ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Printable View
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ο Γιωργακης δεν κανει τιποτα χωρις την αδεια
απο τα αμερικανακια.
Αν καταλαβαίνω καλά ανεφέρεται στους "ταγμένους/βολεμένους" σε πολιτικές δυνάμεις... που τους φταίνε πάντα "οι άλλοι".
Μακάρι να γινόταν να πληρώσουν αυτοί πρώτοι απ' όλους το λογαριασμό... φοβάμαι πως θα πληρώσουν τελευταίοι, όμως θα τους στοιχίσει ακριβά... είναι άλλη η πίκρα του να μην έχεις τίποτα, ή λίγα και να τα χάνεις και άλλη η πίκρα του να έχεις τα πάντα και να τα χάνεις.... ή με άλλα λόγια ...να έχεις εσύ τα πάντα επειδή είχες τον "τρόπο σου" καταδικάζοντας το μέλλον του παιδιού σου που θα μεγαλώσει στην έχθρα και την ανασφάλεια... γιατί όπως έχει αποδειχτεί ...ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιον.....
Αν έχω κάνει λάθος εκτίμηση θέλω να μου το πεις... δεν τα πιάνω εύκολα τα καλλιτεχνικά.... :whistle: :thumbsup:
Νικο
https://wikilivres.info/wiki/Listen,_Little_Man!
τυπωσε το, αφιερωσε του μερικες ωρες και κρατα οτι σου χρειαζεται
η μαγεια του ειναι πως μιλαει για ολα.
αν δε το βγάζει το λινκ του Σνούπυ το έχει κ εδώ https://www.listenlittleman.com/
είχε αναφερθεί και πολύ μάλιστα στον Ελληνικό τύπο ότι στην επίσκεψη θα μίλαγαν για τα πετρέλαια.
Μάλιστα μια θεωρία λέει ότι το ΔΝΤ (αφεντικό του είναι οι ΗΠΑ αφού δίνουν τα περισσότερα χρήματα απο όλους στο ΔΝΤ και τα θέλουν πίσω) μας θέλει με το πιστόλι στο κρόταφο, σχεδόν χρεωκοπημένους ώστε Έλληνες και Τούρκοι να τα βρούμε και να πάρουμε το 40% (όπως σωστά αναφέρθηκε) του πετρελαίου ενώ η Αμερικανική εταιρεία που θα αναλάβει το έργο μόνο το 60%
10μυρια εμεις 70 μυρια αυτοι... πως φανταζετε οτι θελουν τα μερτικα?
ωωω καλά που μου το έδειξες!
Απ' ότι πρόλαβα να διαβάσω ο ψυχίατρος-συγγραφέας μας λέει να κοιτάξουμε να περνάμε εμείς καλά και να πάψει να μας πολυ-απασχολεί το τι συμβαίνει γύρω μας, χοντρικά μας λέει να βάλουμε παρωπίδες και έτσι θα αισθανθούμε ευτυχείς... Ισως το 1900 να γινόταν έτσι, ίσως και η σημερινή κατάσταση να είναι απόρροια μιας τέτοιας φιλοσοφίας... ίσως είναι το αγαπημένο βιβλίο των ανώτερων κοινωνικά στρωμάτων γιατί έτσι βολεύει. Διαφωνώ με τους στοχασμούς του κυρίου Reich, ίσως να ήταν ευκατάστατος και να τα έβλεπε έτσι, δεν ξέρω αν είχε παιδιά στη ζωή του, ανθρώπινες ψυχές να μεγαλώσει δηλαδή και να φροντίσει να ενταχτούν με την αξία τους στην κοινωνία.
Τέλος πάντων, τα λόγια είναι εύκολα να τα λες, η πράξη είναι εντελώς διαφορετική σήμερα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, αυτή η λογική μας στέλνει κατ' ευθείαν στην παγκοσμιοποίηση.... Αν μας κάνουν ένα "καλό" εμβόλιο ίσως να το πετύχουν πιό εύκολα αυτό....
Αν του έδινε τον τίτλο "Get a life" θα ήταν πιό έγκυρος/αντιπροσωπευτικός και καθόλου μεταφορικός/ειρωνικός...