Αρχικό μήνυμα απο
chief
Μιας και εχω λιγη ωρα, ( οι κατασκευες περνανε κριση ) και επειδη μου αρεσει να σφυριζω με τον Σταθη... θα σας πω και εγω την αποψη μου για τις τιμες απο τους σπεσιαλιστες στο ειδος με ενα παραδειγμα.
Πριν απο 2 εβδομαδες, εκει που η γυναικα μου κρατουσε το καφεδακι και τον τσιγαρο της συζητωτας για την νεα τσαντα που την ενδιαφερει επεσε απο μια βεραντα υψους 80 εκατοστων και επαθε ολικη ριξη προσθιου χιαστου.
"Μην ανυσηχεις " της λέω "θα πάμε στον καλύτερο δοκτορ και θα σε φτιαξει"
" ποιος ειναι αυτος " ρωταει?
" ο Λακης " της λεω εγω με υφος δεκα χουβαρταδων " θα παμε Αθηνα. Αυτος εκανε και τον Τζολε και επεζε μπαλα μεχρι τα 39". ( τον Σοκιν ηθελα να ερθω να βρω ειπα να αρπαξω την ευκαιρια..)
Ο Λακης με ολα τα εξοδα ηθελε γυρω στα 15 χιλιαρικα.
Τις επομενες μερες εμαθα οτι για ενα σχετικά καλό γιατρο ορθοπαιδικό-τραυματιολογο ειναι μια επέμβαση σχετικά ευκολη και η χρεωση δεν ξεπερνα τα 8 χιλιαρικα.
Μου λέει και η γυναικα μου :" ο Λακης εχει διαφορά απο τους αλλους 10 Louis Vuitton. Θα την κανουμε την επέμβαση εδω στην Κυπρο, δεν θα πεταμε λεφτα γιατι ειναι ονομα ο Λακης" .(ασχετα εαν εγω σκεφτικα οτι εχει διαφορα ενα κομπρεσερ ).
Και επανερχομαι στην ουσια...
Οταν ειναι απλα πραγματα, οπως π.χ. προγραμματα και καταλυτες και φιλτρα η αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να παμε σε ονομα.
Δεν ζητησαμε υπερκυβησμο. Προγραμμα ζητησαμε . Υπαρχουν και πιο φτηνες λυσεις με τα ιδια σχεδον αποτελεσματα.
Save money για καμια Louis Vuitton λεμε...