colt, yaris, jazz
κανε τα test drive , δες τα απο κοντα και συγκρινε τα με το swift.
Printable View
colt, yaris, jazz
κανε τα test drive , δες τα απο κοντα και συγκρινε τα με το swift.
Fiat Panda
Είναι λίγο περίεργο εμφανισιακά, αλλά είναι μέχρι να το συνηθίσει το μάτι.
Ότι καλύτερο έχω οδηγήσει σε αυτή την κατηγορία με ψηλή θέση οδήγησης ιδανικό για μέσα στην πόλη.
Πολύ βολικό επίσης για παιδικό καθισματάκι μιας και είναι ψηλό και πίσω κάνωντας το μπες βγες ανετότατο.
Χρήση και συντήρηση είναι τζάμπα (ενδεικτικα μια τετράδα λάστιχα έχει γύρω στα 200 ευρώ) με κατανάλωση μέσα στην πόλη από 5.5 μέχρι 7.0 ανάλογα με το πόσο βαρύ πόδι έχεις.
Μιλάω πάντα για τη απλή έκδοση και όχι 4χ4 ή αυτό με τα 100 άλογα.
Αν δεις κάποιο δοκίμασε το και θα εκπλαγείς. thumb
Μόνο γιάρις - μίκρα τέλος._
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ανάγκη του πεντάπορτου λόγω του τρίτου μέλους.
Έχω 2 παιδάκια και τα μετακινούσα καθημερινά με 2 αυτοκίνητα που είχαν 2 (ή 3) πόρτες.
Μια 318ci και ένα twingo το οποίο αντικαταστάθηκε με ένα ford Ka.
Όταν δοκίμασα να βάλω τα καθισματάκια σε 5θυρο μικρό, (clio) βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή.
Στα δίπορτα που η πόρτα είναι μεγαλύτερη, μπαίνεις όλος μέσα μαζί με το καθισματάκι και έχεις μεγαλύτερη άνεση στην τοποθέτηση. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς.
Επιπλέον θεωρώ πως η ασφάλεια του 3θυρου είναι καλύτερη για τα παιδιά.
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το βάλε βγάλε σε όποιο μικρό 5θυρο θες για να δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα.
Συμφωνώ και εγώ με τον fast enough και θα συμπληρώσω ότι σε 2 χρόνια θα λες καλύτερα να μην είχε πόρτα...
Για μικρό γιατί δεν κοιτάς και το suzuki alto με τα 8500 καινούργιο.
Συμφωνω με τους παραπανω κι εγω... θα μπλεξεις με μτχ που δεν ξερεις μεχρι να το μαζεψεις και μετα θα λες γιατι να μην ηταν τριθυρο.
Απολαυστε την οικογενεια και τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
Συμφωνώ με Μάρκο και Ηλία και Φαστ,άλλα ξεχνάτε ότι το μικρό όχημα το χρησιμοποιεί και η μαμά της οικογένειας που πρέπει να της το κάνουμε πιό έυκολο. ;-)
Το ίδιο θέμα είχα - έχω με το clio. Δύο παιδιά καθημερινά, βάλε - βγάλε, κολλάει καμιά φορά και το κάθισμα, είμαι φορτωμένος με την μπέμπα, με τις τσάντες τους με σακούλες, βρέχει, χιονίζει, φυσάει και να έχεις να προσέχεις τον μικρό μη βγει στο δρόμο μέχρι να δέσω τη μικρή μέσα διπλωμένος και και και.
Όλα όμως είναι μια συνήθεια. Ωστόσο όταν αλλαχθεί το clio θα αντικατασταθεί από γιάρις ή μίκρα 5 θυρο.
μιας και ο μπεμπης ειναι ακομα 2 μηνων, η μαμα αναγκαστικα καθεται πισω..οποτε καθε φορα πρεπει να κατεβω να της ανοιξω την πορτα και να τραβηξω μπροστα το καθισμα..απλα και μονο για να βγει.
το παιδικο καθισμα ισα ισα που περναει απο το ανοιγμα της πορτας-καθισματος και ευτυχως που εχω βαλει ισοφιξ...γιατι δεν θα την παλευα.
επιπλεον το αμαξι ειναι κυριως της γυναικας..αρα καπως πρεπει να γινει και η ζωη της πιο ευκολη.
ιδανικη λυση για μενα, που η αληθεια ειναι εχω συμπαθησει το σουιφτ, για την αξιοπιστια του και την οικονομια του...να βρω εναν με 5πορτο σε αντιστοιχη κατασταση και να κανουμε ανταλλαγη