και ποιος δε θα ριχνοταν αν το επερναν χαμπαρι...
πρωτη φορα τι τρωω ετσι...
Printable View
πλ'ηρωσε τα και άστο να πάει στον διάλο ρε μήτσο...
τουλάχιστο να ευχαριστηθείς το spoiler...απλά πρόσεχε
την επόμενη αγορά που θα κάνεις να μην την ξαναπατήσεις.
υγ. το ίδιο θέλω να πάρω και εγώ!!!!!!!
παρε τηλ. στην FEDEX k πες τους οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να αναλαβουν τον εκτελωνισμο του συγκεκριμενου πακετου κ οτι θα το κανεις μονος σου!
Θα φας πακετο , θα περιμενεις ουρες , θα χασεις μια μερα γιατι ''προηγουνται'' οι τελωνηδες που λαδωνουν...κ πιστεψε με ειναι αρκετοι!
για την δουλεια σου που θα χρειαστει 1 τεταρτακι, θα κανεις ενα πρωινο ολοκληρο
αν εχεις χρονο , καντο...μην τους χαρισεις λεφτα!
αν παλι δεν θες να ταλαιπωρηθεις κ ο χρονος σου ειναι χρημα...δωστα, αλλα την επομενη φορα προσεξε!ΜΟΝΟ USPS οπως προειπαν οι συμφορουμιτες!
Προσωπικα εφερα τις οθονες των προσκεφαλων του αυτοκινητου μου (την ειχα πατησει)...εφαγα μια μερα αλλα μου ρθε αρκετα πιο φθηνα απο τα κορακια τους τελωνηδες!
Mου θυμίζει την περίπτωση φίλου που μετακόμισε από usa και έστειλε τον υπολογιστή του με ups ελλάδα, δηλώνοντας για να εξασφαλιστεί σε περίπτωση απώλειας αξία 2,000 δολάρια. Του ζητήσανε 700 ευρώ για εκτελωνισμό! Τελικά εκτελωνίστηκε σαν μαξιλάρι (!!!!) με κόστος 100 ευρώ δια των γνωστών οδών....
Πρόσφατα είχα βρει γνήσιο σπόιλερ hamann στο ebay το οποίο θα μου κόστιζε 250 ευρώ με μεταφορικά usps. Να διευκρινίσω πως το ίδιο Part σε ερώτηση που έκανα στη hamann γερμανίας μου το δίνανε 615 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Τελικά αποφάσισα πως στάνταρ θα το σπάσω πολύ σύντομα στη χώρα που ζούμε και είναι κρίμα....οπότε δεν το πήρα. offtopic τέλος.
Τέλος, ψάχνομαι να αγοράσω τα λάστιχα στεγανοποίησης για τις πόρτες που ως γνωστόν στα 46άρια ξεραίνονται και τρίζουν κλπ. Τα βρήκα από αμερική στο getbmwparts.com με 450 ευρώ και για τις δύο πόρτες με μεταφορικά (σημειωτέον η αντιπροσωπεία ζητάει 315 έκαστο). Παρότι η τιμή είναι super και η μεταφορά με usps δεν τα έχω παραγγείλει ακόμη διότι φοβάμαι μην τα πληρώσω χρυσά στο τελωνείο. Έχω ακούσει πως ακόμη και με usps τα μεγάλα πακέτα τα τσιμπάνε....