Το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες λογω δουλειας.Η ρυθμιση της περιοχης ειναι στο Greece.Αλλαξε το σε Germany και θα σου ξαναγινει εγχρωμο.Ετσι απλα.
+1thumb
05-09-10, 22:51
Gregory_///M
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο m3est
Το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες λογω δουλειας.Η ρυθμιση της περιοχης ειναι στο Greece.Αλλαξε το σε Germany και θα σου ξαναγινει εγχρωμο.Ετσι απλα.
+1000000 :worthy::worthy::worthy:
Το διάβασα πριν λίγο και κατέβηκα αμέσως στο parking να το δοκιμάσω...
Όλα έγχρωμα ξανά!!! thumb :thanks: :thanks:
06-09-10, 11:22
m3est
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M
+1000000 :worthy::worthy::worthy:
Το διάβασα πριν λίγο και κατέβηκα αμέσως στο parking να το δοκιμάσω...
Όλα έγχρωμα ξανά!!! thumb :thanks: :thanks:
:thanks: να λεμε στο BMWfans που μας ενωνει και αναταλλασουμε χρησιμες πληροφοριες μεταξυ μας.:thnx:
06-09-10, 11:32
Gregory_///M
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο m3est
:thanks: να λεμε στο BMWfans που μας ενωνει και αναταλλασουμε χρησιμες πληροφοριες μεταξυ μας.:thnx:
:1::clap:
06-09-10, 11:39
NickE60
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο m3est
Δίδαγμα Νο1: Ξεκινάμε από τα εύκολα και τα απλά και μετά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι πάμε στα δυσκολότερα! thumb
Αχ Γρηγόρη!!! :thumbsup:
06-09-10, 11:42
driftakos
ασχετο, αλλα αυτο πρεπει να ειναι γενικο το προβλημα σε tvtuners. το ιδιο ειχα κ εγω σε καρτα τηλεορασης στο πισι μου...Μηπως θα πρεπει να ενημερωθουν οι κατασκευαστες τετοιων καρτων για την υπαρχουσα κατασταση στην Ελλαδα?
06-09-10, 11:45
Monsta
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NickE60
τα εύκολα και τα απλά
Αυτό όμως ήταν από τα ΑΠΙΘΑΝΑ εύκολα... :thumbsup:
06-09-10, 11:46
Gregory_///M
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NickE60
Δίδαγμα Νο1: Ξεκινάμε από τα εύκολα και τα απλά και μετά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι πάμε στα δυσκολότερα! thumb
Αχ Γρηγόρη!!! :thumbsup:
Έτσι είναι Νίκο...thumb
κάποια στιγμή μάλλον το πείραξα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτό. :th_Laie_67-1: