Για δωσε ρε Σταματη...γι αυτο το εβαλα, για τον αντιλογο...thumb
Printable View
Δεν έχω δεί το βίντεο, δεν το παίζει το τηλέφωνο.
Με αφορμή όμως τα συχνά σχόλια "να το δουν οι πολιτικοι", "δείτε το στη βουλή" κτλ, κτλ, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.
"Φαύλος Κύκλος" είναι μια κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά.
Έχουμε μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από λάθη, παραλείψεις και συμπεριφορές που οδηγησαν σε νέα λάθη και προβλήματα και ξανά πάλι απο την αρχή γυρίζουμε στο πουθενά και κάνουμε άλλη μια προσπάθεια για να δωθεί λύση.
Δυστυχώς, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο λάθος.
Αν καλέσω κάποιον να μου πεί ποιός φταίει, θα μου απαντήσει "Οι πολιτικοί".
Λάθος συλλογισμός.
Οι πολιτικοί, είναι υπάλληλοι του Κράτους.
Οταν στο μαγαζί σας θέλετε έναν υπάλληλο, δεν κοιτάτε το βιογραφικό του; τα τυπικά του προσόντα; την προϋπηρεσία του;
Στους πολιτικούς γιατί πάτε και ψηφίζετε σαν ζώα;
Μου είναι αδιανόητο να ακούω απο λογικούς ανθρώπους, πως φταίνε οι πολιτικοί, τη στιγμή που κάθε φορά που βγαίνω απο την κάλπη και ρωτάω "ποιόν ψήφισες" καταλαβαίνω ότι το ψηφοδέλτιο ήταν δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ.
Γνωρίζει κανένας ποιές είναι οι Σπουδές και η ειδικότητα του κ. Βενιζέλου;
της κας Μπακογιάννη;
Του κ. Τσίπρα;
Της κας Παπαρήγα;
Του κ. Καρατζαφέρη;
του όποιου τελος πάντων ασχολείται με αυτό που λέμε πολιτική;
Ψηφίζετε ανθρώπους για τους οποίους έχετε παντελή άγνοια, αφήνετε την τύχη της οικογενειάς σας και τη ζωή σας την ίδια στα χέρια τους και μετά που σας έχουν ρίξει στα βράχια, κλαίτε και χτυπιέστε, πω πω τι πάθαμε, χαθήκαμε καταστραφήκαμε.
Μια χώρα είναι ένας οργανισμός.
Οι οργανισμοί θέλουν Διοικητές.
Θέλουν επίσης και κανονισμούς λειτουργίας.
Εχετε υπόψη σας το Ελληνικό Σύνταγμα;
Γνωρίζετε πως έχει 120 άρθρα και απο τα αυτά 5 ή 6 μιλάνε για τον Πολίτη;
Ξέρετε πως το Αμερικάνικο Σύνταγμα ξεκινάει με τη φράση WE THE PEOPLE, ενώ το Ελληνικό, με τη φράση
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος;
Το Σύνταγμά μας, η βάση του Εθνους λοιπόν, ξεκινάει με πρώτες παραγράφους, τον προσδιορισμό του πολιτεύματος, τη σχέση κράτους και εκκλησίας, τις εξαιρέσεις απο τους κανόνες, τις βασικές επιβολές και κάπου μετά αφού έχει θέσει τις βάσεις για μια καταδυνάστευση, θρησκευτική, πολιτική και απαγορευτική για την ίδια την ελευθερία του ατόμου, έχει και μια παράγραφο που λέει πως -Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου- και ακριβώς απο κάτω διαχωρίζει πως οι πολιτικοί δεν είναι, γιατί είναι υπεράνω του νόμου, είναι ο νόμος ο ίδιος.
https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A...B4%CE%B1%CF%82
Μην ασχολείστε λοιπόν με τους πολιτικούς διότι πέφτετε στην πλάνη του εν αρχή αιτείσθαι
Ασχοληθείτε με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και κοινωνοικοποιηθείτε, ο καιρός το επιτάσσει, μην γίνεστε κοπάδι, αποκτήστε την εξουσία που σας αξίζει και δραστηριποιηθείτε.
Δεν αντέχω να ακούω ότι φταίνε οι πολιτικοί.
Φταίμε εμείς αποκλειστικά και μόνον.
Δεν είμαστε κοπάδι, δεν φοβόμαστε άλλο.
Θα έπρεπε να μας φοβούνται και να μας σέβονται.
Οποιος δεν σέβεται τον Λαό, είναι εχθρός του Λαού και πρέπει να πεθάνει.
Μην νομίσετε πως μιλάω για εκτελέσεις.
ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ μιλάω.
και μην ψάχνετε να βρείτε ποιό κόμα δεν ανέφερα.
Ολοι τα ίδια είναι, καρεκλίτσα, βολεματάκι και φαγοπότι.
Οσοι δεν κάνουν τα παραπάνω είναι στον κλεφτοπόλεμο του πλιάτσικου και της δολιοφθοράς του συστήματος, στο όνομα της "αντίστασης" που μόνο ζημιά κάνει.
Τα είπα, ξεθύμανα, και τώρα βαράτε.
το έχω συνηθίσει.
Ναι ρε συ ΣΑΦΩΣ και είναι Ελληνικά, ΣΑΦΩΣ και ανήκουν στην ΕΛΛΑΔΑ, και σαφώς βλέπω τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που δείχνει το βίντεο στην καθημερινότητά μου και τα εκτιμώ ΥΠΕΡ του δέοντος μάλιστα.
ΣΑΦΩΣ και ο τόπος είναι των Ελλήνων Γιάννη, το θέμα είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να το καταλάβουν.
Δεν τρώω τις σάρκες κανενός παρά μόνο τις δικές μου και πληρώνω ΔΙΚΑ ΜΟΥ λάθη και αρκετές φορές και άλλων ΧΩΡΙΣ να δυσανασχετώ (έμπρακτα τουλάχιστον), δεν έχω αντιπαλότητα με κανέναν ο οποίος ΑΚΟΥΕΙ τουλάχιστον την διαφορετική άποψη. (δεν υπονοώ εσένα
Το
μόνο που μπορω να Πω φίλε ΣΤαματη Είναι ότι ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis;18263 ΔΕν έχω δεί το βίντεο, δεν το παίζει το τηλέφωνο.
Με αφορμή όμως τα συχνά σχόλια "να το δουν οι πολιτικοι", "δείτε το στη βουλή" κτλ, κτλ, θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.
"Φαύλος Κύκλος" είναι μια κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά.
Έχουμε μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από λάθη, παραλείψεις και συμπεριφορές που οδηγησαν σε νέα λάθη και προβλήματα και ξανά πάλι απο την αρχή γυρίζουμε στο πουθενά και κάνουμε άλλη μια προσπάθεια για να δωθεί λύση.
Δυστυχώς, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο λάθος.
Αν καλέσω κάποιον να μου πεί ποιός φταίει, θα μου απαντήσει "Οι πολιτικοί".
Λάθος συλλογισμός.
Οι πολιτικοί, είναι υπάλληλοι του Κράτους.
Οταν στο μαγαζί σας θέλετε έναν υπάλληλο, δεν κοιτάτε το βιογραφικό του; τα τυπικά του προσόντα; την προϋπηρεσία του;
Στους πολιτικούς γιατί πάτε και ψηφίζετε σαν ζώα;
Μου είναι αδιανόητο να ακούω απο λογικούς ανθρώπους, πως φταίνε οι πολιτικοί, τη στιγμή που κάθε φορά που βγαίνω απο την κάλπη και ρωτάω "ποιόν ψήφισες" καταλαβαίνω ότι το ψηφοδέλτιο ήταν δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ.
Γνωρίζει κανένας ποιές είναι οι Σπουδές και η ειδικότητα του κ. Βενιζέλου;
της κας Μπακογιάννη;
Του κ. Τσίπρα;
Της κας Παπαρήγα;
Του κ. Καρατζαφέρη;
του όποιου τελος πάντων ασχολείται με αυτό που λέμε πολιτική;
Ψηφίζετε ανθρώπους για τους οποίους έχετε παντελή άγνοια, αφήνετε την τύχη της οικογενειάς σας και τη ζωή σας την ίδια στα χέρια τους και μετά που σας έχουν ρίξει στα βράχια, κλαίτε και χτυπιέστε, πω πω τι πάθαμε, χαθήκαμε καταστραφήκαμε.
Μια χώρα είναι ένας οργανισμός.
Οι οργανισμοί θέλουν Διοικητές.
Θέλουν επίσης και κανονισμούς λειτουργίας.
Εχετε υπόψη σας το Ελληνικό Σύνταγμα;
Γνωρίζετε πως έχει 120 άρθρα και απο τα αυτά 5 ή 6 μιλάνε για τον Πολίτη;
Ξέρετε πως το Αμερικάνικο Σύνταγμα ξεκινάει με τη φράση WE THE PEOPLE, ενώ το Ελληνικό, με τη φράση
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος;
Το Σύνταγμά μας, η βάση του Εθνους λοιπόν, ξεκινάει με πρώτες παραγράφους, τον προσδιορισμό του πολιτεύματος, τη σχέση κράτους και εκκλησίας, τις εξαιρέσεις απο τους κανόνες, τις βασικές επιβολές και κάπου μετά αφού έχει θέσει τις βάσεις για μια καταδυνάστευση, θρησκευτική, πολιτική και απαγορευτική για την ίδια την ελευθερία του ατόμου, έχει και μια παράγραφο που λέει πως -Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου- και ακριβώς απο κάτω διαχωρίζει πως οι πολιτικοί δεν είναι, γιατί είναι υπεράνω του νόμου, είναι ο νόμος ο ίδιος.
[url
Ναι ρε.
Εμενα θα ψηφισεις.
Ξερεις γιατι;
Γιατι εχω μια καρεκλιτσα με το ονομα σου.
Επανω γραφει Υπουργος Μηχανοκινητου Αθλητισμου και αγωνιστικου καμπερωματος.
Μπρος, βαλε φωτια στο σοϊ να σε βγαλει.
Και μετα θα δωσουμε στον Γιαννη την επιβλεψη της πιστας στην Ανω Τραχανοπλαγια.
Δημιουργουμε πολιτισμο αυτη τη στιγμη.
Και κομποδεμα.
these are my demands!!!
chief επικεφαλής υπουργός υ.πε.χω.δ.ε (μιας και ξέρει απο χωράφια και αξιοποίηση)
850CSI επικεφαλής υπουργός συγκοινωνιών (μιάς και είναι ο μόνος άνθρωπος που
φτάνει λαμία σε 2 ώρες).
manos///3 επικεφαλής υπουργός δημοσίας τάξης, και επικεφαλής κατά της αντιτρομοκρατικής
(μιάς και έχει υπάρξει ταλιμπάν, ενώ τώρα είναι ατσαλάκωτος ταλιμπάν).
stathis αναληρωματικός υπουργός συγκοινωνιών μετά την γιωργάρα (δεν πιστεύω
να υπάρζουν περισσότερες βέσπες στα χέρια κάποιου).
αυτά τα ολίγα!!!
ααααααααααααα σκέψου να δημιουργήσουμε και κάνα υπουργείο για το γιάννη ρε...
να'μαστε όλοι μαζί παρέα!!!
Νομιζω η Γιωργαρα πρεπει επαξια να παρει το "παιδειας".