Εθνικη.
Printable View
Εθνικη.
chartis γιατί ανήκει στην πιο υγιή ίσως ελληνική επιχείρηση, τον ΤΙΤΑΝΑ.
η χαρτης δεν ειναι η πρωην aig που χρεωκοπησε και αλλαξε ονομα?
interamerican η εθνικη αν μπορεις. Ειναι ελαχιστα πιο ακριβες αλλα στην περιπτωση στραβης ειναι πολυ πιο τυπικες απο τις υπολοιπες και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
τις ειχα και τις εχω ακομα σε μηχανη και αμαξι και μια φορα που τυχε στραβη (αλλος μου ριξε τη μηχανη) ειχα πολυ καλη εξυπηρετηση.
αλλιως ρωτα τον ασφαλιστη σου αν τον εμπιστευεσαι και ασε εκεινον να σου προτεινει.
δεν μπορουμε να ξεφυγουμε απο πουθενα γιαννη...:th_Laie_67-1:
Γιάννη, είναι η ίδια. Ανήκει στον Παύλο και στο Νέλο και στον Ν. Αδαμαντιάδη, παλιό και καλό ασφαλιστή. Αυτοί έφεραν τον κολοσσό AIG στην Ελλάδα. Η εδρα είναι ακόμα εκεί στο ίδιο κτιρίο που ξέρεις.
Στάθη αυτή που χρεωκόπησε είναι η αμερικάνικη επενδυτική AIG. Η επωνυμία της ασφαλιστικής AIG άλλαξε διεθνώς γιά προφανείς εμπορικούς λόγους. :original:
Θα συμφωνησω με τον Πανο και εγω στο BMW τετοια εκανα πριν απο ενα μηνα,ειχα κανει και παλιοτερα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,αλλα ο ασφαλιστης μου γουσταρει να με γυρναει καθε εξαμηνο σε αλλη ασφαλιστικη ετσι για να μην πληττω.
Παντως οτι ασφαλεια και να διαλεξεις,αν συμβει κατι,εκτως απο το να κλεισει,σημαντικο ρολο παιζει ο ασφαλιστης και ο τροπος που θα κινηθει για να αποζημιωθεις γρηγορα και σωστα.
Εχω πικραν πειρα απο προηγουμενο ασφαλιστη αλλα και με την ιστορια με την ΑΣΠΙΣ:ranting2: και πλεον ειμαι πολυ επιφυλακτικος με ολες τις ασφαλειες.
Εχω πει του ασφαλιστη,που μετα απο τοσα χρονια ειναι και κολλητος,να με βαζει σε οποια εταιρια νομιζει αυτος,που ειναι χρονια στην αγορα,οτι αν χρειαστω κατι δεν θα αντιμετωπισω προβλημα.