Tο Μ6 δεν είναι στα υποψήφια ;
Printable View
Tο Μ6 δεν είναι στα υποψήφια ;
Χριστόφορε, το csl ειναι συλλεκτικο. Εαν ειναι σε αριστη κατάσταση, λέω αυτό!
Έλα Κρητη να το βολταρεις και μετά αποφασίζεις. Εγώ θα έλεγα όχι csl εκτός και αν θες να το κρατήσεις ως συλλεκτικό.
Τώρα πέρα απο την πλάκα οι δρόμοι της Κύπρου, οι αποστάσεις και το ανάγλυφο θέλουν να έχουν αρκετή ροπή. Το CSL είναι αρκετά ειδική κατασκευή εκτός αν όπως είπε ο Μάνος το θέλει ο Σεφ για συλλεκτικό.
Τα Μ5 και Μ6 δεν θα τον βολέψουν στους δρόμους της Λεμεσού. Καλήτερα Μ3 Ε92 που θα τον ιανοποιήσει απόλυτα, γιατί και τις γρήγορες βόλτες του θα κάνει και την άνεση του θα έχει. Αλλά για απολειστική χρήση εντός πόλης και όχι εκδρομές προς το Τρόοδος θα γίνει κουραστικό με το σφιχτό τιμόνι και ανάρτηση που έχει και με το ελαφρά πιο σφιχτό σαλόνι του.
Για μένα μια ψήφος σε Μ3 Ε92 και 335.
M6...
έτσι λέω κι εγώ... από Μ3 σε csl θα σου περάσει γρήγορα ...από γκάζια μην περιμένεις να τρελαθείς (σε σχέση με το Μ3) από ήχο και αίσθηση εντάξει ..άλλη φάση.
Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις είναι ονειρεμένο παιχνίδι! Αν όχι, μην το πάρεις, πήγαινε σε Ε92 Μ3 ...λίγο πιο "δυσκίνητο" και αρκετά πιο πολυτελές, αλλά αν κάποτε βαρεθείς, έχει περιθώρια για τρελές βελτιώσεις με τα σύγχρονα κιτ ..σαν αυτά που μας συνοδεύουν πολλές φορές στις βόλτες μας... από γκάζια απλά είναι αλλού... δύσκολα θα βρεθεί αμάξι να σταθεί δίπλα...
ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ...ΚΑΛΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.....ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΦ....ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ...ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΣ?ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ....ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟ1 ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ....ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΥΨΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝΒ ΟΛΛΑ ΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΕΣΠΑ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ Τ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΩΔΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑΛΕΙΩΝΟΥΝ?ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ.....ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ Η ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΑΛΑΖΕΙ......ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ
Σωστος!!!αν και μονο 22χρονων (απο οτι λεει στο προφιλ σου)εντοπισες κατι πολυ σημαντικο που στις μερες μας θελει προσοχη!thumb
Θελω να πιστευω οτι ο "σεφ" ξερει απο συναλλαγες γιατι εχει αλλαξει αρκετα αμαξια,ομως παλι αυτο δε σημαινει οτι δεν θελει προσοχη!
Οσο για σενα "σεφ" σε ζηλευω που εχεις τετοιες επιλογες !!!:thumbsup:
Δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος.....///Μ5!!!
Οχι οτι με χαλαει εαν ειχα οτιδηποτε σε ///Μ...:whistle:
Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις.
Ειναι απ την μια μερια ευχάριστος πονοκέφαλος να εχω να επιλέξω μεταξυ αυτων αυτοκινήτων. Απ την αλλη, πρέπει να μετρήσω το πουγκί μου, τις αναγκες της οικογένειας (δεν αναφέρομαι για μεταφορικό μεσο γιατι εχω και αλλο αμαξι) και τέλος το πάθος και την τρελα που κουβαλάω για αμαξια.
Ανέκαθεν το αμάξι ΜΟΥ (και οχι της οικογένειας) λειτουργούσε οποτε το καβαλουσα, σαν φαρμακο εναντι στα καθημερινά προβληματα, στην πίεση της δουλειάς και στο στρες. Παθαινα κατι παρόμιο πιστεύω με την αρρωστια που εχουν αρκετοί με τις μεγαλες μηχανές νομίζω.
Το ξερω οτι αμα πάρω το csl θα κανω και γαμηλια τελετη...Απ την αλλη δεν υπαρχει csl εδω στην Κυπρο. Φαινετε δεν ειμαστε πολλοι οι μουρλοι...
Θα δω τι θα κανω.....Με βαλατε σε σκεψεις.
@Mιλτο, εισαι γατα.
Ομως,εκτος του οτι η νομοθεσία εδω στην Κυπρο ειναι διαφορετική και πολύ πιο αυστηρή οσον αφορα τις επιταγες,
ειδικά εδω στην Λεμεσό, δεν μπορει ο καθε τυχων να κανει σε μενα πουστια....;)
Γιατί δεν χτυπάς 335 που παίρνει αλογάκια εύκολα και θα μείνουν χρήματα και για άλλο ένα πιο φτηνό όχημα ?
Εγώ πάντως θα πήγαινα σε Μ5 ή Ε92 Μ3 αν έπρεπε να διαλέξω ένα απο αυτά που είπες