μα να συμβαινει το ΙΔΙΟ ακριβως και σε εμενα??!?!?!?!?!?!
Printable View
Καθαρισε το λουφτ ,πεταλουδα κλπ. Εαν το λουφτ τα εχει παιξει υπαρχει μια λυση ημιμετρο βεβαια... μπορεις να το ανοιξεις και να το ''κουρδισεις'' λιγο, να ανεβασεις λιγο το ρελαντι. Αν το ξεσφραγισεις και το δεις ,υποθετω οτι θα καταλαβεις πως γινεται... Να θυμασαι ηρεμα και απαλες κινησεις σαν να ανοιξες ρολοι. Μπορει να τα κανεις 10 φορες χειροτερα.
μια ερωτηση ,αυτα που λετε να ελενξει ο Jimmakos,Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να τα ελενξω και εγω ? ειμαι τελειως αμαθος και δεν γνωριζω.
Στο συνεργειο που το ειχα παει ενταξει οπως ειπα στο αλλο θεμα για το Service Ολα μια χαρα,αλλα πιστευω γινοταν και καλυτερα εστω να γινει διαγνωση.Οποτε για πειτε μου γνωμες ? Τι μπορω να κανω ? ( χωρια οτι αυριο ερχετε πιθανος αγοραστης να το παρει ) αλλα λεω εαν μου μεινει στα χερια παλι , τι μπορω να δω μπας και του δωσω λιγο ζωη γιατι αυτο το θεμα με την καταναλωση και την αυξημενη "τρεμουλοτητα" δικια μου λεξη με εχει ζαλισει..
Τζιμακο αυξησε λιγο το ρελαντι,πιστευω θα σταματησει,σε ενος φιλου το 318 Μ40 εχει ρελαντι γυρω στις 900,απο μαμα.Μηπως ηρθε η ωρα για το 6κυλινδρο?? :thumbsup:
Το τρεμουλο αυτο ειναι πιο εντονο αν το αμαξι ειναι κρυο και μετα χανεται η λιγοστευει?
Πιστευω πως 90% ειναι ωστηρια.
Δεν ειναι κατι κατα τη γνωμη μου που μπορει να σου προκαλεσει αμμεση βλαβη αλλα καποια στιγμη θελουν αλλαγη.
παιδια πηγα και εβγαλα τωρα βιντεο 3 βιντεο εντος καμπινας , παροτι ειναι απο κινητο με 3.2 mpixel αναλυση το τρεμουλο και τον ηχο μια χαρα θα τον ακουσετε..
https://www.megaupload.com/?d=7JN3JPZ6
Αν θελετε κατεβαστε το , για να τα δειτε,ουτε 8 Mb βιντεο δεν ειναι ολα μαζι.
@Deep_blue εμενα δεν παει να ανεβει στα κοκκινα που λεει ο λογος,συνεχιζει σε ΚΑΘΕ φαναρι σε καθε σταματημα.
Aπλα αυτο οσο παει ο καιρος χειροτερευει.
Δε μπορω να βοηθησω παραπανω απο το να καταθεσω αυτο που πιστευω, απλα αυτο ειναι ενα συχνο φαινομενο.
Καλητερα ομως να οποιος εχει ενα τετοιο προβλημα να παει σε ενα μηχανικο να του πει τι φταιει και οταν με το καλο λυθει το προβλημα ειναι να μας πει και μας τι ηταν!!!
Αλλα μονο οταν λυθει οριστικα το θεμα.
Βαγγελη τα ωστηρια ομως δεν ακουγονται?
εαν το παω στον Καζακο,γιατι το επομενο συνεργειο πιστευω θα ειναι εκεινος,οπως ειχα πει παλαιοτερα,πηγα σε γνωστο μας αλλα ενταξει,ηταν να παω και στον Καζακο να μου κανει τα υπολοιπα αφου με τον συνησταστε απο εδω μεσα,οποτε δεν εχω προβλημα.
Το θεμα ειναι αξιζει να ασχοληθει κανεις με αυτο ,για θα βγαινει κανενα 50 ευρω το 1 κομματι,αλλα 150 το αλλο αλλα 200 το αλλο και στο τελος παιρνεις καινουργιο αυτοκινητο ? :P
(φετος θα πληρωσω 700 ευρω τελη κυκλοφοριας εαν δεν το δωσω,καιει που καιει τα κερατα του ,ας το βαψω μπλε να το πεταξω στην θαλασσα.)
Λ τι ειναι ?
Ωστηρια τι ειναι ?
και μια ακομη λεξη ειπατε,τι ειναι ?
και πως μπορω να βοηθησω εαν παω να το δω,πριν το παω συνεργειο?
Επισης για να μου το δει ο Καζακος,γιαα ελεγχο τι παιζει κτλ ,θα χρειαστει τυχον χρηματα? ρωταω γιατι εγω και συνεργεια = 0 :P γιατι ποτε δεν ειχαμε συνεργειο,μονο αντιπροσωπεια,κολληματα πατερα.
Το έκανα αυτό αλλά το ρελαντί ρυθμίζεται απο τον εγκέφαλο, το να πειράξω την πεταλούδα είναι ημίμετρο, γιατί θα δουλέψει 1 ώρα και μετά άντε πάλι κατσαβιδάκι (αυτό έχω πάθει μέχρι στιγμής).
Όσο για το εξακύλινδρο, δώσε μου εσύ τα τέλη κυκλοφορίας και το βάζω αύριο το πρωί :th_Laie_67-1:
Σπύρο το λούφτ μέσα έχει πολύ ψιλά συρματάκια αν δεν κάνω λάθος, κουρδίζεται αυτό το πράγμα? Γιατί στο 325 όταν είχε χαλάσει το λούφτ το αλλάξαμε με καινούριο και σε αυτό το μοτέρ (325) όταν έβγαζες την φύσα του λούφτ απλά μπέρδευε δεν έσβηνε όπως στο Μ40....
Συμφωνώ με τον Βαγγέλη περί ωστήριων αλλά το θέμα είναι πως το κάνει και κρύο και ζεστό + οτι τα ωστήρια τα αντικατέστησα με καινούρια, οπότε?
Ρε μήπως ήρθε η ώρα να βρώ μια 4άδα Dellorto και ένα εγκεφαλάκι ανάφλεξης να γίνει πανηγύρι? :th_Laie_67-1:
Όχι τίποτα άλλο με λίγα λόγια ένα ζιγκλέρ θα χω να ρυθμίζω παρά να μπλέξω με προγράμματα :th_Laie_67-1:
Θα προσπαθήσω να βγάλω το λούφτ να δω πως είναι μέσα γιατί όλα τα άλλα τα χω φτιάξει και 101% δεν υπάρχει αλλού πρόβλημα!
Και αν δεν είναι ούτε απο αυτά το μυαλό μου θα πάει σε καταλύτη δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!