Ρεβύθι φίλε Αντώνη θα φάω ΜΟΝΟ στο χούμους και πουθενά αλλού.
Ευχαριστώ πολύ :D
Printable View
εκτος απο τον ιλι καλος ειναι και ο lavazza.
Toν δοκιμασα πρωτη φορα ιταλια στο δρομο!
Μετα πηρα και για το σπιτι 2 πακετακια που συμειωτεων ειχαν διαφορετικη λιγο γευση απο αυτον που εχω αγορασει τωρα απο ελλαδα.
Τον δοκιμασα σε caffe, στην αγορα και μου αρεσε κι εμενα.
Η εταιρεια αυτη φτιαχνει ωραια αξεσουαρ (πορτοφολια, τσαντακια κτλ) και τον εχω ξανακουσει τον καφε της. Εχει και σχεση με τη γνωστη Lambo ο δημιουργος της, ξαδερφος - αδερφος κατι τετοιο νομιζω
Επισης, επισης. Και πρωτη φορα χουμους εφαγα στις ΗΠΑ απο οικογενιακο φιλο, Ελληνοαμερικανικο, που ειχε ενα ωραιο εστιατοριο εκει.
Καθε εταιρεια βγαζει παραπανω απο ενα τυπους καφε, ισως γι'αυτο και η διαφορα γευσης.
Lavazza μαυρος και μονο.
Τον αγοραζεις και κομμενο αλλα και σε κοκκους που τον προτιμω γιατι κοβω την μεριδα μου εκεινη τη στιγμη!!!
Θεωρω πως ο καλυτερος ειναι ο illy αλλα αρκετα ακριβος.
Ο αμεσως επομενος ειναι ο Segafredo τον οποιο και χρησιμοποιω στο μαγαζι την μπλε συσκευασια αλλα και την κοκκινη το λιγο πιο βαρυ χαρμανι.
Απο και και μετα για ενα καφε παιζει ρολο η μηχανη και εδω θελω να πω πως οι μη επαγγελματικες υστερουν σε σχεση με τις επαγγελματικες αλλα και ο ανθρωπος που φτιαχνει τον καφε ο μπουφετζης δλδ με οτι αυτο συνεπαγεται.
Οταν ο μπουφετζης - παρασκευαστης ξερει τοτε οποια μαρκα και αν ειναι ο καφες καλο καφε θα πιεις.
Εχουν βγει καποιες μηχανες μικρογραφιες των επαγγελματικων οι οποιες κανουν πολυ καλο καφε χωρις παροχη νερου απλα με μποιλερ που του βαζεις εσυ νερο.
Θες ομως και μυλο για να τον φρεσκοκοβεις.
Ο Jolly λεει τιποτα ? τον εχει δοκιμασει κανεις ?
illy......απο esspreso μου αρεσει....
Αλλα συνηθως πινω ελληνικο(τουρκικο) παπαγαλο!!!
ILLY και LAVAZZA έχω στη δουλειά αλλά σπίτι μόνο NESPRESSO
ότι και να σας πω είναι λίγο... ασε που είναι μια νέα εμπειρία συνεχώς γιατί έχει 16 πικοιλίες να διαλέξεις
Το καλό είναι ότι αν πάρεις τώρα μια μηχανή nespresso δίνουν δώρο ένα aeroccino (το μηχάνημα που φτιάχνει ζεστό και κρύο αφρόγαλα).
Τα κακά είναι ότι συγκεκριμένες μηχανές και μόνο παίρνουν κάψουλες nespresso, είναι ακριβές (0,40-0,45¤ ανά κάψουλα) και μπορείς να τις αγοράσεις μόνο απο Μαρούσι ή απο internet. Εμένα όμως με βολεύει αυτό γιατί δίνω πρωί παραγγελία και την άλλη μέρα έχω τις κάψουλες Κέρκυρα χωρίς μεταφορικά για μεγάλες παραγγελίες