[QUOTE=giannis_compact;133666]Εγω σε ακριβως ιδιο αμαξι εχω sachs performance με eibach μαυρα,χαμηλωμα γυρω στους 3μισι ποντους.Εχω και ανεση και πολυ καλο κρατημα! Εχω 16αρες ζαντες!
επειδη μεχρι το Πασχα λεω να εχω κανει την αλλαγη ποσο σου πηγε ?
Printable View
[QUOTE=giannis_compact;133666]Εγω σε ακριβως ιδιο αμαξι εχω sachs performance με eibach μαυρα,χαμηλωμα γυρω στους 3μισι ποντους.Εχω και ανεση και πολυ καλο κρατημα! Εχω 16αρες ζαντες!
επειδη μεχρι το Πασχα λεω να εχω κανει την αλλαγη ποσο σου πηγε ?
Πάντος αν ακομα δεν εχεις διαλεξει ελατηρια, θα προτεινα τα vogtland που τα εχω στο e36 μου εδω και 3 χρονια (90000χλμ). Ειναι πιο σφικτα απο τη μαμα σπορ αναρτηση και ταυτοχρονα δεν επηρρεαζεται η ανεση σημαντικα. Για την ακριβεια μαλλον πεφτει σε λακουβες πιο ομαλα απο την σπορ μαμα.
Παιδια μια ερωτηση μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξω την αναρτηση μαζι με τα ελατηρια στο αμαξι μου.Η μαμα αναρτηση σε 316i Ε46 Facelift τι μαρκα ειναι;Εαν και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος με το τροπο λειτουργειας τους σκεφτομαι μηπως στραφω σε καποια αλλη λυση, διχως να χασω πολυ σε ανεση και σκεφτομαι για αυτα που φοραει το Μ Pack εαν μπαινουν βεβαια.Ευχαριστω εκ τω προτερων :original:
Τετραθυρο ειναι το αμάξωμα και θέλω να μάθω εάν μπαίνουν αυτά του M Pack όπως επίσης και εάν γνωρίζεται τη μαρκα των αμορτισέρ που φοράει τώρα το αμάξι (σενταν).
εμενα φοραει ΚΥΒ που ειναι σαν το δικο σου.
Ανάρτηση Βilstein με Η&R 3,5 φοράω κι εγώ στο 46αρι Cabrio,άψογο σε εμφάνιση αλλά και σε ''στήσιμο'' του αυτοκινήτου,βέβαια έχασα λίγο σε άνεση αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα....Όταν με το καλό φορέσεις την ανάρτηση μπάξε και μία μπάρα να έρθει να δέσει το γλυκό...thumb.Κάπου στα 550€ πήγε και σε μένα χωρίς την εργασία βέβαια...Συνιστώ ανεπιφύλακτα....
Θα το κοιτάξω τότε..Σας ευχαριστω πολυ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Μάλλον θα καταλήξω σε αυτά τα ελατηρια και όσον αφορά τα αμορτισέρ θα μιλήσω και με αντιπροσωπεία να δω τι θα μου προτείνουν.