Αρη πλεον δεν υπάρχει αυτη η λέξη εχει καταργηθει και αντικαταστάθηκε με την ''ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ'' :thumbsup::thumbsup:
Printable View
Ερωτικος μεταναστης εισαι πριν παντρευτεις.
Μετα απλα λεγεσαι γαμηλιος προσφυγας.
:hystericalbs1::th_Laie_67-1: ...κατι σαν "γαμηλια τουρτα" ακουγεται αυτο!!!:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Σορρυ Μιχαλη για τα οφτοπικ,αλλα αφου βρεθηκε βενζιναδικο δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο thumb.....,και ολα αυτα χαρη στον γαμηλιο προσφυγα Βασιλη!!!!
.... ας τον πειραξουμε λιγο,δε σε πειραζει ε?:thumbsup:
:whistle:...τον Βασιλη δεν τον ρωταμε,αφου οτι θελει το σβηνει, το αναβει ,το σκιζει,το καιει ατακα και επι τοπου!!!!:thumbsup:
...ασε που κραταμε "ζωντανο" το θρεντ μηπως και θελει κανεις αλλος βεζιναδικο αλλα και φουρνο στη Λευκαδα!!!!:thumbsup:
τώρα τα κρουασάν θα γεμίζει? την κοιλιά του θα γεμίζει? θα σε γελάσω ...
βρε παλιοπαιδα...
το σπιτι (προικα):whistle: που πηρα
ειναι πισω απο το φουρνο...αυτο εννοω να με φωναξει:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
τωρα βεβαια
νομιζω οτι ενα μεγαλο μεριδιο ευθυνης για τα ''λιγοστα'' παραπανισια κιλα που κουβαλαω, δεν σας κρυβω οτι την φερει η πεθερα μου (πεθεροπληκτος να σου πετυχει ε?:th_Laie_67-1:)
Βασιλη αν σου πω οτι εντελως τυχαια πριν σε ρωτησω για το βενζιναδικο ειχαν παει την προηγουμενη ειχαμε παρει ενα ψωμι και 2 παγωτα....μουρλια και τα 2,ειδικα τα παγωτα στην αρραβωνιαστικια μου της αρεσαν.
Σημερα ξαναπηγαμε ξανα ψωμακι,ξανα παγωτο....εεε...χτυπησα και το κρουασανακι που σου ειπα :th_Laie_67-1: και μου κανανε δωρο και ενα σακουλακι με κουλουρακια...:whistle:
Χαζευα και κατι τυροπιτουλες,κατι ζαμπον-κασερι αλλα ειπα ασε...θα μπουμε στη θαλλασα σε λιγο :hystericalbs1:
Χωρις πλακα κανει πολυ ωραια πραγματα! thumb
Αντε κατεβα να χτυπησουμε τιποτα :hystericalbs1: