Τέτοια λέγε μου να πάψω να κοιτάζω Χ3 και να συνεχίζω να βλέπω Ε90...
Printable View
Πάντως είναι πιο αξιόπιστο από Ε90 πιστεύω το Ε83!!
το ιδιο και στο δικο μου. δεν εχει φθορα κι ουτε φαινεται να αποκτησει.. κοιτα ποιοτικο ειναι γενικα περιπου στα επιπεδα αναμεσα στη σειρα 1 και 3, δεν θα κολουσα στο τιμονι...
Kαι σε μενα το εχει κάνει , αλλά σε πολύ μικρό βαθμό , μάλλον λογω του οτι δεν κινειται και συχνά...Πιστευω οτι μια καλη λυση ειναι να το καλυψουμε με διαφανες αυτοκολλητο της 3Μ σαν και αυτό που μπαίνει στους προφυλακτηρες
Θα το ψάξω...:think:
Καλημέρα σας φίλοι BMWδάκιες...
Σπύρο,
Και γω το πήρα από Σφακιανάκη-Κηφισίας (γιατί μόνο αυτός είχε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ήθελα & πήρα), αλλά δεν θα με ξαναδούν ποτέ!
Ποιότητα μαγαζιού, μηδέν! (εκτός του πωλητή μου -Σαράντης-, αλλά με μικρή όμως διαφορά...)
Ήξερα από πριν την Athens Car (316-'02), μένω & Νότια οπότε κανείς λόγος να τρέχω αλλού.
Και ο Spanos έίναι (πιο) κοντά μου, αλλά κι οι δικοί του ακόμα πελάτες, στην Athens Car πάνε για service...
Τέλειος κανείς φυσικά (αλλά & τι είναι στην Ελλάδα μας...), αλλά συγκριτικά καλύτεροι από τους άλλους...
Αυτά......:)
Το αμάξι σου είναι σαν το εικονιζόμενο αλλά με άλλες 18άρες ζάντες, sunroof & xenon και ήσουν μήπως την πορηγούμενη βδομάδα στο Σπανό Γλυφάδας ?
Χρώμα όπως φώτο, αλλά από τ' άλλα που είπες μόνο την ηλιοροφή έχω... (& δεν ήμουν/πάω στον Σπανό-Γλυφάδας)
Πήρα ναι μεν από τα λίγα πλούσια! & 2ου! facelift με ε42000! (εξωτερικές διαφορές με το κανονικό facelift: το χρώμα μπρονζέ-πλατινέ, το σηματάκι είναι στο αριστερό κάτω μέρος της πόρτας του οδηγού & οι καθρέπτες είναι ίδιοι με του νέου X3) που ξεπουλούσαν πέρυσι (πάνω από ε10000 έκτωση, 19% φπα κλπ...), με δέρμα, sport-πολυτίμονο, s/r etc..., αλλά με 17άρες & χωρίς xenon.
Οπότε, άλλος ήταν...:)
Αααα σίγουρα, άλλος ήταν...!!
Αλλά ήταν πολύ περιποιημένο και εκείνο που είδα και μου άρεσε πολύ!
Sorry για το off topic