Πολύ έξυπνη (επιχειρηματική) κίνηση.
Printable View
Ωραια χαρακτηριστικα... σωστη κινηση να μπορεις να το παρεις και αδειο...
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ...
Άγρια τα πράγματα στο μηχανοστάσιο!
https://media.il.edmunds-media.com/t...29111_1600.jpg
https://media.il.edmunds-media.com/t...29112_1600.jpg
επιτρεψτε μου μια παρεμβαση για το σηματακι του 86..απλα πανεμορφο..boxer πιστονια (αντικριστα) και 86 να γραφει στην μεση..how cool is that??
Απαντήθηκε παρακάτω ο προβληματισμός σου.
Θα συμφωνήσω για το ότι θα γίνει το αγαπημένο των ντριφταδων
Και επίσης διάβασα ότι μπαίνει κοφτά απάνω ο wrx του Σκουμπι.
Κακασχημο είναι.
Έχει όμως σημασία τελικα;
ρε παιδια τι διαφορα εχει με το subaru?και απεξω ιδια φαινοντται!μηχανικα?
α το βρισκω πανεμορφο!
ωραίο το κόκκινο.
άνευ πλάκας, το αγόραζα πολύ άνετα...αν βλεβαια είχα το χρήμα, γιατί έτσι όπως γίναμε, ούτε Μ3 Ε46 δεν έχουμε να πάρουμε!!!:th_Laie_67-1:
ειρωνία εεε??????:shok:
οχι απαραιτητα..αν ξεκινησουμε απο την βαση οτι αυτα τα αμαξια απευθυνονται σε γνωστες..αρα η subaru ειναι δεδομενο οτι ειναι παντα boxer..οποτε δεν χρειαζεται καν να το αναφερει..αντιθετα η toyota ποτε δεν εβαζε boxer..αρα το σηματακι δειχνει οτι το καινουργιο hachirocu (86αρι..λατρεμενο απο ιαπωνες και γνωστες και πρεπει να φαινεται οτι ειναι 86αρι γιατι δεν το γνωριζουν ολοι 25 χρονων μοντελο!!) φοραει boxer μοτερ!!!
Δεν θα ήταν καλύτερα έτσι όπως υπάρχει η Λεξους στην μεγάλη κατηγορία να έβγαινε καθαρή και μονη της η Σουμπαρου στην σπορ σκηνή και τα τογιοτα να παραμείνουν τογιοτα;
Πιο λογικό το βλέπω απ το να βγάζουν δυο εταιρίες του ίδιου ομίλου το ίδιο αμάξι με άλλο σήμα.
Το segmentation της Τογιοτα κάτι δεν κάνει καλά νομίζω.
δεν εχεις αδικο..αλλα δεν μπορει η subaru να το υποστηριξει..στο κατω κατω ειναι μια εταιρια που εγινε γνωστη μεσα απο τα wrc και την τετρακινηση..
απο την αλλη ομως η toyota εχει μεγαλη αναγκη να τονωσει την σπορ εικονα της!!!!οποτε με καμια κυβερνηση δεν θα εδινε τετοιο αμαξι να λεγεται κατι αλλο απο toyota...εκτος αν υπηρχε διδυμο αδερφακι...οπως και εγινε!!!!
Ιδιο αμαξι εξωτερικα αλλα και με μεγαλη διαφορα σιγουρα οσο αναφορα τα κρατηματα κλπ μιας και στην subari νομιζω(διορθωστε με αν κανω λαθος :S) οτι θα ειναι τετρακινητο και με turbo οποτε το αμαξι θα εχει αλλη συμπεριφορα αλλες αναρτησεις φανταζομαι και πολλα αλλα!Οποτε στην ουσια θα ειναι διαφορετικα αμαξια και το καθενα στοχευει σε αλλου ειδους αγοραστη,αλλα γιατι την εμφανιση θα συμφωνησω οτι ειναι λιγο περιεργο να ειναι ολοιδια.
Ας βγει τότε το Σκουμπι τετρακουνητο.
Does not compute ρε γαμωτη.
Σε τι τιμή θα τα δίνουν;
Στην ίδια;
Ποιος ο λόγος τότε να πάρεις Σουμπαρου;
οπως ειπε και ο stamatis πιο πριν..το αν ειναι ομορφο-ασχημο ειναι και λιγο αντικειμενικο..τα δυναμικα χαρακτηριστικα ομως του αυτοκινητου επαρκουν απεριοριστα για να γινει ενα best seller..
και εδω ειναι που πρεπει να σταθουμε..η μαρκα μας..η εταιρια που γουσταρουμε..γιατι δεν κανει την κινηση ρουα-ματ..δηλαδη φουλ ελαφρωμα στον ασσο κουπε (στοχος 1200 κιλα)..με λιγο εξοπλισμο..ενα καλο μπλοκε και το μοτερακι του 320si..ελαφρως πουσαρισμενο..και μην μου πειτε οτι δεν μπορουν να βγαλουν απο αυτο το μοτερ 190-200 αλογα ανετα..και να το προχωρησω κιολας..και να το ονομασουν μ1 αυτο το αμαξι..χωρις να γινομαι βλασφημος για την ιστορια μας..αλλα σε τετοιους καιρους ειναι μια καλη λυση θεωρω!!!
Γιατί η μπεμβε αυτοχαρακτηριζεται σαν premium sport πλέον.
Εδώ είναι το θέμα.
Δεν πρέπει να έχει φθηνά αυτοκίνητα.
Το entry level της απο ότι λέει είναι το μεταχειρισμένο.
Πρέπει να κρατήσει ένα status στους αγοραστές.
τα κλισε του τυπου το bmw ειναι ακριβο αμαξι με εκνευριζουν..και εχεις δικιο σταματη γιατι ετσι πραγματι σκεφτονται..απο την αλλη ομως αυτη η νοοτροπια εφτασε τους ιαπωνες εκει που ειναι σημερα (προσφεροντας στο λαο τεχνολογια,μοτερικη περισσοτερο)..δηλαδη πληρως ανταγωνιστικοι σε ολες τις κατηγοριες!!!αρα ενα πισωγυρισμα για ολες τις ευρωπαικες βιομηχανιες...σε πιο pure αμαξια δεν θεωρω οτι ειναι μεμπτο απο την στιγμη που ειναι ξεχωριστο μοντελο στην γκαμα..ισα ισα ενισχυουν και την sport εικονα της εταιριας..
και θα θεσω και καποια ερωτηματα..
1) γιατι η audi κοιταει να βγαλει παλι το quattro?και γιατι συνεχεια η audi κανει αλματα σε οδικη συμπεριφορα..και οδηγικη ευχαριστηση..
2) γιατι η bmw βγαζει το 1m.. απο την στιγμη που υπαρχει το μ3??
3) γιατι η bmw παλι εβγαλε τα turbakia??μηπως για να χτυπησει τον ανταγωνισμο??
ο κοσμος πλεον δεν τρωει κουτοχορτο..και οσο παμε ζητανε ολο και παραπανω..ολοι κραζουν το πολυ βαρος-που ειναι και ρυπογονο-βενζινοφορο..αρα ενα αμαξι ελαφρυ-ευελικτο-φτηνο και παιχνιδιαρικο ειναι πολυ σοβαρη υποθεση..και πολυ εξυπνη κινηση...αρα μηπως τα στερεοτυπα πρεπει να σπασουν λιγο και οι εταιριες να βαλουν λιγο νερο στο κρασι τους και να προσφερουν κατι πραγματικα καλο....???
Η τεράστια αγορά της Αμερικής με τους ταχύτατους ρυθμούς ανακύκλωσης των αυτοκινήτων καθιερώνει trends.
Την δεκαετία που τρέχει το rush είναι η παθητική ασφάλεια ώστε να μην πληρώνουν οι ασφαλιστικές υπέρογκα ποσα.
Ταυτόχρονα με την πράσινη τρέλα έχουμε οδηγηθεί σε τανκς με οικολογικό προσδιορισμό άρα φτωχές επιδόσεις.
Σε περίπτωση όπου η BMW έβγαζε τον Ασσο με τον S54 σε λογική csl θα είχε ένα σίγουρο νικητή στις πίστες.
Όμως το target group δεν είναι ο sportsman που θέλει να διασκεδάσει αλλα η μάζα που θέλει ένα πολυτελές γρήγορο αυτοκίνητο.
Οι έρευνες που έχω διαβάσει εγώ τουλάχιστον κατατάσσουν την BMW στην Τρίτη θέση των κατασκευαστών όπου οι πελάτες τους ψωνίζουν με βάση τον customer type που βλέπουν να οδηγεί BMW.
Πχ - κουστουματος με Bluetooth και γυαλί σπορ οδηγεί BMW.
Είναι "επιτυχημένος" άρα και εγώ με το BMW θα δείχνω επιτυχημένος.
Αυτο δυστυχώς είναι το sales project.
Καλά, που είδατε ότι το Subaru είναι turbo τετρακίνητο? Πισωκίνητο ατμοσφαιρικό 2λιτρο είναι κι αυτό.
Για να μην κοροϊδευόμαστε: Μιλάμε για δυο ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ αυτοκίνητα με άλλο σήμα και άλλη ονοματολογία.
εχω μαι ιδεα μπροστα σημα toyota Και πισω subaru!και να μηνει ενα αμαξι!
Καλα ναι ιδια ειναι εγω ειχα λαθος με συγχωρειται!!!!Παντως περα απο την πλακα αν η τιμη του ειναι οσο λενε(25-30 χιλ) θα ηταν το μονο καινουργιο αμαξι που θα περνα εγω προσωπικα καθως πιστευω οτι για τα δικα μου κριτηρια ως 21 χρονων τα καλυπτει απολυτα σε σχεση με τον ανταγωνισμο(scirocco,corsa opc κλπ) δηλαδη ελαφρυ γρηγορο πισωκινητο(που πλεον για να παρεις ενα αξιοπρεπες καινουργιο αυτοκινητο πισωκινητο πρεπει να δωσεις αρκετα παραπανω χρηματα)για να δουμε ανυπομονω να το δω στο δρομο και να δω τους βελτιωτικους οικους τις ιαπωνιας τις λυσεις οσ'αναφορα το tunning
νταξ το μχ5 προσφερει τα ιδια εδω και 5 χρονια... απλα δεν εχει τοσα αλογα... ολα τα υπολοιπα τα εχει...
εμενα μου αρεσει ειδικα απο μπροστα.ασπρο με 4 ποντους χαμηλωμα και μαυρη 18αρα OZ θα ειναι τρελα....χαχαχαχα
ετοιμο βελτιωμενο χαχαχα
https://www.youtube.com/watch?v=0i8wUdGhF-M
κούκλα...τελικά μια ζαρά είναι.
το αδίκησα πολύ. πολύ χαλαρά το έπαιρνα...
τρελα ειναι αλλα τα λεφτα δεν υπαρχουν....
λοιπον..
διαβαζα το αγγλικο autocar του μηνα..και ειχε μεσα το ft86...ενα τεστ..
λοιπον εν ολιγοις λεει..
1)οτι προκειται για το αμαξι της δεκαετιας..οπως το πρωτο mx5
2)οτι βγαζει την ροπη ψηλα..εχει φοβερο και γρηγορο τιμονι (2.5 στροφες)..
3)ειναι πολυ φιλικο..βγαζοντας λιγα μουτρα αρχικα αλλα κατευθειαν μολις αφησεις γκαζι γυρναει γλυκα..και πολυ ελεγξιμα
4)το μοτερ φτανει για παντες αλλα δεν ειναι και τερας δυναμης και θελει προσπαθεια για να κρατησεις την παντα πολυ...
5)το συγκρινουν αμεσα με το cayman σαν συμπεριφορα καθως το θεωρουν ιδιαιτερα ολοκληρωμενο...
6)0-100 7sec...καθολου ασχημα λοιπον..
https://www.youtube.com/watch?v=romf-G6CZ7g
:thumbsup:
(γενικα αποψη μου βεβαια για το ντιζαϊν του...:thumbsdown: )
για να συνεχισω το θεμα, διαβαζα χτες στο αγγλικο evo τα εξης...
ειχαν την πρωτη παρουσιαση του αδελφου subaru brz..που κατα βαση ειναι ακριβως το ιδιο αμαξι με την ft86 παρα μονο λιγο διαφορετικη ρυθμιση στην αναρτηση-λιγο πιο σκληρο μπροστα και πιο μαλακο πισω το subaru...
στο συγκριτικο αυτο ηταν το brz εναντια στο mx5 2lt, 370z και megane rs trophy (αν θυμαμαι καλα)...καθως χρηματικα δεν απεχουν και πολυ στην αγγλια τουλαχιστον...οι αγγλοι λοιπον συντακτες μετα απο αρκετα χιλιομετρα πισω απο το τιμονι του εβγαζαν τα εξης συμπερασματα...
1) οτι το μοτερακι θελει συνεχεια στροφαρισμα προκειμενου να αποδωσει τα 200 αλογα του...συγκεκριμενα πρεπει να δουλευεται 5-7.5xil. rpm...και παλι η ροπη δεν ειναι αναλογη να δωσει το παιχνιδιαρικο χαρακτηρα του mx5...στροφαριστο μοτερ λοιπον..
2) το αυτοματο σειριακο κιβωτιο δεν ικανοποιησε τους αγγλους ιδιαιτερα..κανοντας τους να λενε οτι μονο το manual αξιζει τον κοπο..
3) το brz ειναι πραγματι ενα πολυ χαρισματικο αυτοκινητο απο θεμα στησιματος και τρομερα επικοινωνιακο αλλα το μοτερ δεν βοηθαει να αναδειχτουν ολες οι πτυχες του...συγκεκριμενα οι αγγλοι εγραφαν οτι περναγαν καλυτερα πισω απο το τιμονι του megane..με το brz να μην ειναι τοσο κοφτερο οσο θα ηθελαν τουλαχιστον στην πιστα...η διαφορα στην πιστα ηταν 5 δευτερα υπερ του megane σε γυρους του 1.5 λεπτου!!!
4) το brz σε συγκριση με το mx5 μπορει απο θεμα αισθησης να ειναι λιγο καλυτερο αλλα πιο απολαυστικο το mx5 σαν all rounder..οταν δεν πας τερμα..το ιδιο ισχυει και για το 370ζ που τους φανηκε πυραυλος μετα το brz οπου επρεπε να σκιζουν για να κανει καποια πραγματα..επισης η ποιοτητα μεσα παλι σε συγκριση με το 370ζ ειναι αστεια!!!φανταστειτε ποσο χαλια ειναι δηλαδη...
5) εν κατακλειδι αυτο που λενε οι αγγλοι οδηγοι ειναι οτι το μοτερ αδικει καταφορα ολο το αμαξι...βαθμολογια λοιπον...3.5 αστερια στα 5...
Νομίζω ότι θα έπαιρνα Ε30!
Λογικά παρόμοια ηχομόνωση θα έχουν. Από extra τα ίδια... Έτσι και αλλιώς premium δεν το λες , αν είναι να το πάρεις να γυρνας στις πίστες , καντο σωστά ! Πάρε Ε30 να έχεις στυλ.
Και να μην χρειάζεται να κατεβασεις τα φτερά για να αλλάξεις μπουζί
αίμα πάει το 86, και το τζαπόνι πολύ χέρι...
όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο μου αρέσει αυτό το αμάξι.
Δεν ξέρω παίδες, για να ανεβάσει από 6.000 στις 7.000 με 4η κάνει μια αιωνιότητα και μια μέρα. Αφού μου 'ρχεται να βγω έξω με το πλοίο της αγάπης και να χρονομετρήσω τον Ν43, πιο εύστροφος μου κάνει.