Αρχικό μήνυμα απο
alexm
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
Δεν ξερω εαν υπαρχει αλλο Μ5 Ε60 με 50000 χλμ που να ειναι σε ιδια κατασταση, σε καλυτερη παντως αποκλειεται καθως δεν υπαρχει το παραμικρο σημαδι μεσα-εξω, πανω-κατω, δεξια-αριστερα!!!
Η κατασταση του αυτοκινητου ειναι πραγματικα της ταξης των 5000 χλμ και πολλα λεω!!!
Η σκεψη για πωληση του αυτοκινητου δεν εχει να κανει καθαρα με οικονομικους λογους και κατα πόσο εχω την δυνατοτητα να ανταποκριθω.
Ολοι μας σαφως και προσπαθουμε να περιορισουμε τα εξοδα, ειναι δυκλολο αυτες τις εποχες... να εχεις 5λιτρο για καθημερινη χρηση, αλλα εγω προσωπικα και οταν ειχα τις πινακιδες ολο τον χρονο δεν εκανα πανω απο 2000 χλμ!!!
Πριν απο περιπου 5 μηνες ειχα εντονη πιεση απο καποιον εδω στην Πατρα να το αγορασει, ηθελε ενα καθαρο Μ5 και μου το πληρωνε 50000 ευρω, εγιναν συζητησεις επι συζητησεων αλλα στο τελος δεν το εδωσα, γιατι πιστευα και συνεχιζω να πιστευω οτι μετα θα το μετανιωσω και σιγουρα θα μου λειπει.
Η κοροϊδια ομως που συνισταται απο καθε νεο κυβερνητικο σχημα στον χωρο του αυτοκινητου με κανει καποιες στιγμες να αναθεωρω σκεψεις και αποφασεις.
Η τελευταια ειδικα ρυθμιση για τα τελη κυκλοφοριας με τον μηνα και ο τροπος που σκαρφιστικαν.... να την εφαρμοσουν ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι!!!
Ας μην γραψω αλλα... για αυτο γιατι μετα μαλλον θα χρειαστει να με μπαναρω, θα παω την Τεταρτη να παρω τις πινακιδες για 3 μηνες, να τους πληρωσω για τεσσερις + το αναλογο τεκμηριο και φορο πολυτελειας και απο Σεπτεμβρη ναμαστε καλα βλεπουμε... :original: