γιατί δεν του λέει κάποιος να πάει να κολλήσει καμιά αφίσα , να κάνει καμιά " χορηγία " να τρέξει για καμιά "εκδήλωση" , να προσλάβει κανένα βαφτιστήρι εεε???
τι διάλο που μεγάλωσε αυτός ,δεν είναι Έλληνας?
Printable View
γιατί δεν του λέει κάποιος να πάει να κολλήσει καμιά αφίσα , να κάνει καμιά " χορηγία " να τρέξει για καμιά "εκδήλωση" , να προσλάβει κανένα βαφτιστήρι εεε???
τι διάλο που μεγάλωσε αυτός ,δεν είναι Έλληνας?
Νομιζω οτι φοραει μοτερ Τoyota απο MR-2,ταιριαζει και χωροταξικα.
Παντως γενικοτερα ειναι κριμα να μην εχει στηριξη η εν λογω προσπαθεια,αλλα και πως να εχει οταν το κρατος μας εχει φροντισει τα τελευταια 30 χρονια να κλεισουν οι παρακατω εταιριες ΙΖΟΛΑ,ΠΙΤΣΟΣ,ΕΣΚΙΜΟ,ΠΕΙΡΑΪ Η-ΠΑΤΡΑΙΚΗ,ΧΡΩΠΕΙ,ΠΥΡΚΑΛ καθως επισης να μεταφερει η NISSAN το εργοστασιο της απο τον Βολο στην Τουρκια αν θυμαμαι καλα.
Εγω πάλι ρε παιδιά μια χαρά τον βλέπω τον ανθρωπάκο !! Εχει την μονάδα του με τους 5-6 υπαλλήλους ,βγάζει 40-50 αμαξάκια τον χρόνο και δεν στηρίζεται και σε κανέναν π@υστη !! Κάνει το κουμαντο του ,ξερει τα εσοδα-εξοδα και ευτυχως δεν στηρίζεται στην ελληνική αγορά.
Γιατι να τον στηρίξει το κράτος ? Για να τον φάνε κάποια λαμογια με τις βρωμιές τους??
Ασε που θα του φορτώσουν και καμιά εκατοστή υπαλλήλους. Εεε ενα σωματείο να μην κανουν και αυτοί μετά ? Μια χαρά ειναι μόνος του,ετσι το βλέπω εγω τουλαχιστων.Πότε συμετείχε το ελληνικό κρατος σε κάτι και υπήρχε πρόοδος ? ΠΟΤΕ !!
συμφωνώ με τον κωνσταντίνο...μπορεί να φτιάχνει τις παραγγελείες που μπορεί να καλύψει,
και με λίγη υπομονή να μεγαλώσει την επιχειρηση μέχρι εκεί που θέλει...δεν είναι και η πλέον
έξυπνη κίνηση να μπλέξει σε αναπτυξιακό νόμο αυτή την περίοδο...φανταστείτε μόνο να πάει
ο άνθρωπος να καταχρεωθεί, και να τον αφήσουν στο τέλος σύξιλο και έπι ξύλου κρεμάμενο.
να τους γράψει στα @@ του, και να λέει δόξα τον θεό που αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνει.
εδώ εμείς την μυγοσκοτώστρα την έχουμε κάνει άθλημα πλέον...
Eχω αναρτησει στο παρελθον θρεντ με τις παραπανω μετατροπες που αναφερετε.
Το donor car ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις TOYOTA MR2 2nd generation και σε καποιες αλλες peugeot 406 coupe.
Η πρωτη εταιρια που τα εκανε ειναι η extremesportscar αν το γραφω καλα και υπαρχουν οτι πληροφοριες και πληρη κοστολογια θελετε στο σαιτ τους.
Ο ελληνας το πηγε ενα βημα παραπερα νομιμοποιώντας την μετατροπη και γλιτωνοντας τον αγοραστη απο το προβλημα που λεγεται "παραποιηση μοντελου"
Κριμα μια τετοια προσπαθεια να παει χαμενη.
Οσο για τα λιγα αλογα να λαβετε υποψη σας το mr2 jap spec τι ειχε και τι εβγαζε με λιγο τσιγκλισμα.
Μπορει να μην παει 600+ αλλα τα 300-400 τα πιανει
Το μόνο ίσως αρνητικό να είναι ο ήχος...δεν νομίζω να υπάρχει σχέση με τα κανονικά moter που φοράνε αυτά τα τέρατα
ουτε ηχο, ουτε αισθηση, ουτε εγγυηση, ουτε επιδοσεις.
Ακομα φανταστειτε να μπαινει λαμπο και φερραρι σε συνεργειο toyota..!!!
kαι τα 60...... κατι πολλα ακουγοντε
Συμφωνώ απόλυτα με konstantinos E30 & thomelef. Πάντως εγώ το βλέπω και θετικά και αρνητικά το όλο κονσεπτ. Και μου αρέσει και μου βρομάει λίγο....
Μου αρέσει που κατασκευάζει αυτοκίνητα άλλης δεκαετίας τα οποία δεν βγαίνουν πια στην παραγωγή! Για έναν λάτρη τέτοιων οχημάτων είναι οτι πρέπει πιστεύω και άνετα θα αγόραζα ένα πορσε του 70-80 ρεπλικα.
Απο την άλλη το να παράγει αντιγραφές μοντέρνων και πολυτελών οχημάτων μου φαίνεται κάπως....περίεργο. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός! Δλδ πως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι σχεδιαστές των ferrari-lamborgini οταν έρχεται ο κάθε "έξυπνος" και με διάφορα παραθυράκια φτιάχνει φτηνά ομοιώματα? Αυτό δεν έχει αντίκτυπο στην εταιρία τους?
Οκ να φτιάξει μερικά, αλλά άμα γεμίσει ο τόπος "ferrari" που δεν πάνε βήμα, δεν στρίβουν, έχουν ήχο τουοτα, το χρώμα τους δεν σε στραβώνει και η ποιότητα κατασκευής είναι 10 φορε πιο χαμηλή, τοτε πως θα πρέπει να αντιδράσει η ferrari? Δεν της κάνει ζημιά? Πως θα έπρεπε να νιώθουν οι κάτοχοι των γνήσιων αυτοκινήτων που τα πλήρωσαν 5+ φορες πάνω? Εσάς θα σας άρεσε να φτιάξω εγώ Μ5,Μ6 και Μ3 μούφες 1.4TSI? Με το κόστος κατασκευή τους μπορεί αν του διαθέσουν τα μέσα να φτιάχνει πιο πολλά αντίγραφα απ ότι γνήσια η ferrari!
Γιατί δλδ να βγάλουμε χρήματα απο αντιγραφές δουλειάς άλλων, Γερμανων-Ιταλών-κλτ? Τι είμαστε οι έξυπνοι? Και στο κάτω κάτω γιατί να μην φτιάξει κάτι δικό του να πουλήσει εφ όσον έχει τα μέσα?
Και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω: Αυτός τα σχέδια των 360-430-murtilago και δεν ξέρω τι, που τα βρήκε? Φαντάζομαι χωρίς να ξέρω, ότι ούτε η ferrari-Lamborgini θα του τα έδωσαν, ούτε διαθέσιμα στο κοινό θα είναι και προφανώς δεν θα αγόρασε τα αυτοκίνητα για να τα κάνει καλούπια.
Δεν θέλω να φανώ περίεργος, αλλά μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα και απο τις δύο όψεις. Και εμένα με πονάει που αγοράζουμε σαν παλαβοί με μανία ξένα αυτοκίνητα ενώ το μόνο που φτιάχνουμε (σχεδόν) είναι τρόλει και λεωφορεία.
παιδιά...μην λέμε ότι να'ναι παρακαλώ...ακόμα και σκ@τ@ να βγάζει, οι άνθρωποι έχουν
καταφέρει να παράγουν κάτι, και να έχει ζήτηση στο εξωτερικό. αυτό μετράει για μένα,
και όχι το αν είναι αντίγραφο. δοκιμάσατε ποτέ να πουλήσετε εξωτερικό???αφήστε τα
χαριτωμένα σχόλια για άλλα θέματα, και πείτε ένα μπράβο σε μια μικρή επιχείρηση, που
εν μέσο κρίσης, σκέφτεται επενδύσεις λόγο μικρής διάθεση προιόντος σε σχέση με την
ζήτηση, η οποία μάλιστα είναι απο ξένες χώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική
οικονομία.