.....γι'αυτο εβαλε τις βιδες ο "μαστορας"!!!!!:thumbsup:
ΥΣ....δε μου στελνεις και την τουρμπινα σου μηπως και κανω τιποτα!!!!:thumbsup:
Printable View
πολυ καλη λυση..
Ειχα αγορασει πριν καιρο αυτο για το 36αρι https://cdn2.iofferphoto.com/img/ite...ding-51d00.jpg αλλα στην 1η βδομαδα που κυκλοφορουσα χωρις πινακιδα με σταματησαν, ευτηχως αναιμακτα αλλα με προειδοποιησαν οτι την 2η φορα δεν θα ειναι ελαστικοι.
Γιατι ρε γμτ αυτα να ισχυουν μονο στο αμερικα??:thumbsdown:
ωραια παντεντα παντως. γνωμη μου να κρατησεις αυτες που ειναι μικρες. οι νεου τυπου λογω μεγεθους ειναι πιο ακομψες
αμα ο ανθρωπος ειναι μερακλης φαινεται ΚΑΙ απο το αυτοκινητο του...
πολυ καλο Αρη.
Αυτή την πατέντα δεν την είχα σκεφτεί! :shok:
Μπράβο Άρη μια χαρά τα κατάφερες thumb
Άρη πολύ καλό DIYthumb
Στράτο πολύ καλή λύση που χρησιμοποιούν στην Αμερική διότι σε μερικές πολιτείες νομίζω ότι πρέπει να έχουν και πινακίδες μπροστά.
Δεν έχω ψάξει άμα βγαίνουν για τις ευρωπαικές πινακίδες:confused: Επίσης δεν θα ξέρω πως θα φαίνεται πάνω στον προφυλακτήρα διότι οι δικές μας είναι μακρύτερες από τις αμερικάνικες.
Υ.Γ. περαστικά με τα προβλήματα στον κινητήρα
και εμενα με σταματησε ο πρωτος ζητας χθες.......απο τον αυγουστο ειμαι χωρις πινακιδα ..!!!!!
μου ειπε πως την επομενη φορα δεν θα μου την χαρισει!!!
αρη εσενα θυμηθηκα αμεσως!!!!το ειχα πει για την πατεντα αυτην.....αυριο θα κατσω τσακα τσακα να το κανω!!
Άρη...ξέρεις πόσες φορές του είπα να μην σε σταματήσει? Και μου λέει καλύτερα να τον σταματήσω και να του κάνω παρατήρηση παρά να τον σταματήσει κανένας άλλος και να τον γράψει κατευθείαν...Τί του λες μετά?
Μην αγχώνεσαι για το look με την πινακίδα...Δεν γίνεται άσχημη η "ασπρούλα" με τίποτα!!:thumbsup:
Μήπως τελικά να άφηνες τις κόκκινες πινακίδες που είναι και πιο μικρή η εμπρός? Αν βέβαια θέλεις να τις αλλάξεις είπαμε τι θα κάνουμε με το νούμερο...:whistle:
Στράτο καλή πατέντα, το έχω δει εδώ στη Λάρισα σε Mini Cooper S Works...αλλά φυσικά η συγκεκριμένη πατέντα δεν ταιριάζει σε αυτοκίνητα σαν το Ε60...
Αρη, πολύ "επαγγελματική" η δουλειά. Τέλεια θα έλεγα!!!
Στράτο, η βασούλα είναι απίθανη, αλλά έτσι όπως φαίνεται, δεν καταλαβαίνω πως ακολουθεί την καμπύλη του προφυλακτήρα !!