swell.gr
https://i1192.photobucket.com/albums...f/DSC_1322.jpg
Λειπουν μερικα που πρεπει να παρω απο shinearama, και μετα να ετοιμασω το συνεργειο " ΣΣΓΣΣ" να ερθουν να τριψουν. Σπυρος, Σπυρος, Γιαννης, Σταματης, Στεφανος.
Τελικα το φτηνοτερο που καθαριζει καλα το μηχανοστασιο ποιο παιρνουμε?
Τι κεριά έχεις πάρει Φαν?
Ακόμη κερί κανονικό δεν πήρε
Πήρε ένα pot της Dodo για μπλε χρώμα έτσι να πειραματιστεί λιγάκι...
https://www.swell.gr/car/index.php?p...mart&Itemid=72
Πολύ ποιοτικά προϊόντα και επαρκή για το σύνολο των μερών του αυτοκινήτου.
Ένα καλό κερί θες και είσαι εντελώς κομπλέ.
Όταν λες πολύ καλύτερα, σε ποια συγκεκριμένα αναφέρεσαι?
Ρωτάω γιατί απ'όσο μπορώ να δω (μόνο τα wolfs δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι αλλά και πάλι δεν έχουν καμια διαφορά με τον ανταγωνισμό), τα προϊόντα που πήρες πάνω κάτω είναι παραπλήσια τόσο σε vfm όσο και σε ποιότητα με αυτά που ανέφερα.
Εκτός κι αν λες για την παραγγελία σου απ'το shinearama, οπότε οκ.
Τα zaino για τα δέρματα εντωμεταξύ τα πρότεινα κι εγώ καθώς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, δώσε feedback μόλις τα δοκιμάσεις.
Επίσης, τι παρήγγειλες απ'το shinearama?
Kερί δεν θα σου πρότεινα αυτό που λες μόνο και μόνο γιατί τα dodo γενικά (πλην του SNH) διαρκούν πολύ λίγο και θα πρέπει κάθε μήνα σχεδόν να ξαναπερνάς.
Προσφέρουν βέβαια πολύ όμορφο οπτικό αποτέλεσμα, οπότε αν δεν σε νοιάζει η αντοχή είναι πολύ καλό κερί.
Προσωπικά, κορυφαία vfm τα οποία όμως είναι πραγματικά καλά κεριά θεωρώ τα collinite 915 και Autoglym HD.
Αν ήθελα κάτι πιο ποιοτικό θα έκανα την υπέρβαση και θα πήγαινα στο Zymol Glasur (α ρε Στεφ τυχεράκια:D).
Ειδάλλως, σαν μέση λύση το SNH.