Σωστά! ..τι πράμα είναι αυτό ολόκληρη λέξη δίπλα στο "///Μ3" thumb
Printable View
Μα και εμεις αυτο βλεπουμε thumb
Ο ιδιοκτήτης πρέπει να ήταν πολύ ψείρας ....διπλό το έχει πληρώσει... εκτός αν είναι της δουλειάς..
:shok: :shok: :shok: Πανέμορφο το λευκό...και οι λευκές ζάντες φοβερές ! Ίσως λίγο υπερβολικό το σηματάκι κομπρέσορ αλλά κ πρωτότυπο!!!
λιγο πιο φιμε το τζαμι....
λιγο να φυγει το σηματακι....
λιγο να αλλαξουν οι ζαντες σε γραφιτη ή κ μαυρες.....
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!:thumbsup:
Μια χαρα ειναι...Οι ζαντες σε λευκο ουτε και μενα μου αρεσουν αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Ο κομπρεσσορας (ESS κιτ) που φοραει ειναι της ASA με air to air intrcooler που για μενα ηταν απο τους καλυτερους (ο πιο ροπατος κομπρεσσορας απο τους φυγοκεντρικους) για M3 E46 αλλα δυστυχως λογω κοστους δεν βγαινει πια αυτο το κιτ. Αντι αυτου η ESS πλεον χρησιμοποιει Vortech που ειναι μεν αξιοπιστοι (και φθηνοτεροι σαν πρωτη υλη) αλλα πασχουν υπερβολικα απο ελλειψη ροπης λογω τις αδυναμιας εκ κατασκευης τους να σηκωσουν πιεση στις χαμηλομεσαιες.
Βεβαια και τα 50 χιλιαρικα στην Γερμανια ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο. Δηλ. ποσο πρεπει να πουληθει ενα αντιστοιχο στην Ελλαδα? 60?
Καλο αλλα ακριβο! thumb
Color coded alloys προσωπικα μου αρεσουν και το ιδιο εχω κανει και εγω στο σκαθαρι μου. Η μερσεντο επιγραφη δεν μου αρεσει. Τα φιμε προσωπικα δεν μου αρεσουν. Ομορφο το Μ3 αυτο. By the way Ολα τα super/exotic cars εχουν πλεον color coded alloys.