Εννοειται!! Θα τα αλλαξεις οπως & δηποτε αυτα.. Απλα φοβαμαι μηπως εχει αρχισει και τα παιζει και το maf σου..
Κανε την επισκευη του βανος, στρωσε τα για 300χλμ και μετα βλεπεις...
Printable View
κάποια στιγμή αγόρασα προληπτικά ένα αφτερμαρκετ μαφ από ebay αλλά ήταν για πέταμα...το έβαλα πάνω και το αμάξι δε μπορούσε να κρατήσει ρελαντί
το έστειλα πίσω φυσικά και αναγκαστικά θα πάω σε γνήσιο αν δω ότι υπάρχει πρόβλημα
Με προβληματισατε να κανω και εγω στο δικο μου αλλα δεν το βλεπω και ως οτι πιο ευκολο να το κανω μονος μου(φοβαμαι μην κανω ζημια).Απο την αλλη που θα μπορουσα να εμπιστευτω μαστορα να το φτιαξει Λαρισα που να εχει ξανακανει βεβαια?
Το εχω ως ιδεα πλεον και κανενα Σ/κ του χειμωνα μπορει να προχωρησω και ο θεος βοηθος...
Δεν παιζουν φιλε.. Την ειχα πατησει κι εγω και τελικα το πηρα γνησιο κανα 400αρι.. Αισθητηρες ΜΟΝΟ ΟΕΜ.. Ολα τα αλλα δεν δουλευουν..
Αν πιανουν λιγο τα χερια σου θα τα καταφερεις.. Ολα τα απαραιτητα αμα εχεις θα παει μια χαρα το DIY.. Και οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε..
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/_W0Q...KQ3aMEWAXQ3aIT
SIEMENS 155 EUROS thumb
ζαχαρία και η bmw siemens δίνει με τα ίδια νούμερα
οι αγγελίες που δίνουν maf με 43-50-60-80 ευρώ (τέτοιο πήρα), γράφουν μέσα τα νούμερα του siemens για σύγκριση...δεν είναι όμως siemens
αποκλείεται να γραφει siemens αυτό που πήρες
ιδού
OE Plus: Original Equipment Quality For Less.
Perfect for anyone who prefers OE quality parts, but rather not pay high dealer prices
ολόιδια είναι όλα...εμένα δεν έγραφε τίποτα,ούτε μάρκα,ούτε νούμερα...αλλά η βελόνα ήταν διαφορετική...
αυτό που διαφημίζει ο τύπος το παρουσιάζει ως γνήσιο siemens-vdo και είναι λίγο δύσκολο να πουλάει μούφα
Τελικα τα αλλαξες τα τσιμουχακια Στεφανε..??