καλη θυτεια στρατακο.......τι ειναι 9 μηνες μωρε τιποτα...ποτε θα πας ποτε θα ερθεις δεν θα καταλαβεις......
εμεις καναμε το διπλασιο.....
που θα παρουσιαστεις στρατο???
Printable View
καλη θυτεια στρατακο.......τι ειναι 9 μηνες μωρε τιποτα...ποτε θα πας ποτε θα ερθεις δεν θα καταλαβεις......
εμεις καναμε το διπλασιο.....
που θα παρουσιαστεις στρατο???
Στράτο φίλε, καλή θητεία να έχεις, όπως είπε και ο Θάνος είναι μικρό το διάστημα και δεν θα καταλάβεις πότε θα περάσει!! :thumbsup: :thumbsup:
Και πάλι σας υπερευχαριστώ όλους. Εγώπάω με την καλύτερη διάθεση και με την απόφαση κανένας να μην μου σπάσει τα νεύρα και να γυρήσω και καμιά 10αριά κιλά λιγότερο να φάμε και κανένα λουκάνικο χαχαχαχαχαχαχ.
Θάνο στο Μ. Πεύκο παρουσιάζομαι στις ειδικές δυνάμεις. Εχτές μίλησα με τον ΓΙΑΝΝΗ και το μόνο που επέμενε ήταν να πάω στους αλεξιπτωτιστές :helpsmilie::sm-scared5:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Βασίλη βλέποντας και κάνοντας αν και δεν νομίζω οτι θέλω να τραβηχτώ τόσο πολύ. Αυτός ο Γιάννης όμως ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ....
Κρίμα που θα έχω φτηνοκινητό μαζί και δεν θα μπορώ να μπαίνω στο φόρουμ
Αφού ορκιστείς δηλώνεις που θες να πάς και αν έχεις τις "προδιαγραφές" σε παίρνουν. Το θέμα δεν είναι η εμπειρία και εγκεφαλικά οτι θες να κάνεις κάτι τέτοιο, είναι οτι αμα γίνει η "στραβή" εσένα φωνάζουν πρώτο. Ας πάνε τα παιδιά κάποιων άλλων που..... ας μην πώ. Σημείωση: είμαι ίδια σειρά με τον Κασσιδόκωστα. Λες να συναντηθούμε εκεί στα άρματα?
Κανένα άρμα έχει εκεί να το πάμε με τα όσα στις βουνοπλαγιές? :hystericalbs1:
Στράτο μη μασάς τίποτα, και είμαι σίγουρος πως αυτό θα κάνεις.
Με το καλό να παρουσιαστείς και καλή θητεία.