Printable View
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Μαθηματα ορθογραφιας γιαννακο ετσι γραφεται το SHELL και οχι οπως το εγραψες. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: Χαχαχαχαχαχαχαχα!! Σωστα!Εξαλλου ενας θειος μου στη Γερμανια λεει: Εγω μονο σε βενζιναδικο ΣΧΕΛ βαζω βενζινη! Χαχαχα!!
Mαλλον θα μπορεσω και εγω να ερθω
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Μαθηματα ορθογραφιας γιαννακο ετσι γραφεται το SHELL και οχι οπως το εγραψες. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: shell ειναι στα αγγλικα schell ειναι στα ποντιακα. :th_Laie_67-1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο kplc16 shell ειναι στα αγγλικα schell ειναι στα ποντιακα. :th_Laie_67-1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
έλα να μαζευόμαστε και σας έχω και ''δωράκια'' thumb
Ωχ! Τι??????????????
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Ωχ! Τι?????????????? μινιατουρες s3.:whistle:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο kplc16 μινιατουρες s3.:whistle: τι θες τώρα να πάμε στον δερματολόγο όλοι?? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο pilot τι θες τώρα να πάμε στον δερματολόγο όλοι?? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Αλλεγεια ε???:hystericalbs1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο pilot τι θες τώρα να πάμε στον δερματολόγο όλοι?? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Εγω θελω μινιατουρα απο Μ8.