Αρχικό μήνυμα απο
alexm
Θωμα εχω μια προσφορα για ανταλλαγη με σχετικα λογικο κοστος.
Προβλημα τεκμηριου -ασφαλεια-τελη δεν τιθεται αφου το Μ5 εχει τα ιδια και περισσοτερα, ασε που το bmw εχει πρωτη αδεια τον 8 του 2007 ενω το 430 το 2011 γινεται 5ατιας με τα γνωστα οφελη (τεκμηριο).
Με το Μ5 κανω περιπου 3-4000 χλμ τον χρονο και αν.
Πριν λιγες μερες ανταλαξα την παλια corolla που ειχα για την δουλεια με corolla 2001 vvti και ετσι εχω καλυψει τις 4-5 θεσιες μεταφορες και δεν με ζαλιζουν οι κορες μου,παλι με το παλιο θα μας πας :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Οδηγησα σε νορμαλ ρυθμους το 430 και μου αρεσε πολυ το καθισμα που ακουμπαει στον δρομο και η γενικη αισθηση οδηγησης που σου δινει αν και το Μ5 ειναι ποιο πληρης και ποιο ποιοτικο σε οτι αφορα το εσωτερικο.
Εαν εξαιρεσεις το πρωτο μου τουτου Opel Kadett e του 85 (που μεσα στην εγγυηση ειχα αλαξει το μισο) μετα με corolla-celica-e36-e46-525 e60-530 e60 -m5 εκτος τυπικα σερβις και κατι πολυ ψιλα δεν ειχα θεματα βλαβων.
Θα εχω τα ιδια με το 430? ή θα τρεχω καθε λιγο και λιγακι στην πρωτευουσα με αγνωστες οικονομικες συνεπειες;
Πραγματικα το παλευω μεσα μου και προσπαθω να εχω τουλαχιστον τις πιθανοτητες με το μερος μου.