Φυσικα δεν μπορω να τους εκθεσω δημοσια ειναι δύσκολη η θεση μου. Με βαζει σε σκεψεις που η αντιπροσωπεία μου και toyota hellas εχουν διαφορετικές αποψεις....Δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο.
Printable View
Φυσικα δεν μπορω να τους εκθεσω δημοσια ειναι δύσκολη η θεση μου. Με βαζει σε σκεψεις που η αντιπροσωπεία μου και toyota hellas εχουν διαφορετικές αποψεις....Δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο μπορει να γινεται αυτο.
Τι εννοεις να τους εκθεσεις δημοσια? Σου ειπαν να τα αλλαζεις καθε 6 μηνες ναι ή οχι? Αν ναι, πες μας και ποιοι στο ειπαν. Σταματηστε πια να πληρωνετε κοσμο χωρις ποτε κανεις να αναφερει τα στραβα. Στη θετικη δημοσιοτητα ολα καλα για ολους, στην αρνητικη ολοι απ'εξω? :thumbsdown:
Να πας στο yarisclub και στο φυλλομετρητή σου, πάνω στη μπάρα εκεί που λέει View>Character encoding> (Προβολή>Κωδικοποίηση χαρακτήρων) και να επιλέξεις Greek (Windows-1253) και να διαβάσεις το yarisclub με άνεση.
υπαρχει ακομα το yarisclub ? τι λες ?
οχι μονο υπαρχει, ισχυει ακομα και ο κωδικος μου.....
τι λες ρε φιλε.........
παιδια το "yaris" τι ειναι ακριβως; τρωγεται; νοστιμο; :wacko:
0-20 ενεος βαζει φιλος κ σε jazz υβριδιο παντως, αν κ ακριβα...εχει καταληξει σε αυτα (βασει κ μανιουλ) λογω χαμηλων θερμοκρασιων λειτουργιας κινητηρα
ε ντάξει σαν τη μπεμπα δεν είναι αλλά τι να κάνουμε!! Εμένα μου κάνει είναι οικονομικό και όμορφο, προσωπική μου άποψη! Η bmw έχει πολλές απαιτήσεις κυρίως οικονομικές και δεν είμαστε για τέτοια τώρα! Και καινούργια κοστίζει αρκετά...