δηλωμενο μπορει να ειναι..αλλα αν θελανε να κανουνε μανουρα, θα μπορουσαν και με την μετατροπη του κομπρεσσορα, την εξατμιση, κτλ.! απλα..δεν πολυασχολουνται, οι πελατες να ερχονται και τα λεφτα στο ταμειο.
Printable View
1. Ξέρεις πολλά Ζ3 δηλωμένα 3-λιτρα (εκ μετατροπής) ; Ισως να είμαι κι μοναδικός -μακάκας τελικά- εν ελλάδι που πλήρωνε τέτοια τέλη κυκλοφορίας για Ζ3
2. Ρε Λευτέρη, βοήθησέ με λίγο για να ξέρω τί θα μπορούσα να αντιμετωπίσω, γιατί θα μπορούσα να έχω πρόβλημα με τον κομπρέσσορα σε ΚΤΕΟ ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα; Αν δεν κάνω λάθος, ο νόμος αναφέρεται σε αλλαγή κινητήρα και όχι σε after market προσθήκες (οι οποίες μάλιστα ανα πάσα στιγμή μπορούν να βγούν) . Με την εξάτμιση, και τα καυσαέρια, επίσης μέσα στα όρια είμαι αφού και οι καταλύτες είναι στη θέση τους και ο θόρυβος (όπως μετράται σε συγκεκριμένες στροφές) πάλι μέσα στα όρια είναι.
Αν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο, θα το εκτιμούσα να το μοιραστείς μαζί μας, εδώ.
Ευχαριστώ.
Βαγγελη, αν περναει καυσαερια και θορυβο, ειναι επιτρεπτο.
φυσικα και δεν ξερω αλλο 3λιτρο ζ3 απο μετατροπη..πρεπει να εισαι ο μοναδικος.
αν η εξατμιση ειναι οκ απο καυσαερια και ηχορυπανση..εισαι οντως οκ.
αλλα αμα θελει ο αλλος να το παει με το γραμμα του νομου..οι μετατροπες τυπου τουρμπο σε ατμοσφαιρικους κινητηρες, δεν νομιζω πως ειναι νομιμες....αλλο που δεν ασχολητε κανενας με αυτες.