Kαλο το Ζ . . .
Εγω κολησα με το αρμα διπλα . . .
Ετοιμο για καμια απαγωγη ειναι !!!!
Printable View
Kαλο το Ζ . . .
Εγω κολησα με το αρμα διπλα . . .
Ετοιμο για καμια απαγωγη ειναι !!!!
700+HP, Twin Turbo(!), SMG III(!!!)..
αυτοκινητιστικα....
ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
too much
χανεται η μαγεια του Ζ4 με τοσα αλογα...
φυσικα αποψη μου ειναι.
Δεν μ'αρεσει η τοσο μεγαλη πατουρα στις πισω ζαντες.. Σε γενικες γραμμες εχει κανει ωραια δουλιτσα παντως..
συμφωνώ απόλυτα με νίνο...μερικές κατασκευές πάνω στην κ@υλ@ του ιδιοκτήτη, γίνονται
απλά άχρηστα εργαλεία. δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση αυτό το πράμα να οδηγιέται σαν ένα
κανονικό αυτοκίνητο.
Μια χαρα θα πηγαινει...Boost controller με scramble boost setting που σου δινει την δυνατοτητα να εχεις διαφορετικες πιεσεις ανα ταχυτητα. 1η λοιπον με 0.5 bar, 2α με 0.7 bar, κουμπωνοντας τριτη με 0,9 που απο κει και μετα θα μπορει να γυρισει σε high boost setting (1.5 bar πχ) on the fly με εντολη δικη σου. Θα χει απλωσει το εργαλειο αφου δεν θα χαζοσπιναρει στις πρωτες σχεσεις και θα ειναι πυραυλος thumb
Κατι τετοιο δηλαδη:
https://www.apexi-usa.com/products/D...id=5356&v=more
άρα έτσι η ιπποδύναμη δεν είναι ποτέ η ίδια...θα ξεκινάει δλδ με 450 - 500 άλογα, και κάπου
στν έκτη θα τα δίνει όλα μέχρι τα 700...καλή φάση. αν και πάλι, σε τόσο κοντό όχημα όπως
το Ζ4, τα άλογα πάλι πολά μου ακούγονται.
Το συγκεκριμενο δεν ξερουμε αν πηγαινει καλα ή οχι, γιατι δεν υπαρχει ουτε 1 βιντεο. Το bodykit ειναι too much αλλα αν δουλευει καλα ποιος θα προλαβει να το δει? :th_Laie_67-1:
Γιαννη, Θωμα, Στεφανε, δεν θα επρεπε να μας ενδιαφερει το οτι χαθηκε ο ορισμος του roadster και η μαγεια του, ή οτι δεν ειναι πια ενα Ζ4 που τα κανει ολα γιατι απλα ειναι ενα project.. υπαρχουν ενα σωρο αλλα Ζ4 τα οποια δειχνουν τη μαγεια τους, το συγκεκριμενο ας μας δειξει που μπορει να φτασει!! :thumbsup: