Τοσα πληρωσα σε Ε90 κομπλε σε αντιπροσωπεια εγω
Printable View
Με τα Τακάκια μην κάνεις πειράματα βάλε μαμά.
Έτσι κι αλλιώς θα τα ξανά αλλάξεις σε 10 χρόνια
Ποιος σου είπε ότι η BMW βγάζει τακάκια; Αυτά που βάζει είναι από κάποια εταιρεία που κατασκευάζει τακάκια και τα παίρνει και τα τοποθετεί στα αυτοκίνητά της. Η TEXTAR και ATE και FERRODO είναι οι μεγαλύτερες στην κατασκευή σε τακάκια που χρησιμοποιούν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Έχετε κοιτάξει ποτέ τι μάρκα είναι τα διάφορα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί ή μιλάτε έτσι;
Παναγιωτη δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες.
Η bmw και η καθε bmw παραγγελνει σε προμηθευτες διαφορα εξαρτηματα, με συγκεκριμενες ομως προδιαγραφες.
Οι προμηθευτες μπορει να διαθετουν καποια απο αυτα τα εξαρτηματα στο ελευθερο εμποριο, δεν τους υποχρεωνει ομως κανεις να τηρουν κατα γραμμα τις προδιαγραφες της καθε bmw.
Καποια απο αυτα τα εξαρτηματα ενδεχεται να ειναι ακριβως τα ιδια, καποια αλλα ομως οχι.
Πονεμενη ιστορια το TEXTARATEHELLAVALEOBOSCH by bmw, με το TEXTARATEHELLAVALEOBOSCH for bmw!!!
Εμένα στο si textar μου είχαν βάλει και ήταν φοβερά.
Αλέξη οι διάφορες εταιρείες έχουν διάφορα τακάκια για όλα τα γούστα. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε συνεργασία με αυτές τις εταιρείες βάζουν τις προδιαγραφές για τα τακάκια που βάζουν σε κάθε μοντέλο. Τώρα το αν ευχαριστούν τα τακάκια τον οποιοδήποτε οδηγό εξαρτάτε από τι ζητάει στο οδήγημα του. Άλλος θέλει απόδοση άμεση (δηλαδή μαλακά) άλλος θέλει να βγάζει χιλιόμετρα (δηλαδή σκληρά) και άλλον δεν τον ενδιαφέρει και του βάζει το συνεργείο ότι του καπνίσει. Δηλαδή είναι θέμα υποκειμενικό. Το να λέμε όμως ότι τα τάδε τακάκια είναι @@ρια δεν είναι σωστό. Π.Χ. Είμαι 60 χρονών και έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα Και κάθε αμάξι έπαιρνε τα δικά του και οι εταιρείες είχαν για όλα και εξηγώ. Στο VOLVO έπαιρνε τα ΦΕΡΟΝΤΟ,το PEGEUOT έπαιρνε ΑΤΕ, το SIERRA ΑΤΕ, το TAUNOUS ΦΕΡΟΝΤΟ, το CORTINA ΤΕΞΤΑΡ, το ALFA ROMEO VELOCHE κάτι ΒΑΛΕΟ. Κατάλαβες τώρα γιατί μίλησα... thumb