ευτυχως που ειμαι φτωχος και θα φορολογηθω ελαχιστα.:warriorsmiley:
Printable View
ευτυχως που ειμαι φτωχος και θα φορολογηθω ελαχιστα.:warriorsmiley:
Stand up comedy κανουν στη βουλη...
Εμεις κλαιμε ομως!!!
Ειπαν οτι κατα μεσο ορο θα ειναι 4 ευρω ανα τετραγωνικο.....αν και προσωπικα νομιζω οτι στα 1450 θα ναι παραπανω!! (καηκα!!!!)......
Να φανταστεις πως μας αντιμετωπιζουν....τωρα ο χοντρος μολις τωρα λεει.....'' η ακινητη περιουσια των ελληνων αξιζει 400δισ...αυτο δεν ειναι ενα δεδομενο?, αν φανταστητε οτι το χρεος μας ειναι κατα πολυ λιγοτερο''
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ!!!!!????.....μαζι τα καναμε??? ξερεις εσυ ποσο καιρο λειπω απο το σπιττι μου για να φτιαξω οτι εχω καταφερει.....????
Φαντασου δηλαδη ρε φιλε......ποσο δικαιο ειναι το συστημα που μολις βαλανε.......εχω εγω πχ ενα σπιτι 150τμ στα βριλησια και εχει αντικημενικη 1600 και μου βαζεις 5,5ε/τμ, οποτε πληρωνω 825ε.........και εχεις εσυ μια αποθηκη στα Λιοσια1500τμ και την νοικιαζεις 5000 το μηνα, η οποια εχει αντικημενικη 800ε......και ειναι 0,5 λεπτα η επιβαρυνση......και εχουμε 1500χ0,5=750ε (ΧΟΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ)
Μια χαρα δικαια το εκαναν παλι.....
Παμε γερα ΓΑΠ,λεφτα υπαρχουν!!
Γιάννη δεν είναι λιγάκι 'extreme' το παράδειγμα με την αποθήκη? Δε νομίζω να νοικιάζονται οι αποθήκες τόσο πολύ. Για σκέψου κάτι άλλο να δούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο.
Κωστα οι αποθηκες που νοικιαζουν οι μεταφορικες στον ασπροπυργο φτανουν πολλλαααα λεφτα....μιλαμε για 3-4 ευρω το τετραγωνικο.....τοσο ηταν πριν κανα 3 χρονια...τωρα δε ξερω...σκεψου οτι μια τετοια αποθηκη εχει και 7-8 μετρα υψος.......σκεψου ογκο σε παλετες.....logistics
https://www.enormo.gr/in/%CE%91%CF%8...81%CE%BF%CE%B9
Άρα έχεις δίκιο. Τρελή μπίζνα.
Εχουμε λεφτα!!!Μην μασατε!Οτι ειναι να το πληρωσουμε!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Φαγωθηκανε ολοι οι μεγαλοι οταν ειμουν μικρος και οταν μεγαλωσα ακομα...''το ακινητο ειναι επενδυση'' ''το ακινητο δε χανει ποτε'' ''σιγουρα λεφτα'' το ακινητο ειναι σαν την κοτα γεναει''......γαμω την τυχη μου το ιδιο σκεφτικε και ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.....:thumbsdown: