φιλε εχε το νου σου....σιγουρα κατι παιζει...πες το και στο γειτονα...
Printable View
φιλε εχε το νου σου....σιγουρα κατι παιζει...πες το και στο γειτονα...
με τα πόδια περνάει ο άνθρωπος
βγαλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο ρελε ειναι ΙΔΙΟΣ με αυτον.
ειναι μια μικρη αμυνα.
Ενημερωσα και τον γειτονα Αρη, αλλα στα @@ του γιατι χαρη θα του κανουν αν το κλεψουν, το πουλαει μου ειπε. "Θα εχει το νου του βεβαια" οπως ειπε. Πηγα σπιτι του μολις εχασα τον τυπο.
Δεν ξερω που πηγε ο τυπος μετα το στενο που εστριψε, εξαφανιστηκε ενω δεν υπαρχουν σπιτια κοντα με τις πορτες τοσο κοντα στο δρομο, τι διαολο με το αμαξι πηγα να τον βρω σιγα μη προλαβαινε να μπει μεσα. Λεω ή θα περπατησει ή θα μπει καπου και θα δω πινακιδα.
Σγουρο σχετικα μακρυ μαλλι, βερμουδα και t-shirt, σοκολατι δερμα.
Το βαλα μεσα και αφησα το αλλο εξω, αυριο θα μιλησω με τον ασφαλιστη να δω τι γινεται με τα μπαξιματα μου, και αν μπορει να τα ασφαλισει ας ερθουν να το παρουν.. τουλαχιστον να καλυφθουν τα περισσοτερα και αν χασω κανα χιλιαρικο δεν πειραζει.
τωρα χοντραινει κι αλλο το θεμα.....δηλ.αλλοδαπος με "παραγγελεια" για "εξω"......
Φανη ασε τις ασφαλιστικες κτλ. και κανε κανενα τρικ, απο αυτα που λενε τα παιδια εδω, για μερικες μερες, ωστε να μην μπορει να κινηθει το οχημα!!!
Αθηνα=Ζουγκλα .....ειδικα σε τετοια θεματα!!!!
Φανη σε ειδε οτι τον παρακολουθησες?
Φανη εγω σου εκανα μια προτασουλα να ερθουμε απο κει μια βολτουλα να δουνε πολλες μπεμπες??
1. βγάλε ρελε αντλιας βενζινης και οποιον αλλο παρομοιο (όπως ειπε ο Ζ3), και ασφάλειες
2. βγαλε τελειως την μπαταρια
3. βάλε ένα διακοπτάκι και κρυψτο καπου (λιγο κοστίζει, σε ηλεκτρολόγο)
4. μην του αφησεις σταγονα βενζινη.
... και αφησε τον να το κλέψει....
Αν θες τη γνώμη μου, η λύση είναι μία: Κάποιος καλός aftermarket συναγερμός τυπου Clifford με σύστημα anti carjacking, σε συνδυασμό με GPS tracker με αυτόνομη μπαταρία. Στο ΤΤ είχα έναν με δυνατότητα τηλεειδοποίησης μέσω κινητού. Η μόνη χαζομάρα ήταν ότι έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να βάζω μονάδες στο SIMάκι (ήταν καρτοκινητό). Τότε μου είχαν προτείνει και GPS tracker αλλά το θεώρησα ακραίο. Η τιμή του ήταν λογική και είχε αυτονομία 72 ωρών σε περίπτωση που κάποιος αφαιρούσε τη μπαταρία.
Με 70 ευρω απο κινα σου παρεμβαλουν gps,abs,χεσε μες και ο,τι αλλο θες...
Πρεπει να βρω εναν ηλεκτρολογο, να μιλησω με τον ασφαλιστη, και καποια στιγμη να βαλω τις εξωτερικες καμερες που μελεταγα τοσο καιρο..μαλλον ηρθε η ωρα. Και για καταγραφη, αλλα και για να ξερω τι γινεται πριν βγαλω το αμαξι εξω.
Αποψε πρεπει να ξενερωσαν, ουτε το δικο μου ουτε του γειτονα ειναι εξω, πουλο λαμογια :th_Laie_67-1:
Τα μπαξιματα τα ασφαλιζουν ή οχι? Γνωριζει καποιος τι δεχονται και τι οχι, και ποσο πανω-κατω κοστιζει η εξτρα ασφαλεια?
Αρη ο Λευτερης απαντησε σωστα.. μη σου πω και πολλα χρηματα ειπε.. βεβαια ειναι και στη περιπτωση, αν πεσεις σε "ασχετο" μπορει να το γλυτωσεις το αμαξι με tracker.
2.45 και οποτε ακουω θορυβο πεταγομαι να δω τι γινεται, σκατα στη μουρη τους :ranting2:
Πολλά έξοδα έβγαλες. Και όλα αυτά είναι ημίμετρα. Με 300 ευρώ τον μήνα σου στέλνω τον βοηθό μου κάθε βράδυ να στο προσέχει. (το βράδυ δεν δουλεύει) Είναι άρτια εκπαιδευμένος και αρκετά θανατηφόρος. Φονικό όπλο θα τον έλεγα! Σκέψου το
Χαχαχαχα ρε αυτο σκεφτομουν να σου γραψω πριν λιγο :thumbsup:
Αλλα λεει οτι ειναι τεμπελης..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F0%E5%EB%E7%F2 :thumbsdown::whistle:
Σ.κ δεν δουλεύω γιατί έχω άλλη δουλειά.Φανη κατα τις 3 είδα μια ζ4 σαν την δικιά σου και την οδηγούσε μια ξανθιά λέω παει του την φάγανε και αρχίζω να την παρακολουθώ με σκοπό Να την ακινητοποιησω και να την βιασω, τελικά κατάλαβα ότι δεν ηταν δικιά σου γιατί παρατήρησα ότι δεν κοσκινιζε το τιμόνι, δεν πιστεύω να το εφτιαξες; 300ευρο και δώρο πλύσιμο σκέψου το!
Επειδη τα πραγματα αρχιζουν και γινονται σοβαρα κοιτα να εισαι προσεκτικος...
Και σταματα να βαζεις συνεχεια στο γκαραζ μπαξο-κουτες 2 φορες τη βδομαδα...
Ασφαλιζουν Φανη και μπαξιματα.Στο ζ750 του αντωνη του φιλου μου αν τον θυμασαι,η ασφαλιστρια του εβαλε μεσα και το τελικο ακραποβιτς που εχει βαλει.