Monsta να υποθεσω πως και αυτα τα παλιοαρωματικα που βαζουν τα πλυντηρια κανουν ζημια??
Printable View
Monsta να υποθεσω πως και αυτα τα παλιοαρωματικα που βαζουν τα πλυντηρια κανουν ζημια??
δε μου λετε λεβεντες αυτο το αρωμα που ηταν σε σχημα ρακετας και το κρεμουσες το θυμαστε? το εβαζα πριν καμια 10ρια χρονια και μου αφισε τις καλυτερες εντυπωσεις τωρα δεν μπορω να το βρω, γνωριζει κατι κανεις?
Οπως επισης το καθε δενδρακι οταν ακουμπαει το πλαστικο το καλοκαιρι που το χτυπα ο ηλιος αφηνει αποτυπωμα πανω στο πλαστικο...Παθων...
Παλαιοτερα ειχα τρελα με αρωματα μπορει και καθε βδομαδα να εβαζα αρωμα . . .
Μεχρι και το 330 το ειχα ετσι και μυριζε σαν taxi 30ετιας . . .
Τωρα πλεον τιποτα το καθαριζω πολυ τακτικα απο μεσα το αυτοκινητο μου και στο τελος
το αφηνω με ανοιχτες τις πορτες να παρει καθαρο αερα . . .
Την μαμα μυρωδια του bmw δεν την αλλαζω με την καμια . . .
ΥΓ . Στα υπολοιπα οχηματα βεβαια ειναι παντα με αρωμα μεχρι και το βυτιο που εχω
για την θερμανση . . .
Αν το αυτοκινητο μας ειναι καθαρο και δεν εχει και μυκητες το ψυγειο του a/c δεν υπαρχει κανενας λογος να μπει αρωματικο.
Αυτο που κανω εγω ειναι να περναω τρεις-τεσσερεις φορες το χρονο τα δερματινα με ενα ενυδατικο κερακι της sonax που εχει αρωμα λεμονι.
Το αρωμα παραμενει και καλυπτει και την μυρωδια του δερματινου σαλονιου.
Ακομα οταν εχει βραχει η κουκουλα απο βροχη η πλυσιμο το αυτοκινητο παραμενει στο γκαραζ με ανοιχτα παραθυρα.
Δεν βρισκω κανεναν λογο να βαλω αρωματικο στο αυτοκινητο,μου αρεσεουν πολυ οι μυρωδιες του!!!
Μια ακομα πολυ καλη λυση ειναι η εξης για αυτους που επιμενουν να εχουν αρωμα μεσα στο αυτοκινητο τους.
Φλουδες πορτοκαλιου στις οποιες εχουμε καρφωσει μερικα ξυλακια κανελας.Ολο το σετακι αυτο το βαζουμε μεσα σε ενα τουλι και το κρεμαμε κατο απο το καθησμα μας,καπου στον σκελετο που να μην εμποδιζει και τις κινησεις του καθησματος.
Εναλλακτικα:
Μασας ενα πακετο τριντεντ δυοσμο, μπαινεις μεσα, κλεινεις τα παραθυρα και αμολας μια κλανια διαρκειας.