Νομιζω πως κανεις Λαθος.
Εξαρτατε που θα πας.thumb
Παντα θα υπολογιζουμε πως η τιμη του εδω λαστιχα ειναι με τοποθετηση και σε αυτη του camskill θα υπολογιζουμε μεταφορικα+τοποθετηση.
Printable View
Aυτοι που εχουν δωσει πολλα χανουν και πολλα{σπιτια-αυτοκινητα-οικοπεδα}βεβαια στα αυτοκινητα ακσιζει να σημειωθει οτι απο 1400 κυβικα και κατω οι τιμες κρατανε καπως θα ελεγα..
Για αυτοκίνητα συμφωνώ ... Αν και πάλι όταν έχεις ένα καλό αυτοκίνητο , δεν υπάρχει λόγος να το πουλησεις και να χάσεις τόσα λεφτά . Αλλά σπίτι και οικόπεδο δεν βγαίνεις χαμένος ...
Ενα διαμερισμα 150 τεμ παραδειγμα στο καβουρι που ειναι η ποιο ακριβη περιοχη στην ελλαδα ανα τετραγωνικο μετρο ειναι δυσκολο να πεσει η αξια του οπως και το ιδιο ισχυει σε Εκαλη- πολιτεία που κανενας απο εκι δεν πουλαει.
Σε ποιο χαμηλα στρωματα απο αυτα που ανεφερα κατι διαμερισματα στην γλυφαδα που ζηταγαν καποτε για 100 τεμ κατι 500αρες τωρα δεν υπαρχουν αυτα.
Βαγγέλη, εννοείται πως την τιμή τη συγκρίνω με μεταφορικά και τοποθέτηση. Την έκανα την έρευνά μου στην Αθήνα πριν ψωνίσω τελικά από τον cam. Η διαφορά τιμής άξιζε με το παραπάνω την αναμονή της 1 βδομάδας. Ξέρω ότι ανάλογη έρευνα έκανες και εσύ πρόσφατα και σωστά κατέληξες στα avon που η τιμή ήταν κοντά στου cam.
Σπύρο γενικά συμφωνώ με αυτό που λες. Ομως ο λαστιχάς μου με υποστηρίζει άριστα, παρότι αγοράζω από cam. thumb
Είμαστε εντελώς off-topic αλλά θα 'θελα να σε διορθώσω σε κάτι:
Ειδικά σε Εκάλη-Πολιτεία φεύγουν ακίνητα σε τιμές-σκότωμα. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
1. Μεζονέτες σε συγκρότημα μονοκατοικιών στην Εκάλη, παραπλεύρως της Ε.Ο. και πολύ κοντά στο MEGA AB επωλήθηκαν σε τιμές κάτω της αντικειμενικής.
2. Φίλος φίλου που αγόρασε μεζονέτα στην Θέτιδος (Εκάλη) προς 1.200.000 πριν 2 χρόνια, αναγκάστηκε να την πουλήσει φέτος (όχι για οικονομικούς λόγους αλλά για λόγους υγείας της μητέρας του). Η τιμή που έπιασε μετά από πολύμηνη αναμονή ήταν 800.000 ευρώ.
3. Οικόπεδο (αδόμητο) πελάτου μου στην Εκάλη: Aγοράστηκε προς 2.000.000 ευρώ πριν 2 χρόνια και σήμερα αναζητά αγοραστή απεγνωσμένα (και με οικοδομική άδεια των ISV).
Για Γλυφάδα μη μιλάς καθόλου: 100 τετραγωνικά + παράνομο κτίσμα στο δώμα = όχι 500άρες αλλά 700άρες και βάλε. Είμαι εκτιμητής για το ΤΤ και δεν πιστεύω αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου. Το πολύ χρήμα δεν ήταν ΠΟΤΕ στα Β.Π. αλλά στα Ν.Π. Το τελευταίο που είδα ήταν 95 τετραγωνικά στο Καβούρι να πωλείται προς 1,5 μύρριο. Είπε κανείς τίποτα?
Ειστε πλεον ον τοπικ.
Αλλαξα το θεμα.