-
Τωρα πως ενεν ολα τα σμαρτ να δουλευουν στη γερμανια και να βγαζουν 300.000 χιλιομετρα και μολις ερθουν στην Ελλαδα να μενουν απο τρομπα δεν το εχω καταλαβει.
Μπας και δεν φταιει η τρομπα αλλα τιποτα αλλο; Τυπου, το πετρελαιο ας πουμε;
Τι να πω. Ειδικος δεν ειμαι.
-
Οσο για το ντηζελ βερσους γκαζολινα, εγω πιστευω στο σεναριο της συννενοησης των πετρελαϊκων με τους αυτοκινηταδες.
Το ντηζελ ειναι πιο φτηνο στην παραγωγη απο τη βενζινη.
Ο μονος που κερδιζει στην πραξη ειναι αυτος που εχει την παραγωγη του.
Επισης πληροφοριακα στις Βρυξελες ντηζελ 1.3270 βενζινη 1.5148 (ιουλιος 2011)
-
Το πετρελαιο ειναι σιγουρα Σταματη μιας και εχω φιλο με Χ5 Diesel το οποιο στα 60000 χιλιομετρα παρεδωσαν πνευμα τα μπεκ και η αντλια πετρελαιου. Αφου τα καλυψε η εγγυηση και μετα απο πολυ ψαξιμο το συμπερασμα ηταν οτι τα ελληνικα πετρελαιο εχουν προσμιξη σε μεγαλο ποσοστο με βιοντιζελ παραγοντας που μειωνει την ζωη των παραπανω εξαρτηματων. Τι εκανε? πληρωσε γυρω στα 600 ευρω για τοποθετηση νεροπαγιδων και καλων φιλτρων πετρελαιου σε γνωστο πομπατζη στην θεσσαλονικη και αφου εριξε 2 πεντατονες δεξαμενες πισω απο το σπιτι του , μισθωσε γνωστο του με βυτιοφορο και παιρνει πλεον καυσιμο απο το διυλιστηριο της αλεξανδρουπολης το οποιο δεν κανει προσμιξη βιοντιζελ . Το αποτελεσμα ειναι το Χ5 να εχει αυτη τη στιγμη 580000 χιλιομετρα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Το μονο μειονεκτημα που βρισκω ειναι οτι στα ταξιδια του που ειναι παρα πολλα κουβαλαει μπετονια με καυσιμο.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-