νομιζω το 316 με τα 115 αλογα φοραει κινητηρα Μ43 1.8
Printable View
έχω 316 sedan facelift 1600κ.ε. με 115 αλογα. το πηρα καινουριο το 2003 και εχει 160.000 απροβληματιστα χιλιομετρα.
Τα ελληνικά 316 ήταν 1600 κυβικά χωρίς βαλβετρόνικ και 115 άλογα(118 όπως είπε ο κύριος gant).Τα γερμανικά 316 ήταν 1800 κυβικά με τα ίδια άλογα αλλά ένα κιλό παραπάνω ροπή και είχαν βαλβετρόνικ!Τα 318 ήταν δίλιτρα με 143 και είχαν επίσης βαλβετρόνικ!Ουσιαστικά οι κινητήρες που εισήχθησαν από την ελληνική αντιπροσωπεία ήταν το 1600 και το δίλιτρο!Το 1800 φορούσαν στην Ελλάδα μόνο τα πρώτα κόμπακτ που εισήχθησαν!Μιλάω πάντα για αυτοκίνητα μετά το 2001,δηλαδή φέισλιφτ!
Οκ τοτε ψαχνω για bmw 316 εκδοση γερμανιας με κινητηρα 1800cc και valvetronic.
Απο οτι καταλαβα ελληνικο δεν εχει τετοιο.
Και για ποιο σιγουρα ποιον κινητηρα φορουσανε τον m?
Α το facelift ειναι με τα πορτοκαλι φλας; Η με τα διαφανες ασπρα; Γιατι στο car.gr αμα βαλω 2003 μου βγαζει αρκετα με πορτοκαλι φλας εκτος και αν ενοουνε οτι τοτε εβγαλε αδεια.
Σας επριξα ε?
Φορούσε τον Ν42!Για την ακίβεια Ν42Β18!Ελληνικό με τέτοιο κινητήρα μπορείς να βρεις μόνο σε κόμπακτ φίλε μου Πέτρο!Μπορεί και ελάχιστα σεντάν,προσωπικά δεν έχω δει κανένα!Άν βρεις κάποιο αυτοκίνητο μπορείς να βάλεις τα 7 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου στην παρακάτω διεύθυνση και θα σου βγάλει ακριβή ημερομηνία παραγωγής και ποιόν κινητήρα φορούσε!
https://realoem.com/bmw/select.do?lang=el