τα κοψίδια βρίσκονται σε διαδικασία χώνεψης... Τσικνιστήκαμε πατόκορφα αλλά έγιναν μούρλια! Καλές απόκριες!! :thumbsup:
Printable View
τα κοψίδια βρίσκονται σε διαδικασία χώνεψης... Τσικνιστήκαμε πατόκορφα αλλά έγιναν μούρλια! Καλές απόκριες!! :thumbsup:
Και εμείς πάντως πλακώσαμε κάτι μπριζολίδια στην χήτρα.... Λιώσανε οι άτιμες!
Καλή τσικνοπέμπτη παιδιά!
αναψα και εγω το μαγγαλι σημερα και κλασικα οπως παντα,εψηνα και ετρωγα....
και φυσικα στο τραπεζι,απλα εκατσα για παρεα...χαχαχα
Εγω παλι,μολις επεστρεψα απο ψησταρια στο κεντρο της Ρωμης στο Trastevere.Ειχα παει με ομορφη παρουσια και εφαγα μια μοσχαρισια μισοψημενη πεντανοστιμη.Οταν εισαι εξωτερικο δεν σου φαινεται αλλα κατι ειναι και αυτο..Καλη αποκρια σε ολους και με ρεγουλα τα κοψιδια...αν και καθυστερημενα
εχθες παιδια πηγα απο τους κουμπαρους μου και τσικνησαμε οπως επρεπε...τζακι....λουκανικακ α,σουβλακια,πατατουλες στο τζακι....κρασακι...παρεουλα πειραγματα-γελιο...
το ωραιο γελιο ομως ηρθε μετα...
βγαινω εξω γυρω στις 2 και η μικρη με περιμενει στα λαδαδικα....(ποιος τα θυμαται θα μου πειτε...ΠΑΝΙΚΟΣ
τοσο κοσμο ειχα να δω στα λαδακικα απο οταν ημουν 18!
ακουστε το κουφο...παω σε ενα μπαρακι...μπαινουμε μεσα,ο γιωργος πουκαμισακι (τρεντυ μεν,αλλα πουκαμισακι)παλτο..φυσιολο ικα πραγματα
μεσα στο μαγαζι...ο μεγαλυτερος να ηταν 22-23κοντομανικα μπλουζακια με διαφορα λογοτυπα...
αφηνω το παλτο πανω στο σκομπο μαζι με τις τσαντες και τα αλλα μπουφαν της παρεας...μια πιτσιρικα καποια φαση θελει να φυγει και βλεποντας το παλτο μου λεει συγνωμη κυριε δικο σας ειναι το παλτο??
εχθες το βραδυ λοιπον καταλαβα...οτι παει....πηρα την κατω βολτα....
αν ενα 22χρονο με λεει κυριο και μου μιλαει στο πλυθηντικο.....
μου βγηκε το λουκανικο απο τη μυτη!!!!
Καλή Σαρακοστή σε όλους σας...!!
Όλα τα κάνει η παρέα πάντως.......Χθές ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!
Ο ένας κανόνισε με τα πεθερικά του, ο άλλος μάλωσε με την γυναίκα του γιατί δεν κανονίσανε την ώρα που τον έπαιρνε τηλέφωνο αυτή κτλ........
Να μην τα πολυλογώ, εξαφανίστηκαν όλοι.....
Πάω κ εγώ σε ένα σουβλατζίδικο, παίρνω σουβλάκια+λουκάνικα και άραξα με το κολλητάρι μου που είναι ελεύθερος (χωρίς γκόμενα να τον πρήζει) και φάγαμε μια χαρά!!!!:th_Laie_67-1:
αυτα ειναι ρε γρηγορη!!!!
Mα είναι τυχαίο που για όλα τα δεινά, μπλεξίματα, μπερδέματα, κλπ ΠΑΝΤΑ από πίσω θα κρύβεται μια γυναίκα; https://www.clicksmilies.com/s1106/t...tischkante.gif