Printable View
Ruf aus Deutschland gekommen!!!
Κλικ στην υπογραφη εκανες;
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Κλικ στην υπογραφη εκανες; :th_Laie_67-1:Oχι ρε...
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Κλικ στην υπογραφη εκανες; το έχω ξαναδεί ρε... πολύ κλάμα μιλάμε την πρώτη φορά που το είδα... ειδικά αυτή η φότο είναι άστα να πάνε...:hystericalbs1::hystericalbs1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Thomelef το έχω ξαναδεί ρε... πολύ κλάμα μιλάμε την πρώτη φορά που το είδα... ειδικά αυτή η φότο είναι άστα να πάνε...:hystericalbs1::hystericalbs1: Αυτη η φοτο ειναι παγιδα. Ολοι κοιτανε το τσιπτουνι αλλα ολα τα λεφτα ειναι στην πορτα! Το κουρτινακι το ειδες;
εγώ πανί για projector νόμιζα πως είχε.
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Π@υτ@να εφορεια μας εχει φαει τα καλυτερα χρονια :ranting2::ranting2::ranting2: Ρε Γιάννη, όποιον έχει τα λεφτά να χτυπήσει το εργαλείο αυτό, η εφορία θα τον σκιάξει?? Α ρε πόρσε με τα θηρία σου...δε δανείζεις κανένα και στους Βαυαρούς που μας έχουν ταράξει στα μαμούθ suv και στα καθαρόαιμα του 1,5 τόνου...
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Thomelef το έχω ξαναδεί ρε... πολύ κλάμα μιλάμε την πρώτη φορά που το είδα... ειδικά αυτή η φότο είναι άστα να πάνε...:hystericalbs1::hystericalbs1: Εγω τωρα γιατι μπερδευτηκα?!
Που μπερδευτηκες;
Τωρα προσεξα κατι και ξεμπερδευτηκα!!!