Συμφωνω!!!
Printable View
αν μιλήσετε με τον δημήτρη, θα του πείτε στο τέλος, ότι του λέμε και εμείς που τον ξέρουμε...
ο άνθρωπος δεν είναι κάνας κάγκουρας, απλά παρασείρετε και ενθουσιάζεται εύκολα με
ότι βλέπει και έχει σχέση με το Μ3.
είναι κρίμα τόσα λεφτά που έχει ρίξει για να φτιάξει στο τέλος ένα έκτρωμα...
πιστεύω πως το μπάξιμο είναι μέχρι ενός σημείου. αν το περάσεις αυτό το σημείο, μετά αρχίζει
και χαλάει όλη η φάση.
όσο για τα συγκεκριμένα φτερά... οκ σε ένα αυτοκίνητο που είναι πιστάδικο μετράνε.
σε ένα αυτοκίνητο χρήσης, όπως το έχει ο δημήτρης θα έλεγα πως είναι to much...
anyway, δικά του τα γένια δικά του και τα χτένια...την γνώμη μας την είπαμε, απο εκεί και
πέρα αυτός αποφασίζει...
Πο πο...αποτι βλεπω Μητσο, ξυπνησανε ολοι με κεφακια ΚΡΑΑ ΚΡΑΑ!!...χαχαχαχα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Και μενα η γνωμη μου ειναι να μην δωσεις λεφτα για το λουκ! Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο για λουκ! Ειναι υπερτουμπανο!! Οπως ειπανε και παραπανω, να γινει το μπαξιμο του alpha n...!!! Εξαλλου η εξωτερικη εμφανιση, ειναι κατι ευαισθητο... το καλαισθητο απο την υπερβολη ειναι διπλα διπλα..
πω πωω!!!
μονο τουβλα που δεν με ριχνετε!!!
ρε Θωμα αυτα θα ειναι βαμενα!
αχαχαχααχαχαχ
αυτα ειναι τα τελευταια!!
που βαζω να ξερεις τιποτα αλλο!
Moνο με φτερα εμπροs θα ειναι ασχημο.Εαν αποφασισειs να αλλαξειs το look πρεπει να αλλαξειs και πισω... και μαρσπιε....και....και....και....
Εσυ αποφασιζειs.
μητσο τωρα που τα βλεπω καλυτερα δεν μου αρεσαν κ μενα .ασε που εχει δικιο ο theome.. μπαξε κατι αλλο... αστο οπωσ ειναι...........τουμπανακι.....:ori ginal:
εγωωωωωω
θα τα παρω! μετα θα μου λες θελω και γω και μετα θα σου λεω παρε τα κακκαλα μου!
χεεχεχεχεχχεεχεχ