Ενα Ζ4 Μ με τον 4λιτρο του Ε92 Μ με οδικη συμπεριφορα 1M....και γεια χαρα.......:thumbsup::thumbsup:
Printable View
Ενα Ζ4 Μ με τον 4λιτρο του Ε92 Μ με οδικη συμπεριφορα 1M....και γεια χαρα.......:thumbsup::thumbsup:
παίρνεις Μ για 4 πράγματα. ταυτότητα, πίσω κίνηση, δύναμη, αίσθηση...δεν υπάρχει συμβιβασμός ή κάτι
ενδιάμεσο. αν θέλεις τετρακίνηση και δεν σε χαλάει το τούρμπο, ή ακόμα και αν σε αφήνει αδιάφορο
το 6 - 8 - 10 πετάλουδο, τότε παίρνεις ένα άουντι...όλα τα αυτοκίνητα είναι ασφαλή, μέχρι εκεί που
τα κάνουμε εμείς να είναι ασφαλή. τα πάντα είναι πρώτα ο οδηγός, και μετά η λαμαρίνα...εγώ θα
έλεγα οκ μωρέ, δε βαριέσαι...τούρμπο στα Μ. δε γ@μιέται...τετρακίνητο Μ όμως???απλά για γέλια.
δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για αυτό το γύρισμα ΑΝ γίνει, και όσοι θεωρούν λογικό κάτι τέτοιο
ή ακόμα και καλή φάση, τότε δεν έχουν την παραμικρή ιδέα - εικόνα για τα οχήματα Μ...
Αν ειναι κατι που εχει αξια Τομι ειναι να εισαι σταθερος στα ιδανικα και στα πιστευω σου!!!
......ομως εαν ειναι μπιζνες πρεπει και να ακους!!!!(....τις επιταγες της μοδας ,της αγορας κλπ.)και η αυτοκινητοβιομηχανια ειναι μπιζνες,με ιστορια,παραδοσεις αλλα και ισολογισμους!!!
Και εγω οταν πρωτοακουσα οτι η Πορσε θα βγαλει καποιο Καγιεν 4κινητο τυπου τζιπ ειπα δεν ειναι δυνατον!!!...αρα θα βγαλει και η Φερραρι η και η Λαμπορκγινι!!!!
Πραγματικα δεν ξερω τι ποσοστο πωλησεων εχει η //Μ σειρα σε ολες τις εκδοσεις της,αλλα δεν πιστευω οτι αυτες κανουν την κερδοφορια στην επιχειρηση....
...αλλα προσθετουν αιγλη και ονειρα στους κατοχους των απλων εκδοσεων.
,τωρα πως θα "επρεπε" να ειναι μια //Μ?????....
.....εννοητε βαση παραδοσης ατμοσφαιρικη με πισω μπλοκε κινηση και με πολλαααααα αλογα!!!ετσι απλα.thumb
σόρυ αλλά το τούρμπο το τρώω σε αυτοκίνητο Μ, εφόσων κρατάει έστω και λίγο τον
πραγματικό χαρακτήρα που πρέπει να κρατήσει σαν Μ αυτοκίνητο...την τετρακίνηση
όμως σε ένα τέοτιο αμάξι, την θεωρώ καραγκιοζιλίκι, όσο και αν ανεβάσει τις πωλήσεις τους.
ξέρετε, σε εταιρείες που έχουν παράδοση, υπάρχουν και άλλα πράγματα πέραν του
κέρδους και των αριθμών.
αν θυμάσαι άρη η πορσε έκανε επάνοδο με την εμφάνιση του μποξτερ, ενώ ένα χρόνο
μετά, διαβάσαμε πρώτη φορά και είδαμε πρόχειρο σκίτσο του καγιέν...εγώ τότε αν
θυμάμαι καλά, πείγαινα δευτέρα λυκείου. γενικά ήταν η επάνοδος της εταιρείας, και
η αρχή του μπλεξίματος με το βαγκ...η μπεμβέ, ποτέ δεν είχε τα προβλήματα που είχε
η πορσε έτσι ώστε να ψάχνεται με τόσα πράγματα έξω απο τα νερά της...
Τον Δεκεμβριο του 2003 ειδα για πρωτη φορα,στην κεντρικη αντιπροσωπεια στο Μοναχο το m3 csl σε χρωμα Silver Grey Metallic.
Ειχαν ανοιχτες τις πορτες και το εμπρος καπο,σχεδον το ακουμπουσες αλλα δεν επιτρεποταν να μπεις μεσα.
Το κοιτουσες και αγριευες....,πολυ Carbon,ηταν και εκεινη η τρυπα εμπρος αριστερα!!!
Δεν εχω οδηγησει ποτε csl,αλλα πιστευω οτι με ενα csl θα μπορουσα να κανω περισσοτερα,απο οτι κανω με το Μ5.
Μαγκια της bmw που εμπαξε ενα φορμουλισιο μοτερ τον V10 στα Μ5-Μ6,εξελιξε ομως το Μ σε Marketing.....
Συμφωνω οτι η τετρακινηση ειναι αουτ σε "διασκεδαση"....αλλα δεν εχει κατι το αρνητικο σε καθημερινη οδηγηση σε δρομους οπως εχουμε εμεις εδω στο Ελλαδισταν.....
...οπως και να'χει ομως δεν ειμαι κατα της εξελιξης προς το καλο των σπορ κατασκευων //Μ,ακομα και αν αυτο παει κοντρα στην παραδοση αρκει να προσθετει και οχι να αφαιρει.
....γενικο φαινομενο της εποχης το αυξημενο βαρος,ο πολυς εξοπλισμος αλλα και τα πολλα ηλεκτρονικα....ομως δεν κανει κακο στο μεσο οδηγο αφου εχει να κανει με πολυ υψηλοτερες ταχυτητες απο το παρελθον!!!!τελικες ταχυτητες που ερχονται σε χρονους dt!!! αρα θελουμε κρατηματα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο!!!
Τελος, σιγουρα θα διαλεγα, υποθετικα εννοητε!!!:original:, μια εξοπλισμενη με 4Χ4 εκδοση της νεας //Μ5 ,εαν υπηρχε στο πακετο εξοπλισμου βεβαιως,αφου ακομα και με την 520 που εχω σπινιαρω στην εκκινηση στη ασφαλτο σαπουνι που εχουμε....
άρη...η τετρακίνηση σε μοντέλο Μ, είναι σα να λέμε πως η καβασάκι βγάζει αμάξι
για να χτυπήσει την φεράρι...δεν υπάρχει επαφή. τετρακίνηση και Μ είναι δυο αντίθετες
ιδέες. όπως είπα. αν θέλεις τετρακίνητο γρήγορο αυτοκίνητο, δεν παίρνεις Μ...
τώρα αν οι βαυαροί θέλουν να το κάνουν και αυτό οκ. έτσι και αλλιώς, το χέσαν τελείως
το θέμα.
Συγνωμη alex.... για το off-topic :th_Laie_67-1::hystericalbs1:, τραβα ρε.....παρε ενα τετοιο,που θες και Μ 4Χ4....:tease:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/683494/
Υ.Γ: λογο συμπαθειας ειδες σε τι τετρακουνα σε στελνω.....
γιατι να αλλαξει τοσα πραγματα στα Μ η BMW.τοσα χρονια μια χαρα πουλαγε η σειρα Μ με τα χαρακτηριστικα που αναφεραμε.εδω η αουντι δεν τολμησε να αλλαξει το ΤΤ και δικαιωθηκε.η πορσε δεν αλλαζει το σχεδιο,την μεταδοση και την θεση του κινητηρα στην911 τα τελευταια 40 χρονια.δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το κανει το M division