Tελικα το προβλημα λυθηκε και οι αιτια τα 2 πισω τοπ mount δεν ειχε μεινει λαστιχο αναμεσα τους ειχε ξεσκιστει κυριολεκτικα τα αλλαξα και τα 2 κοστος 30 ευρω + 20 περαστικα.
Printable View
Tελικα το προβλημα λυθηκε και οι αιτια τα 2 πισω τοπ mount δεν ειχε μεινει λαστιχο αναμεσα τους ειχε ξεσκιστει κυριολεκτικα τα αλλαξα και τα 2 κοστος 30 ευρω + 20 περαστικα.
με το σήμα τι έκανες?
κοίτα να δεις και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μπροστά ιδιαίτερα όταν πέφτω με χαμηλή ταχύτητα σε λακούβες.Πραγματικά μου έχει ζαλίσει .......Άλλαξα αμορτισέρ και πάλι συνεχίζει ο θόρυβος. άυριο πάω για τοπ μαουντ.πάλι κάλα που χρειαζόμουν και αμορτισέρ για τι τώρα πραγματικά θα τσαντιζομουν.
To σημα ακομη εκρεμει αλλα θα κοιταχτει μεσα στο πασχα
καλα τι ξυλινο κρεβατι εχεις απο πλατανο μασιφ?? :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
πλεον σιδερενιο το λαδωνεις μια φορα στο τοσο αλλιως κοβω στροφες να μην γινομαστε και αδιακριτοι thumb
Πιθανότατα έχεις δίκαιο.Άλλαξα και τοπ μαουντ και τα ίδια κάνει.Αμορτισέρ και τοπ μαουντ τα άλλαξα παρέα με ένα φιλαρακί και πιγαιναμε με πιθανολογία.Έπειτα πέρασα απο ένα καλό μαστόρι που γνωρίζω και μου είπε και αυτός οτι και εσύ.Ξέρεις πόσο κοστίζουν΄Εειδή δεν έχω ιδέα έχουν αυτά λάστικα και να παίζει να θέλουν μόνο γρασάρισμα καθώς και τα ζαμφορ αν τα λεω σωστα ήταν ολοκαινουργια και κάναν μόνο γρασαρισμα στην εταιρείακαθώς το αυτοκίνητοα ήταν σε ακινησία απο το 2006 και όλα τα ελαστικά είναι με το μάτι είναι αφθαρτα
Αν θυμαάμαι καλά στο ε46 τα μαμά πάνε κανένα 100αρικο συν τοποθέτηση. Δεν επισκευάζονται, μόνο αλλαγή μπορεί να γίνει. Υπάρχουν και aftermarket όπως mayle και άλλα. προσωπικά δεν τα συνιστώ γιά οικογενειακή χρήση στο αυτοκίνητο. Η ακινησία σίγουρα επηρεάζει την ελαστικότητά τους, το ίδιο και η σκόνη και τα νερά που στεγνώνουν πάνω τους ... Αλλαξέ τα και θα εντυπωσιαστείς με το πόσο αθόρυβο θα γίνει το αμάξι μπροστά. thumb
εχω προβλημα παιδια! (φαινεται αλλωστε :th_Laie_67-1::hystericalbs1:).
σε ε36 αλλαχθηκαν αμορτισερ καινουργια (sachs perfomance) και επι της ευκαιριας αλλαξα και καινουργια top mounts (ενισχυμενα τα πισω απο e46 m3-μπροστα τα μαμα γνησια ολα).
λοιπον εκανα το πρωτο ταξιδι μου με τα καινουργια αμορτισερ μου (ελατηρια αφησα τα σνιτζερ τα τριποντα που τα φοραγα με χοντρομπουκαλα πριν) απο αθηνα-πυργο.
στο πηγαινε και ενω ειχε καροδρομο (μετα την κορινθο) εμεινα εκπληκτος πως αποροφουσε σε λακουβες και ανωμαλιες.ητανε σαν να περπαταγα σε βελουδο αντι για καροδρομο που ηταν.ολα αυτα δικαβαλος χωρις πραματα.
στο γυρνα ξεκιναω τρικαβαλος και τιγκα σχεδον το πορτμπαγαζ (λαικη αγορα απο το χωριο δωρα....:hystericalbs1:).
με το που περασα απο την πρωτη γουβα με 80χλμ ακουστηκε εναν διπλο ισχυρο χτυπημα (μεταλλικο) απο πισω!το ιδιο συνεχιζε να κανει σε ολο το δρομο σε αποτομες ανωμαλιες!(το εκανε 15 φορες μεχρι αθηνα αλλα σε αποτομες γουβες με πανω απο 70χλμ κ.λ.π.).εν τελει πηγαινα σαν κοτα γιατι δεν ηθελα να το μαγαρισω.
μου το εκανε και 2-3 φορες γυρω απο την γειτονια μου αλλα πιο απαλα (οχι σαν κροτο που εκανε στην εθνικη) μαλλον λογω χαμηλης ταχυτητας 40-50χλμ.
μετα την κορινθο που μπηκα στον αυτοκινητοδρο (καλη ποιοτητα ασφαλτου) πηγαινα μεχρι 120χλμ και δεν ακουγοτανε τιποτα!χαρτι το αμαξι!
γιατι κανει ετσι στις εντονες λακουβες?καμια ιδεα?εκανε καμια λαλακια ο αναρτησας?(δεν τα βαζα στον μηχανικο μου ο παπαρας καλυτερα?εχει τυχει σε κανεναν αλλον?
οπως ειπα τα top mount ειναι γνησια καινουργια!
υ.γ. εδω πριν εβαζα μπαγαζιερα φορτωμενος και δεν ακουγοτανε κιχ και τωρα πισω κανει λες και το βαρας με βαριοπουλα!σιγα το φορτωμα που του κανα....
συγνωμη αν κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα για τις τυχον απαντησεις.(θα το τσεκαρω στο μηχανικο ετσι και αλλιως...).