Σίγουρα παίζει και αρκετοί προτίμησαν να μην ξοδευτούν τέτοιες μέρες για τους άχρηστους...
Ευτυχώς όμως... οι περισσότεροι που απείχαν, απείχαν συνειδητά και είναι εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης.... μαζεύονται εύκολα όταν χρειαστεί... :whistle:
Printable View
Μου λετε να παω να ψηφισω...
"Ποιον"? Απανταω εγω
"Καποιον" μου λετε..."Καποιον αλλο...."
"Ποιον" Ξαναρωταω εγω....
"Οχι τα μεγαλα κομματα" μου ξεκαθαριζετε εσεις...
Και σκεφτομαι...."Μα πως οι Κυνηγοι θα σωσουν αυτον τον τοπο"?
Εεεεεεεε????? Πωωωωως???
Μονο αμα βγει καμια Παπαρηγα....εκει θα τους τρελανουμε τελειως τους Ευρω πεους
.....Θα πουν..."Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"!!!!
Ενα σοβαρο και ευλογο ερωτημα μου ειναι λοιπον το εξης.
Αφου τα εχουν κανει τοοοοοσο σκατα τα δυο μεγαλυτερα κομματα,ποοοσο σκατα θα τα κανουν τα μικροτερα????
Εεεεε?
Σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα να παω να ψηφισω στις βουλευτικες.
Υ.Γ. Συνταρακτικο το ποστ του Γιωργου...καταθεση ψυχης.Τα σεβη μου Γιωργο
Ημουν και εγω εφορευτικη την Κυριακη...
Μια παρατηρηση που ακουσα απο εναν γνωστο που "εδωσε" φετος πρωτη φορα ειναι οτι,
πολυ βρωμα...μα πολυ βρωμα στην ελληνικη πολιτικη.
Ακομα και στα χαμηλοτερα στρωματα, φανταστειτε στα ψηλα.
Μαλλον πολυ δυσκολα να προοδευσει ενας "καθαρος" σ'αυτα τα σκατα.
οριστε.
καμαρωστε το ναο της δημοκρατιας...
απο την ερευνα της καθημερινης...
https://i465.photobucket.com/albums/...ar3/879879.jpg
Ολοι ειχαμε υποψια για το τι χρημα "κυκλοφορουσε" στη Βουλη.
Αλλα...ειναι δυνατον ??
Πως γινεται ρε παιδια ??
Ολα ειναι μπ@υρδελο στην Ελλαδα, χρεωκοπημενα και στους βουλευτες τοσα λεφτα ???
Πως?
:shok::shok:
Οπως ειπε και ο ΝικοςΕ60 σε καποια τοποθετηση του η μειοψηφια αποφασιζει για την πλειοψηφια κατι το οποιο συμβανει λογω του εκλογικου νομου που εφτιαξαν οι αρχιαπατεωνες πολιτικοι μας ετσι ωστε να μην χρειαζετε να ψηφιζει ολος ο κοσμος ή εστω η πλειοψηφια αλλα να αρκει ο στρατος που εχουν φτιαξει απο ολους αυτους που εχουν διορισει μεχρι τωρα ή απο αυτους που εχουν "εξυπηρετησει" με οποιοδηποτε τροπο.
Αφου λοιπον πηγα και εγω να κανω το καθηκον μου και να ριξω μαυρο σε ολους αυτους που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση,χθες το πρωι πηγα στην δουλεια μου και απο αυτο που περασα χθες (μιλαμε για πολυ τζογο) λεω και εγω ΝΑΙ παρτε και αλλα μετρα αλλα στραφειτε προς την σωστη κατευθυνση,μην τσακιζετε αλλο τον δημοσιο υπαλληλο,τον συνταξιουχο,τον μεροκαματιαρη και τον επιχειρηματια που εχει μια δουλιτσα και εκτος απο αυτον ζουνε και 2-3 οικογενειες ακομα που δουλευουν εκει.
Τσακιστε αυτους που αισχροκερδουν εις βαρος μας,αυτους που πραγματικα κλεβουν υπερογκα ποσα,βρειτε τροπο να μην μπορουν να αποκρυπτουν τιποτα απο την φορολογικη δηλωση που κανουν ολοι αυτοι που εχουν μια ωραια βιτρινα και απο πισω υπαρχει σκοταδι,ψαξτε να βρειτε οσους εχουν διαχειριστει δημοσιο χρημα και απαιτηστε να μας πουνε που πηγαν τα λεφτα,καντε κατι προς την σωστη κατευθυνση.
Εχωντας ολες αυτες τις σκεψεις στο μυαλο μου γυρισα σπιτι και την ωρα που εφτασα στη πορτα βλεπω φακελο απο το Υπουργειο παραΟικονομιας,λεω α ωραια η επιστροφη του φορου ειναι,να τα λεφτα να παρουμε το σημα της Μπεμπας,αμ δε.Μου στειλανε περαιωση 2000 ευρω για το καταστημα κινητης τηλεφωνιας που ειχα και το οποιο εχω κλεισει απο τον Σεπτεμβρη του 2003.
Αν μια μερα μετα τις εκλογες ηρθαν τετοια ειδοποιητηρια μεχρι το τελος του χρονου και αφου εχουν και την εγκριση του Ελληνικου λαου οπως ανακοινωσε ο Πρωθυπουργος-extreme games,τι θα επακολουθησει;
Ρε δεν πατε στον :ranting2::ranting2: και οι 300,που αντι να καταλαβετε τι εγινε την Κυριακη βγηκατε ολοι στα παραθυρα και λεγατε πως νικησατε ολοι,αντι να νιωσετε την απαξιωση του κοσμου εχετε και το θρασος να μιλατε κιολας.
Ουστ ρε μαυρο και την επομενη Κυριακη και οπου σας πετυχαινουμε θα σας περιποιουμαστε οπως σας πρεπει.
Αφιερωμενο: https://www.youtube.com/watch?v=5X0X...?v=5X0XxluGtiU