αν δεν φόραγα δεν θα έγραφα τώρα εδώ, η γωνία από το τελάρο του παραθύρου πέρασε από την ζελατίνα του κράνους και μου έσκισε το κρανίο, λίγο πιο κάτω και θα έχανα το μάτι μου.
Πάντα φοράω κράνος, παντού ;)
Printable View
sorry απλα καταλαβα οτι δεν φοραγες και που; πανω σε rd.....:original:
πανω ομως στην ερωτηση του συμφορουμιτη ....απο καθαρα νομικη αποψη βρισκεις το δικιο σου; η απλα ετυχε εσυ και δικαιωθηκες;
Σίγουρα δεν τα έχεις προλάβει στις δόξες τους, δεν συγχωρούσαν λάθη...thumb
Είναι σίγουρο πως ο δικαστής ήταν πιο πολύ άνθρωπος παρά δικαστής, ευτυχώς από τότε δεν έχω εμπλακεί σε ατύχημα και εν συνεχεία σε δίκη, νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να έχει αλλάξει ο νόμος.
Με σιγουριά όμως θα απαντήσει κάποιος δικηγόρος μέλος μας όταν το δει. :original:
Διονύση φαίνεται οτι τελικά μάλλον έχει δίκιο ο ασφαλιστής, αφου όπως διάβασα ο ΚΟΚ αναφέρει τα εξής :
Παράθεση:
73
Άρθρo 30
Άνoιγμα των θυρών oχημάτων
1. Aπαγoρεύεται σε όλoυς να ανoίγoυν ή να αφήνoυν τις πόρτες τoυ
oχήματoς ανoικτές ή να εισέρχoνται/εξέρχoνται αυτoύ, αν πρoηγoυμένως δεν
βεβαιωθoύν ότι, εκ των ενεργειών τoυς, δεν πρoκαλείται κίνδυνoς στoυς χρή-
στες της oδoύ.
2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με
διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.
Όπως κι αυτό!!!
:offtopic::whistle:
μεγαλύτερη σκοτώστρα από το RD350LC ...δεν υπήρξε παιδιά ..έχω χάσει κολλητό μου φίλο στην οδό Πειραιώς...... και πέρασε για 7-8 μήνες κι απ' τα δικά μου χέρια... το συγκεκριμένο.. ήταν απίστευτο εργαλείο για την εποχή του.. 200αριζε στη μια ρόδα, δεν ίσιωνε πουθενά.... και βέβαια δεν σταματούσε..
https://www.kokomilko.org/moto/foto-...ha/RD350LC.jpg
ασε και εγω συμμαθητη μου στο λυκειο στο ιδιο θρανιο καθομασταν..
κ γ@μω τα παιδια
Το Καβασάκι που εβαλε ο Στεφανος δεν το ξερω.
Παντως RD 350, ακομη και το 125 και τα SUZUKI X7,και X5 (νομιζω στην Ελλαδα λέγονταν GT250, και ειχα μια για 5-6 χρονια) ηταν θανατος.