Tο γνωριζω οπως εχω γραψει,απλα κανω μια δοκιμη,αν δεν πετυχει ειναι η επομενη κινηση δεν θελει και ρωτημα........
Printable View
Απλα στο λεω γιατι θελει αρκετη προσοχη ...παιζεις με τα χιλιοστα, και αν χασεις καπου θα εχεις απο τρεμολα και τριγμους μεχρι...στο καλυτερα.
Στο λεω λοιπον μην τυχον χρειαστει να κατεργαστεις τα ακρα σου και μετα τα αχρηστευσεις και δεν μπορεις να βαλεις τα του 330
Tο πειραμα θα φτασει μεχρι να παρω μερικα χιλιοστα τις βασεις,δεν φτανω να χαλασω και τα ακρα μου!!!!!!!!!
περιμένουμε κ diy
Θα υπαρχει και πληρης ενημερωση στανταρ.Μεινετε για λιγο στην αναμονη.........
Hρθε επιτελους η μερα,τα φρενα ΜΠΗΚΑΝ!!!!!!!!Δεν ηταν τελικα και τοσο ευκολο θελει πολυ προσοχη γιατι παιζουμε με τα χιλιοστα στην βαση της δαγκανας.Ο μαστορας που χειριζεται την φρεζα πρεπει να ειναι επαγγελματιας.Δεν το εχω βγαλει για δοκιμη γιατι μου κοπηκε το εξαερωτηρακι γαμω την γκατεμια μου,αναμενονται εντυπωσεις μεχρι ανευρεσης του.....
περιμένω να μας πεις εάν άλλαξε καθολου η συμπεριφορά και σε απότομες στροφές
Τα φρενα λειτουργουν τελεια και δεν το λεω επειδη τα εβαλα εγω,απλα πιστευω οτι θα επρεπε να ηταν ετσι απο το εργοστασιο.Μην το θεωρειται υπερβολη εγω το λεω και το ξαναλεω τα BMW δεν εχουν φρενα οταν θα τα χρειαστουμε σε μια δυσκολη,οπως ενας ''Γαλλος''που φρεναρεις και το νιωθεις.Σ εμας υπαρχει αυτο το προοδευτικο που δεν σου δινει την αισθηση του φρεναρισματος που ηθελα εγω.Τωρα λοιπον υπαρχει το προοδευτικο με την διαφορα οτι το 36αρι φρεναρει.Δοκιμες εγιναν μεχρι που χρωματισαν οι δισκοι σε ελαφρως μπλε!!!!!Οι συνθηκες ηταν σε ευθεια με λιγα, με πολλα και σε συνεχομενα στροφιλικια.Οι εντυπωσεις?Αυτο που ηθελα.Ειμαι απο αυτους που την ψαχνουν τοσο πολυ,σε σημειο σπ@σ@ρχιδισμου!Οσο για την διαφορα χιλιοστων δισκοπλακας εμπρος με πισω,κοιτα στα group vag(leon,octavia,golf κτλ).Θελω να πω οτι δεν εχει χαλασει καμια γεωμετρια οσον αφορα το φρεναρισμα και για ακομα καλυτερα θα ηταν αν εβαζα σωληνακια υψηλης.Φαντασου κιολας οτι δεν ειμαι φρενακιας αλλα μ αρεσει το τελειο,οταν θα το χρειαστω θελω να το εχω και να το εχω σωστα!
ωραίος!!! φαντάζομαι με τέτοιο φρένο το 36αρι θα κάνει έντο τώρα